Ki hogy van ma? Hogy telt a napotok? Nagyon fáradtak vagytok? Csinált valami extrát a baba?
Sziasztok,
semmi különös nincs nálunk, Alexinek vettünk ma egy FP tanulókutyust. Névnapja lesz a drágámnak. Igazság szerint nem tudtam, h mit vegyek neki. Vegyek gagyi mérgező kínai vackot 3-7 ezerért vagy inkább jó minőségű játékot alig pár ezerrel drágábban. Meg persze a PET palacknál úgysincs jobb játék, de névnapra nem adhatok neki üres flakonokat. Nagyon tetszik ez a kutyus. Alexi múltkor a Laura babájával játszott aminek a hasát, ha benyomja sír vagy nevet. Ennek (kutyának) mindenét lehet nyomkodni, babát meg csak nem veszek neki. (Van neki egy kis 400 ft-os babája, annyi bőven elég.) Egyszóval remélem, hogy bejön neki. A boltban alig akarta elengedni. :)
Márkó vezeti a leckefüzetet. Azóta nincs leckehiány.:)
Annyi leckét írtam tegnap, ja én, mert hát ő megcsinálta de rosszul. Nyelvtan, igeragozások, igeidők... Borzasztó. A végére teljesen belezavarodtam.
Csülkös bablevest főztem a héten, isteni volt, meg túrós tésztát, most valami főzeléket fogok készíteni fasírttal.
Hétvégén valamit csirkecombból, mert már régen volt. Pörkölt vagy sülthús.
Puszi! Ági
Az 5 perces fánk pontos recije:
1 db tojás
1 natúr joghurt
15 dkg liszt
1 cs. sütőpor
A lisztet feljebb elírtam:(
Ági
Sziasztok!
Örülök, hogy mindenki itt van újra:)
Zsombornak tetszik nagyon a kajálás. Tegnapelőtt és azelőtt kapott tököt, tegnap vegyesen kapta almával. Na ez jött be neki leginkább. Nem tudom, hogy mennyit bírt volna megenni. Ma hoz Gyuszi fagyasztott barackot, ha kap, úgyhogy hamarosan az következik.
Kati! Tegnap Zsombor is sokat aludt, azt hittem éjszaka nem is fog majd rendesen, de szerencsére nem volt gond.
Megmértem Zsombort, jó lesz rá a gatyó, csak nem tudok belépni a freemail-be, azért nem írtam. A vírusírtó fenyegetést észlel arról az oldalról, nem tudom miért.
Nyaralás...hát nagyon gondolkozunk Montenegro-ban, Zsuzsa elcsábított minket teljesen abba az irányba:D.
Viszont szóba jött megint Horváto. is, azon belül Pag-sziget-Zrce. Ott vannak disco-k meg ilyenek.Ez nem miattunk lenne fontos, hanem tesómék miatt, mert úgy terveztük, hogy 9-en megyünk, ebből csak mi vagyunk család, a többieknek csak párja van. Őket ismerve nem érnék be egy városlátogatással vagy esti sétával, pizzázással:) De még elválik. Most első a költözés, aztán jöhet minden más. Mondjuk nagyban attól is függ a dolog, hogy Zsombort mennyire látjuk majd "alkalmasnak" 8-10 hónapos korában egy ilyen nyaraláshoz:) Tavaly miközben Gyuszi rendületlenül tologatott a tengerben a matracon rengeteget beszélgettünk arról, hogy milyen jó lesz majd a picurkával is ott. Hát nem tudom:)Gyuszira is ráfér egy hét pihi, amikor eszébe nem jut felnyitni egy motorháztetőt sem :D Ne ítéljetek el ezért, de valahogy jobban vágyódom mindig külföldre nyaralni, mint itthonra. Eszméletlen drága itthon minden.Külföldön eddig mindig olcsóbban jöttünk ki szállást illetően, mint itthon és, ha Horváto.ból indulok ki a kaják sem sokkal drágábbak(persze boltban nézve, nem tengerparton).
Jó lett az új kaja?
Zsuzsa! prága gyönyörűűűűű!!!Még valamikor általános iskolás koromban voltam ott, de azóta is visszamenék szívesen!
