Ki hogy van ma? Hogy telt a napotok? Nagyon fáradtak vagytok? Csinált valami extrát a baba?
Na, akkor a következő megmozdulás a kék Pampers lesz.:)Köszike!
Ti árultok ilyen vagesz kisautót? szabad tudni, hogy mennyibe kerül? Mert később biztos örülne a cseppem egy ilyennek!:)
Örülök Kati, hogy már jól van a picurka. Biztos csípi a popóját a víz, azért nem marad meg fürdés közben.
Nekünk is van Sudocrem, bár nekünk még nem volt semmi durva. Viszont mikor picit piros volt, akkor elég volt a Bepanthen. Mondjuk azt egyébként is használom felváltva a gyógyszertárival 5-össel.
Ági! Amúgy az én párom is mániás, csak ő Audis.Ragaszkodik is hozzá rendesen. Én leginkább a Lexusokat szeretem:) Mondjuk egy jó kis x6...hmmm. Na jó, először saját házunk legyen.
Zszuzsa! El vagy tünve! Remélem minden ok!
Szia Kata!
Sajna Audival nem foglalkozunk.
Webáruházunk van, Luxury Trade. Keress rá google-ban. :)
Ilyen ezüst kisautót már nem gyártanak, de van más színben is.:)
Sziasztok lányok! Végre itt vagyok én is. Nem tűntem el, csak ma elég sok dolgom volt. Reggel Réka, mikor meglátta az éjjel leesett havat, azonnal ki akart menni, reggeli után ki is vittem jó 1 órára. Nagyon szereti a havat! Azzal szórakozik, hogy beleveti magát a hóba vagy szándékosan szétcsúsztatja a lábait a fagyott havon. Nagyon édi :)) Na, ma nekiálltam szétszedni a karácsonyfát, aztán meg muszáj volt végignyalni a házat, mert amerre kivittük, minden csupa fenyőtű volt. Szóval: Kata! Én találtam egy nagyon jó pelust! Bambino, az Auchanban kis kapható. Olyan, mint a Libero vagy a Pampers, kibír 12 órát biztosan. Az ára úgy 2800 Ft körül van. Egyébként Pesten Az M5-ös melletti Tescoban is kapható az egyik pavilonban az éttermeknél (ott szoktam törlőkendőt is venni, Axxo, 240 FT/72 db-os). Én is vettem egyszer Sleep @ play pelust, az illata jó, de 2-3 pisi után úgy összeállt az egész és lógott Rékán, mint a gatya..alig vártam, hogy elfogyjon! Kata! Igazad van, tényleg kis huncut! Imád fényképezkedni, néha úgy beáll, mint egy kis manöken :D Egyébként nálunk igazán egyiknél se volt féltékenység, mert mivel a képzőben tanultam róla, már jó előre tudatosan kézültem a kivédésére és a nagyot /kat felkészítettem a pici érkezésére, amikor meg megszületett, bevontam a nagyot/kat minden tevékenységbe a pici körül..Persze voltak necces helyzetek, de nem volt soha komoly baj.. Volt, hogyí látogató jött, én a nappaliban épp leültettem, amikor megjelent a 3 éves Roli, kezében a néhány hetes Fannival..És képzeljétek el! Teljesen tökéletesen fogta, még a kis fejét is megtámasztotta...Mondjuk, megállt bennem az ütő, szólni nem mertem, nehogy elejtse, gyorsan kivettem a kezéből. Amikor meg elment a vendég, leültünk és megbeszéltük, hogy ezt azért nem kellene...
Kati! Remélem, már jobban van Tamás! A fürdés valószínűleg amiatt rossz, mert a víz csípi a popsiját. Nálunk nagyon bevált a Sudo, ha gond van, este bekenem picit vastagabban, reggelre rendbe jön a popsi :) Az orvosotokról meg csak annyit, hogy én is elgondolkoznék a váltáson...
Ági! Nagyon édesek a csemetéid! Micsoda beállások! Na, puszi Mindenkinek, megyünk egyet mamázni! Már egy hete nem jutottam el anyuékhoz :(( Ma már felhívott, hogy nincs-e valami bajunk, hogy nem megyünk. :D
Sziasztok.Kati vagyok.
