Ki hogy van ma? Hogy telt a napotok? Nagyon fáradtak vagytok? Csinált valami extrát a baba?
Sziasztok!
Örülök, hogy Balázs már jobban van. Remélem Réka is meggyógyul hamar és ma már többet értek el a gyerekorvosnál, mint tegnap az ügyeleten. Mondjuk ez elég érdekes, hogy ilyeneket küldenek ki, mert bár biztos lelkesek, de szegények mit kezdenének egy komolyabb esettel....
amúgy lehet, hogy megint front van és attól volt nyűgös Réka, mert Zsombor 5 napig nagyon jó kedvű volt, tegnap délelőttől pedig alig lehetett bírni vele, mindig csak ölben akart megmaradni, nem érdekelte semmi az égvilágon. Éjjel sem aludt valami jól. Délután megyünk az Auchanba, remélem csak "vásárláshiánya" van :D.
Húú lányok! tegnapelőtt mértük meg, 7.9 kg...Most rengeteget hízott. pedig nem is kap annyi kaját, ami az ő testsúlyához kellene. Modjuk nem kövér, elveszlik rajta arányosan meg ugye hosszú is, már 67 cm. Na, majd a dokinő megmondja szerdán :D
Kati!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, persze leszámítva az ágyat :S
Tegnap láttam a felvonulásból egy picit a tv-ben, simán azt gondolnám, hogy egy gyerek megijed ezektől a maszkos mumusoktól. De ezek szerint tomikának tetszettek. Azért a vattacukros jelenetet megnéztem volna:D Na megyek, ameddig Zsombor alszik elmosogatok meg ilyenek!
Pussz! Szép napot!
Sziasztok!
Ági vok, nem nagyon férek gép közelbe.
Nálunk minden rendben van.
Valentin napot nem igazán tartunk, én régebben, ha eljutottam a közértbe, vettem egy kis csokit (Bounty apa kedvence) és "Szeretet napot" tartva kis szívecskés papírba csomagolva Márkónak is meg Lacinak is, kis meglepivel készültem. De ennyi. Nem csak ezen a napon szeretjük egymást, azonkívül ez csak üzleti fogás, hogy a sok szívecskés kínai giccset el lehessen adni.
Te Kata, ez borzalmas lehet ez az "anyuka".
Ez még az én volt sógornőmnél is durvább. De előreláthatóan azt fogja csinálni mint sógornőm.
8 hósan kiwivel meg naranccsal fogja tömni, meg tejjel 10 hótól meg 6 hósan kedvence lesz a gyereknek a ropi meg a csoki meg a Danette puding. Szal... Ezek általában annyira korlátoltak, hogy hiába a szó, csak az jó amit ő csinál, és különben is...
Aztán majd csodálkozik, hogy miért beteg a kicsi 2 hetente. Meg a d vitamint nem adja neki, meg meg meg még sorolhatnám. Én ugye 15 évesen szültem a Márkot, de különbül elláttam mint egyes felnőtt nők.
Ja, meg 10 hósan szoktatta rá a cumisüvegre. Mások olyankor már lefele szoktatják, csak ugye abból könnyebb inni, nem kell ügyeskedni a pohárral....Vááá!
Alexi már régóta egyedül iszik pohárból, nem is volt neki üvege. (Márknak sem volt)
Én már régóta nem járok minden egyes kis orrfolyással orvoshoz, mert úgysem ad rá semmit. Cebiont azt folyamatosan kapja, lekopogom, de alig volt tán háromszor taknyos. Komolyabb lázas betegsége meg egyszer sem volt. Remélem gyógyulgatnak a kis betegek!
Puszi Nektek!
Barátnőmmel sütöttünk olyat (szombaton), hogy 5 perces fánk, nem kell keleszteni meg ilyenek, csak kikevered a tésztáját és olajba kisütöd. Majd, ha meglesz a receptem megírom, mert baromi finom volt és könnyű elkészíteni!
Pussz!