Ági! Örülök, hogy javul a helyzet Márkóval, remélem így is marad.
köszike a receptet!
Tényleg, Nektek van tesótok? Nekem egy bátyám van.
na megyek, mert felkelt a cicafiúm! :)
Pussz
Ági vok,
nekem is egy bátyám van. Ő 27 éves, most volt a szülinapja 15-én. Kapott fényképes bögrét, amin mindkét unokaöccse rajta van. :) Imádja őket, különösen Márkót, mert amíg picike volt anyuékkal laktunk.
Azóta is rendszeresen elviszi moziba, kiállításokra (Lego kiállítás Duna Plaza) ilyen helyekre. Ő lesz a keresztapukája, tavasszal már szeretnénk végre 10 év után keresztelőt tartani. Persze már egyszerre a két gyerkőcnek.
Most mennem kell.
Puszi!
Újra Én, én meg azt szerettem volna kérdezni, hogy kinek milyen háziállata van? Nekem egy kutyám. Azért Nekem és nem nekünk, mert névnapomra kaptam 4 éve. Úgyhogy az enyém.:) Óriás snaci. Mindenki fél tőle. Csak a barátnőmet engedi be, mert kicsi korában nagyon hozzászokott, mindig dögönyözte. A mai napig úgy örül neki, ha jön, belebújik az ölébe, szinte majdnem fellöki, hogy simogassa.
No, puszi!
Ági
Nagyon eltűntetek?
Mit főztök?
Én barackos pulykamellet sajttal, zöldséges rizzsel.
Jól néz ki, már most éhes vagyok.
Puszi!
Ági
Sziasztok! Ági! nekem egy öcsém van, két évvel fiatalabb nálam. Most lesz két hónapos a kisfia. Háziállat: egy westie, igaz Fanni kapta 4 éve. Szegény már elvesztett néhányszor,volt, hogy 9 hónappal az eltűnése után került meg.Valaki befogadta és nem vette a fáradtságot, hogy kitegyen hirdetést, hogy talált egy kutyust :( Pedig az egész várost körbeplakátoltuk az eltűnése után. Amióta hazahoztuk, megemberelte magát, nem megy messzire, általában ha elmegyünk itthonról, kiül a ház elé a járdára és ott várja, míg felbukkanunk , aztán fut a terasz előtti lépcsőre, mintha végig ott ült volna.99 Volt már macskák is, de nyomtalanul eltűnt az egyik télen, meg hörcsögeink is voltak, de valahogy nem bírták nálunk. Mindig kiszöktek és összeettek olyat, amit nem kellett volna... Ja! Halaink is vannak kint a kerti tóban :)) Velük nincs sok gond, csak évente ki kell alaposan tisztítani a tavukat.
Kata! Már régen vágyom Prágába. A nyelvvel se lesz különösebb gondom, mert szlovákul tudok (azaz tanultam, érettségiztem is belőle, de régen nem használtam). Írod, hogy olyan helyre szeretnétek menni nyaralni, ahol bulizni is lehet...na, Budva erre ideális :) A parti sétányon egymás mellett vannak a szuperebbnél szuperebb bárok... Roli évek óta oda szeretne egyszer beülni :)) Nagyon jól néznek ki! Kerestem képet, de még nem találtam egyikről se. Lehet, hogy a mi gépünkön vannak képek, amiket mi készítettünk kint. ha találok, küldök :)))
Kaja: Ma csak túrós tésztát csináltam, meg tegnapról volt egy kevés rakott zöldbab is. Holnap Valami levest csinálok (lehet, hogy marhahúslevest), meg pontyot rántok, gombát és sajtot (hogy mindenki elégedett legyen). A köret még eldől, mi lesz :)) Ja! És a lényeg: madártej is lesz :D.
Sziasztok!
