Ki hogy van ma? Hogy telt a napotok? Nagyon fáradtak vagytok? Csinált valami extrát a baba?
Sziasztok!
Hogy vagytok???
Ági! Remélem nincs semmi baj, hogy nem jelentkezel.
Zsuzsa, Kati! Jobb mára a helyzet a gyerkőcökkel? Zsombor átaludta most az éjszakát, nagyon örültem neki. viszont ma még mindig kicsit nyűgös. Most mondjuk lefoglalja magát azzal, hogy a játszószőnyegen minden elérhető darabot a szájába próbál húzni:D
Én is nagyon elmennék egyszer búsójárásra ja és a debreceni virágkarneválra is. Nincs túl messze és a párom ott dolgozott katonaként 5 évet, úgyhogy ismerős a környék is, de valahogy sosem jutunk el oda.
Holnap megyünk az Auchanba,gondoltam a neten megnézem mi akciós, mert nem kaptunk katalógust. Még jó, hogy ránéztem, mert péntekig tart még a babahét. Sok minden van nagyon jó áron. Lassan szeretnék venni egy pár bébiételt, ami akciós, hogy olcsóbban megússzuk. Le van most árazva a Kecskeméti. Az jó? Használtátok? És a Mildibé rizspépet?Szintén Kecskemétiben vannak bébiitalok leárazva. Szeretném majd sajátkezűleg készíteni neki a dolgokat, de amig megszokja az ízeket inkább készen venném. Ti sajátot vagy boltit adtatok a gyerkőcöknek?
Zsuzsa!Mutattam a áromnak Montenegrót, sikerült elvarázsolnom, úgyhogy ha összejön oda megyünk:D:D:D
Szép napot! :)
Pussz
Sziasztok! Kata! Én általában a Kecskemétit veszem, mert árban és minőségben is jó. Régen, még a nagyoknál 2-3 havonta elugrottunk Kecskemétre és ott a gyár diszkontjában bevásároltunk kartonszám :) Apa is visszaszokott a bébiételre akkor :D Kedvence a vadas marhahús rizzsel volt. Most már sajnos nincs meg a diszkont, így figyelem az akciókat és olyankor veszek többet. Általában én csináltam a kajákat, de ha nem úgy jött össze minden, nem csináltam ügyet belőle, kinyitottam és még néha most is kinyitok egy bébiételt. Ettől nem dől össze a világ:) Szerencsére nem válogat a kiscsaj, mindent megeszik, amit elérakok, csak nem nagy mennyiségeket (de szopival bőven pótolja máig). Ilyen tejpépeket, rizspépeket nem adtam,mert hogy szopik, úgy gondolom, nincs rá szüksége. Mondjuk Balázsnak anno vettem,de azt is általában apa vagy a két nagyobb ette meg..pedig sokan mondják, hogy az ő gyerekeik mennyire szeretik.. Örülök, hogy sikerült felkelteni a figyelmeteket, ha van kedved, rengeteg honlapot találsz még a neten.
Ági! Kati! mi van veletek? Kati! Sikerült a meglepetés? Puszi! Zsuzsa
Sziasztok,K vagyok.Képzeljétek elindult a fiam már egyedül közlekedik,eddig is ment egyedül de csak időnként merte elengedni a kezünk,de most már mindenhol egyedül megy,persze néha lecsüccsen.hát fog terén még mindig semmi,totál fehér íny,jól be van durranva.szegényke,csak nyomja oda a kezét és úgy sír,annyira sajnálom,persze kap ezt azt,de szerintem már semmi nem használ.
Jelentem kész a kártya torta.nagyon szép lett,biztos nagy lesz a meglepi,mert nem számít rá.én kecskeméti bibiételt vettem kata,mindig,nekem az jött be.árba is,mennyiségbe is,és elkészítésileg is.de csak olyan bébiételt evett amiből nem tudtam csinálni magam,mert nem lehetett kapni hozzávalót.de nagyon szépen megevett mindent.most meg pláne,úgy kellett lekötnöm,hogy a töltött káposztámat meghagyja nekem.Kíváncsi vagyok Zsombi mit szól majd a kajához.Tényleg Kata vannak kisméretű kis vékony pulcsikánk,eladó.Angol ruha,úgy kaptam egy ismerőstől hogy adjam el,nekünk kicsik,de tök édesek és nagyon olcsók,200-400 ig,és tényleg szépek.van 68-92 ig.ha érdekel csak szólj.
Remélem jól van mindenki.és a nagy családoknál is zajlik az élet.puszi mindenkinek.
Sziasztok:-) !