Sziasztok! Kati! örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Érdekes, mi bárhová megyünk, mindig az ággyal van gondunk, Szili általában a földön alszik :) Nem is gondolnánk, hogy egy pici gyereknek mi minden tud tetszeni, az enyémek is imádtak minden rusnya maskarát. Réka is igazi társasági ember, mindenkire mosolyog, bárhová megyünk. Mostanában ő kezd huncutkodni tök idegeneknek is. Legutóbb Szegeden a halászcsárdában is kinézett magának egy fiatal nőt, meg egy idősebb pasit és azoknak kukucsolt, meg integetett végig :))
Ági! Kíváncsian várom a receptet, mert szeretem a gyorsan összedobható dolgokat :)) Szeretek főzni, meg minden, de azért nem akarok mindig a konyhában lenni. Egyébként én se szaladok rögtön orvoshoz, csak ha nagyon muszáj, de most Réka iszonyúan köhög és lázas is :((( Na, majd délután kiderül.... Eddig ő se volt még soha beteg, igaz egyik se nagyon beteges. Talán Roli ellenálló képessége a leggyengébb, ő hamarabb lebetegszik, de már kicsi kora óta így van. A kicsik szerintem tőlem örökölték a jó immunrendszerüket, mert pl. én is jó 6-8 éve voltam utoljára orvosnál...még a terhesség alatt is csak a nőgyógyász látott :))
Kata! Szép nagy kisfiad van :))) Nem az a fontos, hogy megeszi-e a nagy könyv szerinti mennyiséget, hanem, hogy hogyan hasznosítja :))) Rékát inkább a betegség viseli meg, mert éjszaka se tud rendesen aludni...bedugul állandóan az orra, akármennyit szívom neki, hiába az orrspray, semmi nem elég... JaJ! hogy utálja szegényem mindkettőt, már amikor előveszem, ordít..kis buta, nem érti, hogy utána jobb lesz :( Csak túlesik rajta és el is felejti :)) Puszi mindenkinek!! Zsuzsa
Sziasztok Kati vagyok.elolvastam amikből kimaradtam.remélem a betegek már jobban vannak.Zsuzsa mi újság a tesz-veszes dologgal,megkaptad amit vettél?Nekem annó 18 évvel ezelőtt is apás szülésem volt,sőt akkor jött be ez a egy szobába lenni a babával,féltek az anyukák ettől így volt hely abba a szobába én meg oda kértem magam.tényleg nagyot változott a világ.szegény fiam,tiszta próbabab volt.annyi mindent nem tudtam,és akkor ugye nem volt net,meg ennyi segítség.Ha szerencsés voltál volt egy jó védőnőd.nekem ő segített sokat.Ma már fél kézzel megoldok mindent.Kata,olvastam a csajos sztorit,nem semmi csak remélni lehet,hogy az anyai hormonok előmásznak ha megszületik a baba.Ebből is látszik,hogy nem minden nő születik anyának is.Amikor most szültem,volt velem egy 17 éves intézetis lány,hát amit ott művelt.Simán ránk hagyta a gyerkét,és elment orkra pasizni,aki nem is érdekelte,szívta a cigit,és szerintem drogozott is.És mégis egy nyugodt édes lánya volt.csak hát ugye,ott volt a mi saját gyerekünk nem foglalkozhattunk csak az övével,igy elvitték a nővérek.Egyszer rendőrséggel kerestették,mert elhagyta a kórházat,és már 2 etetést kimaradt,nagyon éhes volt a baba,sokat sírt.úgy sajnáltuk az a gyereket,remélem még él,mert ha akkor az anyán múlik már nem él.sajnos még anyuka is gyerek volt.
Kezd nálunk szép idő lenni,süt a nap,és melengeti a szívem.Ma már kint sétáltunk azaz tipegtünk az utcán a manóval,minden kutyát helyrerakott az utcán a drága.Zsuzsa mit kapsz névnapodra?remélem valami szépet kértél?
szép napot nektek.