El sem hiszem, hogy végre van egy kis időm. Szerdától itthon volt tesóm, tegnap ment vissza a barátnőjéhez. Ilyenkor megy a nagy dumaparti, a közös főzőcske na és a Zsombor kényeztetés. Imádja a gyerkőcöt, ő lesz a keresztapja. Amúgy Ági az én tesóm is 27 éves:)
nekünk van egy vadászgörényünk, Csöpi. Az iwiw-en van róla kép. Már nem mai gyerek, de remélem még eléldegél egy darabig. Nem bent tartjuk, hanem a garázsban, mert elég büdös szegény(nem volt szívünk ivartalanítani, pedig akkor nem lenne ilyen illatos).
Valamint van egy németjuhász kutyánk, Néró. Májusban lesz egy éves. Hatalmas, gyönyörű kutya. Apósoméktól kaptuk, mert ők tenyésztik. Van róla is kép az iwiw-en.
nagy vágyam egy amerikai Maine Coon cica. Egy felnőtt hím akár 13 kg is lehet. van egy tenyésztő ismerősöm, úgy volt, hogy veszek tőle egyet, de mikor már meglett volna rá a pénzem és lett cica is volt, addigra megtudtam, hogy terhes vagyok. Elég borsos az ára, egy normális tenyészetből 80-120-E Ft-on alul nem lehet hozzájutni.
Itt egy kép róla:
És még egy:
És még egy:):):):
és amig kicsikék ilyen aranyosak:
Imádom ezeket a hatalmas dögöket. De egyéként minden állatot szeretek. van apukámnak is kutyus, 4 db. Bár ők kistestűek.
Zsuzsa! Rólad tudom, hogy freemailes vagy. Te be tudsz lépni??? Itt küszködök vele és nem tudok belépni már napok óta.
Budva...kerestem róla képeket. Nagyon szép hely. nekünk mindegy lenne, ha nem lenne disco meg ilyenek, csak tesóméknak nem. Ha vannak képek várom e-mail-ben :)
ma van a tél utolsó napja! Na véééééééééééggggggreeeee!!!!! :) csak aztán az idő is olyan legyen, amilyennek kell. komolyan mondom ez az egész teles időszak nekem csak küszködés. Elmúlik karácsony, aztán már csak várom a tavaszt egyfolytában.
Tegnap csináltam gyros-t úgy, hogy mára is maradjon. Mi nem vagyunk olyan tipikusan vasárnapi ebédes család klasszikus húslevessel, rántott husival és uborkasalátával. Ha ilyenre vágyunk, akkor átmegyünk anyósomékhoz és eszünk ott :)
ma sütit sütöttem csak. Nem tudom ismeritek-e a Boci Mobil sütit. Mi nagyon szeretjük. Elkészíteni is könnyű, nincs vele sok macera. Ha érdekel valakit leírom a receptet.Ja és mérleget sem kell használni, csak kanalat.
Na ennyi mára! Pussz Nektek és a gyerkőcöknek is!
Szia, Ági vok,
úgy tűnik a többiek leléptek?!?
Engem érdekelne a recept.:)
Mi sem vagyunk olyan vasárnapi ebédes család, akkor főzök húslevest, ha az Auchan-ba tudok venni friss zöldséget. Pl, tegnap főztem, mert kedden voltunk vásárolni.Alexi imádja, kifalja belőle az összes sárgarépát, úgyhogy olyan 1,5-2 kiló répát főzök bele. Márkó is szereti.
Én Hólabda/Hólabdácska sütit szeretnék csinálni,
az valami isteni. Google-ben találsz receptet, ha érdekel.
Olyan nagy cicát még sose láttam, amit belinkeltél!
Gyönyörűek, de vajon mennyit esznek ezek?
Alexi jól átverte a fejemet tegnap.
Kéri,h nyissam ki a cipősszekrényt, h eltegye a mamuszkáját, erre persze anya segít neki, majd kivette gyorsan a "kinti" cipőt, h futkározni szeretne.
Futott is a lakásban 2 kört, majd brutális hisztit levert, h ki akar menni az udvarra.
Persze kimentünk, de mostmár tudom, h nem kellett volna kivinnem. Ma már lefekvéskor is hatalmas üvöltés volt, mert azt hiszi ezzel elérhet valamit.
Mindig csak következetesen, mert különben ők irányítanak bennünket!
Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!