Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hogy van ma? Hogy telt a...

Ki hogy van ma? Hogy telt a napotok? Nagyon fáradtak vagytok? Csinált valami extrát a baba?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 19:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/300 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk az első babánál nem volt kitalálva semmi, amikor megszületett kérdezte a doki, hogy mi legyen a neve, majd egy isteni sugallatra azt feleltem: Márk.

Ne kérdezzétek, hogy honnan jött!! :)

Alexander meg úgy lett, hogy apa kint él Görögországban (irigyeljétek!:)) és egy barátjáról Alexandros-ról lett elnevezve. Még az Achilles is megfordult a fejünkben, de az túl görögös.

Emíliánk meg sajna nem lett, pedig 8 éve erről álmodoztunk, ha kislány lett volna...

2010. jan. 19. 12:42
 62/300 A kérdező kommentje:

Megnéztem a fiaidat Ági!

Gyönyörűek, de komolyan. Az újabb képek között az a séróóóó! Nagyon komoly!:)Nagyon szép gyerekek.

Zsuzsa! Nem semmi ez a két napig Gergő, aztán Balázs:)

Ja, és Ági Isteni sugallata sem gyenge. Én nem mertem magam ilyenekre bízni.

Még a terhesség elején elkezdtünk hülyéskedni a párommal, hogy majd Brendonka lesz vagy Renátó, vagy Rómeó vagy mittudomén. Persze csak hülyeségszinten ment a dolog, pedig éreztem, hogy fiunk lesz. Aztán egyszer felhívtam és megkérdeztem tőle, hogy mi lenne, ha Zsombor lenne. Erre ő:JÓ. És innentől kezdve akármit kitaláltam nem tágított a Zsombortól.pedig kerestem ritkább neveket, régi magyar neveket és nagyon tetszik a Zalán és az András név is.De nem, Őt nem lehetett kiállítai ebből. Most itt a kisfiunk és nagyon illik a neve hozzá:)

MSN program nincs, mióta újratelepítették a gépet, de majd intézkedek!:)

Görögben él a férjed? Hát ez tényleg ad némi irigységre okot!:D

2010. jan. 19. 13:19
 63/300 A kérdező kommentje:
Zsuzsa, priviben elküldtem a nevem, ha gondolod keress rám az iwiwen!:)
2010. jan. 19. 13:25
 64/300 anonim ***** válasza:
100%
Megtaláltam :)
2010. jan. 19. 21:02
 65/300 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok Kati vagyok,a gombóc evős baba anyukája.nagyon kalssz olvasni hogy végre anyukák tudnak normálisan beszélgetni.Ma nem volt jó napunk,mert beteg az 1 évesem.sajnálom szegényt.hányásos,hasmenéses vírus,de inkább a hasa fáj nagyon,többet sírt ez alatt a 2 nap alatt,mint eddig 1 év alatt.és én nem tudok rajta többet segíteni.remélem nem csalódik bennem.felvidítanátok valamivel?olyan sírhatnékom van:
2010. jan. 19. 21:10
 66/300 anonim ***** válasza:
100%

Görögben élt, hál' Istennek már nem. :)

Tényleg cukik a babóim...:D

Jajj, de sajnálom a beteg babócit meg anyukáját.

Nincs annál rosszabb, mikor nyűglődik meg láz, meg minden kín ami ezzel jár.

Mivel vidítsunk fel?

Ma még a kislurkóm sem csinált vécélehúzós trükköket!

:D

2010. jan. 19. 21:20
 67/300 anonim ***** válasza:
100%

az enyém se csinált extrát. Megkérdeztem tőle, mit csinál kint a hó..elgondolkodott és édes pofival rávágta:bam! (van), azt hittem megeszem..végül is igaza van, nem csinál semmit (én azt vártam, hogy esik)

Nagyon sajnálom a picikédet Kati, kívánom, hogy mielőbb gyógyuljon meg! Olyan kis elesettek ők ilyenkor, nagyon megviseli őket..minket meg az, hogy betegek :))) Kata! Nagyon édes a kisfiad!!! Jók a képek! Puszi Nektek:Zsuzsa

2010. jan. 19. 21:40
 68/300 anonim ***** válasza:
100%

Kata! Írok neked privit!

Ági

2010. jan. 19. 21:48
 69/300 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos a havas sztory.

Márk ma később jött haza a suliból, 10 perc, már rágom a körmöm, közbe mondom: elpi*ázom ezt a gyereket, mire Alexi elkezdi rázni a fejét, nem-nem.

Mondom jó akkor nem bántjuk, csak jöjjön már haza!

2010. jan. 19. 21:54
 70/300 anonim ***** válasza:
100%
kata vagyok.tegnap este volt a mélypont.miután másfél órás ordítás után végre sikerült elaludnia,és miután beszéltem az ügyeletessel.egyszerűen kitört belőlem,1 óráig csak zokogtam.pedig nem az az elhagyom magam anyuka vagyok.ő már a második babám,és ha baj van,általában észnél vagyok.3 napja nem alszom,mert ha ő alszik e,én mindig azt nézem óránként mennyire ment fel a láza,nem hányt e,nem kell e tisztába tenni stb.remélem túl leszünk rajta hamar,és megint tömheti be a kedvenc szilvás gombócát.amúgy még így is annyira ennivaló.jó ideig simogatta éjjel az arcom.és még betegen is annyi ujjat tud megtanulni.igazi kis túlélők.
2010. jan. 20. 10:55
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!