Ki hogy van ma? Hogy telt a napotok? Nagyon fáradtak vagytok? Csinált valami extrát a baba?
Nekünk az első babánál nem volt kitalálva semmi, amikor megszületett kérdezte a doki, hogy mi legyen a neve, majd egy isteni sugallatra azt feleltem: Márk.
Ne kérdezzétek, hogy honnan jött!! :)
Alexander meg úgy lett, hogy apa kint él Görögországban (irigyeljétek!:)) és egy barátjáról Alexandros-ról lett elnevezve. Még az Achilles is megfordult a fejünkben, de az túl görögös.
Emíliánk meg sajna nem lett, pedig 8 éve erről álmodoztunk, ha kislány lett volna...
Megnéztem a fiaidat Ági!
Gyönyörűek, de komolyan. Az újabb képek között az a séróóóó! Nagyon komoly!:)Nagyon szép gyerekek.
Zsuzsa! Nem semmi ez a két napig Gergő, aztán Balázs:)
Ja, és Ági Isteni sugallata sem gyenge. Én nem mertem magam ilyenekre bízni.
Még a terhesség elején elkezdtünk hülyéskedni a párommal, hogy majd Brendonka lesz vagy Renátó, vagy Rómeó vagy mittudomén. Persze csak hülyeségszinten ment a dolog, pedig éreztem, hogy fiunk lesz. Aztán egyszer felhívtam és megkérdeztem tőle, hogy mi lenne, ha Zsombor lenne. Erre ő:JÓ. És innentől kezdve akármit kitaláltam nem tágított a Zsombortól.pedig kerestem ritkább neveket, régi magyar neveket és nagyon tetszik a Zalán és az András név is.De nem, Őt nem lehetett kiállítai ebből. Most itt a kisfiunk és nagyon illik a neve hozzá:)
MSN program nincs, mióta újratelepítették a gépet, de majd intézkedek!:)
Görögben él a férjed? Hát ez tényleg ad némi irigységre okot!:D
Görögben élt, hál' Istennek már nem. :)
Tényleg cukik a babóim...:D
Jajj, de sajnálom a beteg babócit meg anyukáját.
Nincs annál rosszabb, mikor nyűglődik meg láz, meg minden kín ami ezzel jár.
Mivel vidítsunk fel?
Ma még a kislurkóm sem csinált vécélehúzós trükköket!
:D
az enyém se csinált extrát. Megkérdeztem tőle, mit csinál kint a hó..elgondolkodott és édes pofival rávágta:bam! (van), azt hittem megeszem..végül is igaza van, nem csinál semmit (én azt vártam, hogy esik)
Nagyon sajnálom a picikédet Kati, kívánom, hogy mielőbb gyógyuljon meg! Olyan kis elesettek ők ilyenkor, nagyon megviseli őket..minket meg az, hogy betegek :))) Kata! Nagyon édes a kisfiad!!! Jók a képek! Puszi Nektek:Zsuzsa
Aranyos a havas sztory.
Márk ma később jött haza a suliból, 10 perc, már rágom a körmöm, közbe mondom: elpi*ázom ezt a gyereket, mire Alexi elkezdi rázni a fejét, nem-nem.
Mondom jó akkor nem bántjuk, csak jöjjön már haza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!