Sziasztok, Ági vok,
mi is kimerészkedtünk az udvarra, akkora a sár, hogy az nem igaz, az új cipőcskéjét moshattam ki azonnal. :)
Tegnap Márkó megint úgy jött haza a suliból, h elszakadt a cipője, vissza kellett vinni kicserélni, de ha már ott voltunk, Alexinek is kellett egy cipőcske, mert kinőtte a sportcipőjét. Adidas, 8 ezer, páromnak nem tetszik, mert fekete, de nagyon kis vagány benne.:)
Amikor Alexi született, szerencsére a másik kórterembe, de ott meg c..nyok voltak, és mind kijárt bagózni a folyosóra. Borzalom. Mondanom sem kell, hogy azok 2 nap után tűnhettek haza, minket meg benttartottak, mert nagy súllyal született a baba, szívzörej stb...
A mi kórtermünkben meg előttem szült valaki, majd 2 óra múlva felöltözött és hazament. Persze baba nélkül. :( Nem tudom emberek gondolkoznak-e néha.
Zsuzsa! Köszi, így utólag Neked is Boldog Szülinapot!
Mit főztetek? Én egy fagyasztott derelyét dobtam össze gyorsan, semmihez nem volt kedvem meg tegnapról maradt húsleves. Holnap hurkát-kolbászt sütök. Ma hozták, finom házi hurka.
Remélem Alexinek ízlik majd, mert még nem evett. Valahogy kimaradt, nem szoktam venni. Én nem szeretem annyira, évente egyszer eszem meg.
Jajj lányok, úgy néz ki lassan intézhetem a bölcsit. Szeptember körül vissza kéne menjek dolgozni.:( Nem is tudom, hogy lesz. Borzalom belegondolni is.
Jó éjt Mindenkinek!
Sziasztok! Végre hazaértünk az oltásról. Elég jól viselte a tökmag.megkapta a Prevenal 2. adagját is, szerintem estére megint lázas lesz, de most megelőzöm, ha kezd felmenni a hője adok nki Germicid C-t. 7.94 kg-t mértek, de a védőnő szerint nem kövér, mert hosszú is nagyon. a dokinő is csak annyit mondott, hogy "micsoda combok!!" :D Lassan mindenhol jó idő van csak itt nem akar az lenni. Fújdogál a szél, hideg van és el van borulva. De majd ideér. :D
Igazad van Kati, rengeteg segítséget ad a net és itt is sok mindenben segítenek, ha kell(már aki nem azért jön ide, hogy okoskodva lehordjon mindenkit). Azért a Te szobatársnődsem lehetett semmi. Remélem jó helyen van a kislánya. Legújabb fejlemény az "anyukáról": állítólag azért nem érdekli őket a gyerek, mert ők szőke, göndör hajú, kék szemű kislányt akartak! :S
Ági! Mi újság Márkóval? van panasz azóta rá a suliban?
Azért a Te 2 óra múlva gyerek nélkül hazamenős tapasztalatod sem semmi. A fánk receptet én is várom! :)
Zsuzsa! Hogy van Réka? Remélem már jól van!
Én ma nem főzök, tegnap spagettit főztem, maradt mára is. Holnap viszont lövésem nincs mit fogok főzni. Talán legényfogó levest meg fasírtot krumplipürével. De majd ahogy kedvem lesz. Még az is lehet, hogy melegszendvics lesz, úgyis csak én vagyok itthon napközben.
Hú ettől a bölcsitémától engem már most kiráz a hideg. Tudom, ha már nagyobb lesz Zsombor másképp fogom gondolni, de most el sem tudom képzelni, hogy rajtam és az apján kívül bárki is vigyázzon rá!Pedig muszáj lesz visszamenni dolgozni, feltéve ha lesz még hova. remélem Zsuzsa Neked is sikerül majd találnod valamit!
Pussz mindenkinek!