Köszönöm a linket Zsuzsa. Nagyon szép hely, már alig várom, hogy nyár legyen és menjünk! :)
akkor csak nem lehet olyan rossz ez a bébiétel-dolog, ha még a férjed is ette! :)
Köszönöm, megnyugtattatok, hogy jó a Kecskeméti. Annyira sajnálom, hogy nincs most őszibarack. Terhesen rá voltam kattanva, már bánom, hogy nem fagyasztottam le. Alma és sütőtök van itthon saját, úgyhogy azt fogok neki csinálni. Jajj, már annyira várom. Olyan jó egy ilyen pici emberke. Nagyon jó érzés, hogy én és az apja taníthatjuk meg mindenre és mi segítünk felfedezni neki a világot.
Kati! Nagy nap a mai Nektek!Gartulálok a kislegénynek! :)
A felsők fent vannak a teszen? Már akartalak kérni, hogy priviben küldd el nekem a felhasználóneved, hátha találok valamit a fiamnak!:) Örülök, hogy sikerült a torta.
Itt megint szakadt a hó, most már elállt, de nagyon csúszósak az utak. Beszaladtunk a Tesco-ba(az van itt közel), mert holnap mégsem tudunk menni az Auchanba, azóta Zsombornak tök jó kedve van. Lehet, hogy shopping-hiánya volt! :D Ebben rám ütött!:):):)
Pussz
Kati! Gratulálok, nagyon ügyes a kisfiad!!!! Akkor ezután nála e lesz megállás :))) Réka addig se volt egy egy helyben ücsörgő kislány, de mióta megy, nem létezik számára lehetetlen :))
Kata! Látod még csak tél közepe van és mi már a nyárról álmodozunk :))) Egyébként az Univeres bébiételek is jók, az áruk a Kecskemétihez hasonló..végül is nem is olyan régen még egy cég volt a kettő...ennek vannak bio kajái is. Sőt, van valami címke-gyűjtő promóciójuk, de nem tudom, mire lehet beváltani.
Ági! Mi van Veled? Csak nem valami baj van, hogy így eltűntél? Puszi: Zsuzsa
Sziasztok! Itt vagyok!!!
Nincs semmi baj, csak kipakoltuk Márkó gépét, így én sem tudtam netezni. Hát a szülői miatt...
Csak rosszakat hallottam róla. :(((
Tele van egyesekkel félévzáró óta. Nem akar csinálni semmit az órákon, mert nincs kedve. Mivel büntessük?
Anyu szerint nem megoldás, hogy elvettük a gépét.
De könyörgöm, nem verhetem szét. Vagy mégis mit csináljak???
Már ezerszer leültünk vele beszélni, ez a probléma pár havonta előjön. Meg van zakkanva. Úgy tölti ki a feladatsort, hogy minden kérdésre beírta a nevét. Márkó, Márkó, Márkó. Gondolhatjátok, hogy a tanár dobott egyből két triplaszaltót...
A bébikaják. Én sokat vettem, mert pl az alma levét mire kipaszírozod, ilyen csúnya barna lötty lesz. A Kecskeméti meg 2-3 napig is eláll, ha kibontod.
Kiskanállal adtam neki őszilevet is, majd a 4 hótól adható gyümölcspépeket.
A nyanvadt zöldborsót mire átpasszírozom és sikerül valami pépet előállítani, addigra éhenhal a fiam, szal én inkább a boltit szeretem. Az a sok pepecs munka... Többe kerül a mosogatása a beleragadt szűrőnek, mint a kész üveges kaja.
Még mindig van itthon egy-két üveges kaja, ha esetleg mamához megyünk vagy valami, mindig viszek magammal.
Meg a kedvenc a 6hótól adható gyümölcsök, amiben almadarab is van. Ezek drágábbak, mint a sima őszibarack, de a mai napig napi egy üveggel benyom uzsira. Úgy szoktam, hogy tízóraira kap friss gyümit joghurttal, délután meg egy ilyen üvegeset. (Vagy fordítva)
A Mildipépet szoktam venni, ez a reggelije minden nap.Nagyon szereti. 6 hótól kapta, uzsira, vagy szopi előtt este.
Mi tegnap voltunk az Auchan-ba és semmit nem kaptam már. Nem volt a 3 db-os tejpép, és nem volt már Pampers pelus akciósan. Ruhák voltak, de az most nekünk nem kell.
Nekem is van pár megmaradt ruci, kisfiúsak.
Fel akartam tenni vaterára, végül 53 ft-ért eladtam 3 db-os bodyt, aztán a többi terméket gyorsan leszedtem.:(
Kati! És mennyi idős a pici, hogy elindult? Gratula Neki!
Az enyém 11 hósan kezdett 2-3 métert megtenni, a szülinapján már gond nélkül sétált.
Puszi!
Kati vagyok.Tamás 13 hónapos,már megy jó ideje,de úgy hogy gondolkodás nélkül elindul,és oda is ér,úgy csak tegnap kezdte el.én nagyon örültem neki,hogy inkább mászott,így nem is erőltettük a menést,mert Dávid semmit nem mászott és meg is lett az eredménye,diszlexiás lett,vagyis épp a határán volt.kitanultam a gyógypedagógiát,és itthon fejlesztettem,így sikerült neki sikeresen átvészelni az iskolát,jó eredményekkel.most Tamás mászik és ennek nagyon örülök,mert még bennem mennyit szenvedtünk annó a Dáviddal.
