Ki hogy van ma? Hogy telt a napotok? Nagyon fáradtak vagytok? Csinált valami extrát a baba?
Sziasztok!
Nem látok ki a náthából!!!
Alexinek fél napig folyt az orra, de mára semmi, mi meg szenvedünk apával.
Torta? Először sütöttem Márk 10. szülinapjára.
Sima piskótalap meg főzött csokikrém.
Hát mit mondjak, nem olyan volt, mint anyujé.:)
Azért elfogyott, de ötleteket tortához nem tudok adni. :(
A páromnak is most lesz a szülinapja!
Anyósomnak meg névnapja, az előbb rendeltem neki neten fényképes bögrét. Az uncsikról. Anyósom tök rendes, semmi baj nincs vele, még az elején nem volt zökkenőmentes a dolog, de hamar rájött, hogy imádom a fiacskáját! :D
Mi nem mentünk ki, ma is baromi hideg volt.
Ja csak annyira, hogy udvar 4-5 perc. Utcára nem.
És csajok, Nektek mi a hobbitok, ha van?
Persze babák mellett még egy rejtvényt sem lehet megfejteni tudom, azért ha van, írjátok meg!
Én festegetni szoktam akrillal, olajjal, vászonra,fára, falra. Meg rajzolni.
Jó éjt!
Sziasztok!
Basszus nem hiszitek el! Tegnap este lehajoltam, hogy felvegyem Zsombort az ágyról és megint úgy maradtam, megint becsípődött. De most kicsit lejjebb és az egész jobb lábamba sugárzik!:( Áthozta párom az anyósomat, ő foglalkozott Zsomborral, mert felállni alig bírtam. Most picit jobb, de szerintem csak mert rajtam van a tapasz meg vettem be gyógyszert. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem kapattam fel ölbe a babát, anyósom meg állandóan felveszi, ha megnyikkan akkor is, ha játszik akkor is, na meg úgy mindig.tudom, hogy csak szeretetből, csak a baj az, hogy nem is szeret ölben lenni nagyon a gyerek, mert nem tud kedve szerint mozogni és emiatt nyűgös. Éjjel 5x kelt fel!!!! Ilyen talán egyszer volt, mióta megszületett!És pont, mikor alig bírok lábra állni. Ugye nem kezd el rosszalvó lenni???
Zsuzsa! Sajnálom, hogy ilyen az anyósod, nehéz lehet. Biztos sokkal rosszabb úgy, hogy csak egyedüli gyermek férjed, sokkal nehezebben békél meg veled emiatt.
Annak viszont örülök, hogy a többiek szerencsésebbek.
Ági! Jobban vagytok már? Remélem Alexi sem esik vissza.
Kati!Hogy sikerült a görbe nap?
Itt szakad a hó, de nem is kicsit. Ki kellene menni letolni, de ááá, örülök, hogy élek:D
Hobbi? Tyűűű már nem is emlékszem:D:D:D
Utazni, menni, menni, menni mindenhova autóval, repcsivel, gyalog!!!!!Emellett szeretek feng shuis dolgokkal foglalkozni. Festést még nem próbáltam, viszont rajzversenyen értem már el 2. helyezést a megyében. Ma volt a párom a Tescoban, a kék Pampers Giant pack 3699.-
pussz!
Kata
sziasztok K vagyok.Nagyon jó napunk volt.nagyon élvezte a baba a sok embert,az autókat amibe bele lehet ülni,és nyomkodni lehet mindenhol őket,megnéztünk minden mozgó állatot,és a szökőkutat is,bele szeretett volna mászni,pancsi-pancsi mutatta.jót derült mindenki.nagyon édes volt,jól elfáradt még se aludt hazafelé,csak amikor hazaértük 1 órát.Gyerekek hisztibe léptünk bele.az én fiam hisztis lett.na ezt se gondoltam volna.de az,szokatlan ez nekem mert nagy fiam sose hisztizett,de ez a kis 76 cm -es kis szöszi,sikít mint egy fába szorult féreg.egyenlőre nem foglalkozunk vele,akkor abba hagyja.
hobbim nekem annyira nincs,imádtam moziba járni,és zenét hallgatni,a mozi már jó ideje nem volt,de a zene az megmaradt.amúgy semmi más.Kicsit a hobbim lett a tesz-veszezés,most is árulok,de most a saját ruháim,eddig csak másnak árultam,de nagyon élveztem.
Kata nem lehet hogy nálatok is fog problémák lesznek??
Ági meg gyógyult mindenki?Zsuzsi merre vagy??
Szép estét mindenkinek.
Ági vok,
Jajj nagyon sajnállak Kata! Jobbulást a derekadnak!
Én még mindig gallyon vagyok. Kicsinek semmi. Apa is gyógyulgat. Ebben a rohadt nagy hóban elmentünk a közértbe. Nagyon tetszett a babáknak.