Ági,nem ma van a névnapod,ha igen akkor istenke éltessen sokig.
Lányok milyen lesz a nagyok félévi bizije?Kata,azt nem tudom neked van e iskolás gyerkőcöd,Nálunk most már talán jobb lesz.A tavalyi év nagyon rossz colt,egyszerűen nem akart semmit tanulni,csak gépezett,és semmi más.ha meg kikapcsoltam akkor aludt.hú mennyit szenvedtünk vele,téptük a szánk.aztán úgy néz ki most kezd tanulni.A kicsi jol van.A hasa megy még.igen biztos csípí neki,bár volt már hasmenésünk és volt már piros a popija,akkor nem volt ilyen.ma is csak gyorsan le zuhiztam,aztán csók.már kap tápszert vacsira,úgy hogy most alszik mint a bunda.jön felül 2 foga,azzal is szenved.még jó hogy elfelejtik mire nagyok lesznek mennyire szenvedtek annó.Jó nektek Zsuzsa,hogy tudtok szánkózni.nálunk sehol sincs hely,pedig falun lakom,szép mi.A picit szoktuk az udvaron húzogatni,de ő még valahogy nem sikít örömébe.majd jövőre.A hóemberemtől majdnem elsírta magát.bár én se nagyon ismertem fel,de azért az volt.Lányok van időtök dvd-zni?ha igen nézzétek meg a Gettó milliomost.Nagyon csúcs film,és sajnos igaz.
sziasztok,szép estét mindenkinek.
Sziasztok!
Megnézem azt a pelust, köszönöm a tippet Zsuzsa!
Már én is nagyon kivinném Zsombort szánkózni. Szegénykém csak pislogott, mikor ölben kivittem megmutatni neki az első havat! :)Na, majd jövőre. A párom szerint én jobban fogom élvezni, mint ő. Vagyis jobban mondva, mint 100 gyerek együttvéve!:)
Kati!Ha jön a foga és nyügi próbáld ki a Viburcolt. Homeós, 2000Ft körül van 12db belőle és kimondottan nyugtalansági állapotokra való. Van még a CHAMOMILLA VULGARIS 15CH, az golyócska, az is nagyon jó. Legalábbis a tapasztaltabb gyermekes barátaim szerint. Én már beszereztem, mert egyfolytában nyáladzik a kicsikém és eszi az öklét. Pár napig nagyon nyűgös is volt, lehet emiatt.
Nekem még nincs nagyobb gyerkőcöm, csak ez az egy kis cicafiú.De róla már évek óta álmodoztunk, csak Angliában éltünk és ameddig nem volt biztos hol fogunk élni hanyagoltuk a témát.
Ági!Ti mikor mentek ?Már holnap? Már nagyon várom az élménybeszámolót.
Sziasztok! Hát, nálunk a nagy borzalmasan lusta, nem szeret tanulni, hiába tépem a számat én is, meg az apja is. Szerencsére még van 2 éve..hátha neki is benő a feje..legalábbis jó lenne.. A lányomé egész jó lett, bár azért vannak hiányosságok, de idén nagyon ráhajtott..itt a suliválasztás ideje...már le kellett adni a választott iskolákat. Na, majd meglátjuk... Balázs most lett ötödikes és elég nagy volt a váltás, kicsit döcögősen indult, de egyre jobban belejön. a félév végére már az elvárt jegyeket hozta.
Ági! jó utat Nektek, érezzétek jól magatokat! És persze boldog névnapot!!! Majd írj, ha újra vagy!
Sajnos az Alföldön lakunk így szánkózni csak akkor tudunk, ha húzzuk..de azért így is jó :D Kati! Jól nézhetett ki a hóembered, na majd jövőre tökéletesítheted :DD Kata! Zsombor mikor született?
Kati!A filmet Roli már letöltötte, csak még nem volt időm megnézni :(, de majd egyszer szakítok rá. Jó éjszakát Nektek is!!!
Zsuzsa!
2009.okt.22-én született. Pont holnap lesz 3 hónapos!:)
Ági!
Ha addig nem beszélnénk jó utat és kellemes pihenést nektek! Ja, priviben küldtem neked valamit;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!