Ági!mennyi idős a fiad?szerintem meg igenis jó,hogy elvettétek a gépet.Dávid 17 éves,de ha rossz jegyet hoz,nincs nettezés,ha nem segít semmit akkor sincs,így mosogat mint az angyal.Muszáj őket megfogni valahogy.Nem emlékszem hány éves,mert ha esetleg már elég nagy akkor biztos elkezdődött nála a kamaszkor,és ilyenkor beszélni nekik nem lehet.légy határozott és következetes,de tapasztalatom szerint ez addig fog így menni amíg iskolás.mi most kezdünk e téren egy kicsit megnyugodni,de ehhez osztályt kellett váltani,mert ahol volt,ott valamiért nem akart tanulni,most meg csak 1 2 ese van a többi 3,4,5.da mindig fel kell őket rázni,de ha vissza gondolok magamra pont ilyen voltam én is,igy volt kitől örökölnie.
Ma lesz este a szülinapozás,holnap meg elutazunk siofokra rokonokhoz.egész nap ott leszünk.Szép idő van kint ragyog a nap,de hüvi van.
Szép napot és estét mindenkinek.
Sziasztok!
Ági! Örülök, hogy visszatértél:)
Nagyon sajnálom, hogy gondok vannak Márkóval:(
Bár gyakorlati tanácsot nem tudok adni, de szerintem én is így büntetném a helyedben vagy úgy, hogy csak akkor kapja meg, amit akar(mert ugye egy gyerek mindig szeretne valamit), ha kijavítja a jegyeket és jól viselkedik. Persze lehet tök hülyeséget írok és nem ez a jó megoldás :S.
Zsuzsa! Óóóóó, nem is tudod mennyire várom a nyarat:) Nekem mindig úgy van, hogy örülök a télnek karácsonyig, de utána már készüök a tavaszra és a nyárra:D. Utálok zoknit hordani, így nekem az az igazán jó idő, mikor nincs is rá szükség.:)
Képzeljétek, reggel felhívott keresztanyám a vezetékesen(aput kereste volna) és így kezdte: "Szia te drága tündér! Hogy vagytok?Meggyógyult már a hátad kislányom??" Úgy tettem, mint ha semmi nem történt volna, érdeklődtem nagyim felől, mert most jött haza a kórházból, stb. Egyrészről örülök, hogy beszéltünk, de most méginkább bebizonyosodott, hogy milyen kétszínű kavarógép. Tegnap felhívtam keresztaput, hogy megkérdezzem mi van nagyival és akkor mondta, hogy még mindig pipa és felemlegeti a történteket állandóan. Ma meg felhív nyalizva. Egy éjszaka alatt meggondolta magát??:S Na,de mindegy.
Tegnap voltunk orvoshoz Zsomborral, mert reggel úgy ébredt, hogy köhögött és szörcsizett. Amúgy is mentem volna tápszert íratni, hát bevittem Őt is, hogy nézze meg a doktornéni. De semmi baja nincs szerencsére, szerinte csak száraz a levegő a szobában. Valami speckó orrcseppet írt neki, pedig mondtam, hogy van itthon Stérimar.
Katiéknak jó utat!
Szép napot! :)
Pussz
Szia Kata!
Az Alexi is náthás egy kicsit.
Adjál neki Cebion cseppet. Ez C vitamin.
A Szendi Gábor oldalán nagyon jó leírás van a Cvitaminról is! Korábban belinkeltem, de a Google-ben simán megtalálod, ha beírod a nevet.
Tegnap este viszont elolvastam azt a cikkét,melynek címe: Tej a mérgező italunk. Hát ledöbbentem.
Figyelmetekbe ajánlom!
Márkóra nagyon szar hetek várnak. Katinak üzenem: 10 éves, 4. osztályos. Tegnap előtt és tegnap is angolból újabb leckehiányok, feketepontok. Nem a munkafüzetbe volt lecke, tehát nem találom, hiába keresem. Nincs felírva sehová. Mit tehetek? Minden délután csak kérdezgetem szegényt, biztos nincs lecke? De tuti???
Anya , hát nincs! Ez a válasz.:(
Alexi magától indult el, kúszott, nem mászott, majd 11 hósan elindult. Viszont egyidőben megtanult mászni is, és azóta is rendszeresen közlekedik így is. Tehát nincs kimaradt mozdulat. A kezét sose fogtuk, nem vezetgettük.
Én is várom a nyarat, mert már ez a téli depressziós hangulat nagyon zavar. Sötét van, hideg van, az ember fáradt és nincs kedve semmihez... Addig is tömjük magunkba a vitaminokat, együnk sok olívaolajat!
Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!