Auchan-ba 5600 ft a 130 db-os Pampers!!!
Legalábbis nálunk meg a Kecskemétiben is!
(nekünk már az 5-ös méret kell az 111 db)
Én utálok repülni!
Végigsírtam reptéren 2 órát majd a repülőn felet, 2 dedalonnal. Tiszta kész vagyok a repcsitől!
Én a Márkónak régen a gyerekszobába életnagyságú mesefigurákat festegettem. Akrillal ami lemosható felületű lesz. Dzsungel részletet Mauglival stb...
Majd most is szeretnék csinálni csak nincs rá időm.
Puszi!
Sziasztok Lányok! Nem tűntem el, csak robotoltam..:( Kicsit összejött a házimunka és pótolgattam, meg voltunk anyuéknál Rékával mamázni, papázni. Imádja őket a picur! Ági! Remélem, hamar túl leszel ezen a megfázáson! Nem próbáltad az Oscillococcinumot? Nekem nagyon bevált! Kata! Remélem nem komoly a baj! Az, hogy a lábadba is átsugárzik, nem jó...lehet, hogy jobb lenne, ha orvos látná...
Na! Nálunk is egész éjjel szakadt a hó, bár akkora még szerencsére nincs, mint amekkorát északon mutogatnak a tv-ben!!! Kata! Láttam, felétek elég gáz a helyzet!!! Hobbi...jó is lenne néha, de most sajna hanyagolni kell. Egyébként nagyon szeretek minden kreatív dolgot..régen gyöngyöt fűztem, origamiztam, kötöttem stb...most szusszanni is alig van időm..Ezek mellett nagyon szeretek kirándulni, mindegy merre, csak menjünk, szerencsére erről nem kellett lemondani, csak kicsit ritkábban jutunk el bárhová is. Na! Épp rosszkor voltunk akkor az Auchanban...pedig tényleg nagyon jó áron van a pelus...egyébként én most a Pennyben vettem, igaz kis csomagot (56 darabosat, 2300 Ft-ért), Rékának még elég a 4-es méret. Kati! Biztosan nagyon jó volt a kiruccanás, én is nagyon szeretem az ilyen napokat. Van, hogy a férjemnek mennie kell valahová és mi is megyünk vele, csak hogy együtt legyünk és közben lássak én is egy kicsit... Képzeljétek, apa kitalálta, hogy ha Réka felébred, kimegyünk az egyik közeli erdőbe egyet szánkózni, meg bóklászni a hóban..a nagyokat meg az autó után kötött szánkókkal meg akarja szánkóztatni.. Na, majd meglátjuk, milyen lesz...Kata! Lehet, hogy Zsombor is megérezte ezt a hülye havazást..Réka ma éjjel legalább 8x felébredt, pedig már olyan jól aludt...szerintem az idő az oka. Képzeljétek, csütörtökön Réka olyan volt, mint akit felhúztak! Kecskeméten több helyre is bementünk nézelődni. Nem akart megmaradni a bevásárlókocsiban, hanem inkább sétált..alig győztem utána szaladgálni -igaz, apa azt mondta, hogy majd ő figyel rá.ha-ha-ha... Sose tudta, hogy a gyerek épp hol van :D Réka mindent megvizsgált, megnézett, mint egy tudatos vásárló :) Na! Este szerencsére 8-kor már kidőlt és aludt egyhuzamban reggel 6-ig..pici szopi és utána 1/2 10-kor ébredt.. Puszi Nektek! A betegeknek jobbulást! Kati Neked jó pihenést!! Zsuzsa
Sziasztok! Köszönjük, kedves beugró a dícséretet! :D
Egyébként én is nagyon örülök, hogy ilyen jó kis csapat vagyunk:)
Kati! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Bár gyakorlatban nem tudom, de azt olvastam, hogy úgy, ahogy Ti is csináljátok, hagyni kell, hogy kihisztizze magát a pindur. Barátnőm elsőszülött kislánya egyszer próbált meg boltban hisztizni, annyit mondott neki barátnőm, hogy "na cső, itt hagytalak, engem nem fogsz égetni!" Ment egy pár lépést, csak úgy szaladt utána a kis Sára. Hazafelé elmagyarázta neki, hogy na ő pont nem az a gyerek, akinek hisztiznie kellene, mert megkap mindent, amire szüksége van, úgyhogy mégegyszer ilyen ne forduljon elő! Bár még csak másfél éves volt a gyerkőc, de hatásos volt az "akció":)
Végre már egész jó a derekam. A párom tegnap itthon volt egész nap, volt időm pihenni+ a tapasz+ az Apranax, úgyhogy már tűrhető. Zsuzsa! Nem tudom, remélem tényleg csak az idő miatt ilyenek a gyerkőcök. Ma éjszaka is felkelt éjfél körül, de adtam cumikát neki és aludt tovább. Jó Neked, hogy sikerült utolérni magad, nekem csak gyűlik a feladat ezerrel, de majd ha rendbejövök szépen bepótolom. Jó neked, hogy van érzéked az ilyen origamis, gyöngyfűzéses dolgokhoz. Nekem nincs, pedig tetszenek nagyon.