Sziasztok! Végre sütött ma a nap és olvad a hó!!!!! Alig vártam! Réka már jól van, bár még köhög, de szakadozik fel neki, meg még folyik az orra...már ha meglátja a porszívót, üvölt :(( Nálunk ma csilis bab volt rizzsel, Fanninak meg kínait csináltam, mert ő nem eszi meg a másikat. Nagy hírem van! Végre jelentkezett a kedves Tesz.veszes eladóm... pedig baromi nehezen találtam rá, mert már törölték a vásárlást és ő közben nevet változtatott... De kimagyarázta magát és állítólag ma feladja a magnót..majd kiderül holnap.
Névnap: nem szoktam semmit előre kérni, hanem együtt elmegyünk és megvesszük, amire már régen fáj a szívem, most valami háztartási kütyüt szeretnék, grillezőt (elekrótromos) vagy pároló edényt..még nem tudom :))
Kata! Gratulálok, szép nagy legény lett Zsombor :)! Remélem, minden rendben van, nem lázas. A barátnőd azt hitte, hogy a gyerekvállalás kívánságműsor??? Azért nem úgy megy az...még lehet kék szemű és göndör hajú..ha nem is kislány :)) Nekem Pesten volt egy ovisom, akinek a szülei kislányt szerettek volna..fiuk lett. Szegényt teljesen lánynak nevelték! Hosszú volt a haja, otthon copfozták és szoknyát adtak rá..borzalom...pedig nem tanulatlan bunkók voltak, hanem mindketten fizikusok :(( Nekem is volt egy érdekes társam a kórházban. A kislánya 2 kilóval született, már ott voltak 1 hete, mert a baba nem hízott és nagyon sárga volt. A csaj meg állandóan kiszökdösött a kórházból. Mindig ment, volt, hogy a postára, felvenni a családit (volt nagyobb gyereke), aztán a Tescóba, este haza, "összerakni a kiságyat"...amikor visszajött, állandóan kócos volt, zilált :)) mi meg találgattuk, ugyan hová jár...a végén kiderült, hogy nem bírta magát türtőztetni és "dolgozni" ment minden egyes alkalommal!!!! Másnak eszébe se jutott még a szex, ő meg ment a kuncsftokhoz...brrrrr
Bölcsi. Remélem, nem kell beadnom, majd csak jövőre együtt megyünk az oviba :)) Puszi mindenkinek!!! Zsuzsa
Sziasztok,
a receptet még nem sikerült elkérnem, de úgy emlékszem 12 dkg liszt, egy pohár natur joghurt, 1 tojás, egy cs. sütőpor. Ennyi. Ebből mi dupla adagot csináltunk, hát Zsuzsáéknál olyan 4 adagra lehet számítani! :) Kiskanállal forró olajba szaggatni. Pillanat alatt megsül!
Nálunk nagyon olvad a hó. Elég kellemes az idő, de persze a nap most sem süt, de legalább nem esik semmi.
A főnököm epedve vár vissza a munkahelyemre, mert a helyettesem nem csinál semmit, ha mégis akkor meg elront mindent, rossz gyártási méreteket ad ki meg hasonlók, csak kárt tud okozni. De én meg jobban szeretném, ha a saját boltunk beindulna és a magam ura lehetnék.
Képzeljétek tegnap rágózott az Alexi! Sógorom barátnője táskájából kivette majd csócsálta, én meg nem is láttam mit csinál, mert az asztal másik felénél ültem. Olyan aranyos volt! Persze azért elvettem tőle. Kicsit korán kezdi. :) Szombatra áthívtam őket, mert a kislányát már rég láttuk, Alexivel nagy spanok, és végre ugye a kislány anyukáját nem kell elviselnem. Korábban már írtam, hogy szétmentek, ez az a csaj aki mindent máshogy csinált a babával, mint az elvárt. Ezt túl finoman fogalmaztam. :D Laurának hívják a gyereket, mint a barátnőm kislányát (akikkel Alsópáhokon voltunk) és ez tökre megzavarja Alexit. Mondom neki, hogy a Laura és nem tudom, hogy ő vajon melyikre gondol...
Mennem kell, mert felébredt a kicsikém.
Puszi!
Ági
Zsuzsának Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!!
Puszi!
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!