Hát errefelé tényleg elég gáz a hóhelyzet, de én szeretem, ha nagy hó van. Bár mondjuk ki sem tudtunk állni az autóval, nem volt érdemes letakarítani sem a kijárót, mert szakadt a hó és fújt a szél is, fél óra múlva megint hatalmas buckák voltak. Errefelé több település el volt zárva, lehet még mindig el van, de majd helyreállnak a dolgok.
Ági!Remélem már jól vagytok! Nagyon rossz lehet, hogy ennyire félsz a repüléstől. Így igazán messzire akkor nem is tudtok utazni:( Engem mindig is vonzott a repülés, egy ideig meg is voltam bolondulva, hogy légiutaskísérő leszek, de máshogy alakultak a dolgok. Na, de majd talán Zsomborból pilóta lesz :D
Nagyon ügyes lehetsz, ha ilyen nagy festéseket is bevállalsz. Olyan jó, mikor Te csinálhatod meg a saját gyerekednek a szobájába a dekorációt. Még nem tudom én hogy fogom megcsinálni Zsombor szobáját, de majd kitalálok valamit. Ha van ötletetek várom ! :)
szép napot Nektek!
Sziasztok,
Itt Ági,
úgy lehetne szépen megcsinálni a gyerekszobát, legalábbis én úgy szertném, hogy kinyomtatok kifestőket A4-es lapra és indigóval felmásolom a falra, majd kifestem.
Igaz a többit szabadkézzel csináltam, de most úgy tervezem, körbe fél méterenként lenne egy figura, mint egy bordűr körbefut a szobán.
Csak előtte parkettázni kell, a négy éves padlószőnyeg már most siralmas, meg az összefirkált, összamaszatolt falat is újra kellene festeni előtte. :)
(Képzőművészetis voltam, nekem nem nehéz ilyesmiket csinálni, ha van rá időm.)
Még a falmatricát ajánlom esetleg, de az biztos nem olyan szép mint egy falfestmény.
Innen esetleg kaphatsz ihletet vagy ötleteket:
Jobbulgatok, már nem folyik folyamatosan az orrom szerencsére.
Holnap este megyek szülőire! Drukkoljatok a fiamnak! Ne halljak rosszakat. Elegem van a tanárból egyébként. Szeptemberben megmondta a kötelező olvasmányokat, megvettem a könyveket, azt most kitalálja, hogy másikat kell olvasni. Normális? És ki fizeti ki nekem ezeket? Nem jöhet szóba könyvtári könyv, mert Márkó nem igen tud vigyázni semmire. Nem akarok kockáztatni. Még a családtól sem kérek kölcsön könyvet a számára.:)
Alexi már konkrétan mondja, hogy anya.
Eddig csak néha dünnyögte, most meg keres, ha nem lát, mondja anya? anya?. Olyan aranyos.
sziasztok
K vagyok.Ági drukkolok a fiadnak.Egyébként ezek a szülőik csak arra jók,hogy közöljék mikor mennyit,mire kell fizetni.Nálunk legalábbis ez volt.ezzel ment el úgy fél óra.aztán jön a féléviről pár szó.Majd ennyi.Hazafelé,meg azon dumcsizunk az anyukákkal,hogy mit nem tudtunk meg,és mit kéne máshogy.persze ez akkor is eszébe jut az embernek,de most arról nem beszélünk,így le vagy zárva.én már nem járok szülőire.még 1 éve van,jó lett a félévi.tudom milyen a fiam,nem kell bemutatni.
De lassan kezdhetem előröl az egészet.Ti meddig maradtok itthon?2 vagy 3 év??Nehéz kérdés,mert nálunk nincs bölcsi,és dolgozni meg korán kéne menni,így már 3 kor fel kéne jönni egyik mamának,vigyázni rá.hát nem tudom mi lesz ebből.Hiszti!!Hát igen.ezt még nekem is tanulni kell,de imán abbahagyja ha nem figyelek rá.
Nagyon hideg lesz nem sokára megint lányok,jövőhéten meg utazunk,remélem akkor már nem lesz annyira hűvös.Ma nyűgös napunk van,sokat sír a manó,és éjszaka se aludt vissza,fent voltunk jó sokat.Még jó hogy ma nem kell főzni.Apa meg már elment dolgozni,megint du-s.szerdán meg tortát kell kreálnom.úristen majd teszek fel képet,hogy milyen lett.Remélem rá lehet majd ismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!