Ki hogy van ma? Hogy telt a napotok? Nagyon fáradtak vagytok? Csinált valami extrát a baba?
Sziasztok! Mi újság? Mindenki jól van? Réka és Balázs gyógyulgat?
Itt már alig van hó, viszont iszonyat köd van, úgyhogy a téli sztrájk marad!!! :)
Megérkezett a magnó Zsuzsa? Az én szabadidőm ideért nagynehezen. Nekünk vanelektromos grillünk, nagyon szeretem, úgyhogy csak ajánlani tudom.
Zsombornak estére lett egy kis hőemelkedése, de semmi komoly szerencsére. nagyon jó kedve volt oltás után is és tegnap is. Úgy imádom mikor nézek rá, elkezdek nevetni ő pedig visszanevet. :) Tiszta cuki a kis fogatlan szájával:)
Ma ettem almát, odatartotam neki egy cikket, kíváncsi voltam megnyalja-e. Megnyalta. Mivel semmi fintorgás nem volt elővettem a gyümölcscentrit, és csináltam neki egy kis almalevet. 3 kanállal kapott összesen, de úgy hogy félkanalakkal adagoltam. Tetszett neki, pedig azt hittem rám köpi majd. A végén tettem a kanál végére az almából, amit szétpépesített a gép és odaadtam neki. Nagyon cuki fejet vágott, mint ha valami nagy szakács lenne teljes beleéléssel kóstolta:D 3 nap múlva tölti a 4 hónapot, szerintem lassan rendszeressé teszem a gyümölcslevezést.
azért nem semmi amit a volt ovisodról írtál Zsuzsa. Szegény gyerek!!!Nem tudom, nekem valahogy mikor terhes lettem eszembe nem jutott, hogy azon aggódjak, hogy jajjj csak fiú legyen vagy jajjj csak lány legyen. Pont ma egy éve tudtam meg, hogy Zsombor bent lakik:D Szinte hihetetlen, hogy hogy eltelt az idő.
ma nálunk húsos palacsinta van!
Pussz nektek!
Én is felvettem a telefonommal, ahogy az első igazi falatokat kóstolja. Na tessék! múltkor nekem keresztanyám, ma Neked Kati anyukád... Mint ha nekik nem lenne gyerekük és nem tudnák milyen, mikor beteg a csöppség. Amúgy ez egyfajta önzés, csak az a rossz benne, hogy a kicsi issza meg a levét.
Ja, pont ma hívott fel keresztanyám, hogy befestem-e a haját. Pffff...ennél gagyibb indokkal nem is tudott előjönni, hogy láthassa Zsombort. Most tiszta ideg volt, mert ők együtt laknak nagyimmal és mi olyankor mentünk meglátogatni nagyit, mikor ő dolgozott! :D:D:D
Nem tudom mi van, tegnap és ma is iszonyat fejfájással ébredtem, ami kitart(ott) egész napra, pedig ez nem jellemző.
Remélem Tomikának nem lesz semmi baja.
pussz
Sziasztok! Mi újság??? na véééégre, ragyogó napsütés, +-ot mutat a hőmérő és a nagyja hó elolvadt, hmmmm tavasz illat kellene már csak:)
Tegnap sajnálatos dolog történt, egy nagyon kedves barát-párosunk nagyon szeretett volna babát, össze is jött, de tegna sajnos elvetélt a lány. Nagyon sajnálom. Fogalmam nincs hogy viselkedjek, ha összefutunk(mert ugye ott lesz Zsombor is nagy valószínűséggel). Tegnap este vendégeink voltak. Nagyon élvezte Zsombor, hogy mindig valaki ölbe fogta. Mikor véletlenül nem volt ölben rendes produkciót mutatott be a textilpelusával:D. Holnap adok neki először tököt, remélem bejön majd neki. Ugye nem gond, ha nem barackkal folytatom az alma után? Mert nincs itthon fagyasztott barack, úgyhogy még vadásznom kell valahonnan:)
Minden ok mindenkivel?Tomika ugye nem lett beteg? Zsuzsa! Hogy telt a névnapod?
Pussz
Sziasztok.Kati vagyok.Zsuzsa neked nagyon boldog névnapot!!!!
Nem lettünk betegek,kicsit folyik az orra,de ennyi.Úgy hogy a foga.Eddig minden fognál volt ilyen orrfolyás,már kezdem azt hinni,hogy ez is lehet a fogzás miatt,mert mindig csak akkor van,de hát hogy lehetne az összeköttetésben.Na mindegy.Tegnap sokat sétáltunk a szép napsütésben,annyira aranyos ahogy ott tipeg mellettünk,közben minden kutyát jol ki kell osztani,és minden kerítést meg kell mászni.mi lesz még később.Anyu nálunk is megnyugodott.eléggé beteg lett másnapra,gondolom felfogta,hogy nem róla van most szó.Ha meg mégsem akkor nagyon tudom sajnálni.Ma vadast csinálok,zsemlegombóccal,és kéne kicsit takarítani is.
Kata,nem baj ha a tökkel próbálkozol,én az első időben nagyjából betartottam,hogy csak azt adtam neki,amit ő is megehet,de hogy ezt milyen sorrendbe csinálod,az tök mindegy.én 4 nap után már sima almapépet adtam neki,és elég sokat,elég kevés tápszert ivott meg utána.Zsuzsa mint óvónő lenne egy kérdésem.irok majd az iwiwen.
Szép napot mindekinek.
Sziasztok!
Mi újság? Igen nagy a csend! Remélem jól vagytok!!
Pussz
Sziasztok.K vagyok.Zsuzsa,nem is láttam hogy te is 71-es vagy.szép:))mit kaptál névnapra?,sok szép virág,csoki?
Mi jól vagyunk,mostanában a fiam álomkórban szenved,tegnap 3 és fél órát aludt délben,ma meg már 3 nál tart megint.Van valami a levegőben?Picit taknyosak vagyunk még mindig,de semmi nagyobb gond.kinőtte a kabátkáját igy most kabát után kutatok,mert az overallban már tegnap majdnem megsült,pedig alig volt alatta valami.így marad a vastag nadrág,pulóver,és egy vastagabb kabát,már ha lenne,de kinőtte ami volt neki.most Dávid régi kis kabátkáját hordja,jó az még de hát mégiscsak 17 éves darab.Kata mi legyen a rucikkal,nagyon csendben vagy?Ki hová megy majd nyaralni?Mi idén már szerettünk volna egy kicsit ki nézni külföldre,de mivel Tamás annyira nem vizes természetű,így még nem költünk sok pénz tengerre,mert mi van ha nem is tetszene neki,akkor mit csinálunk,így próbaként itthon megyünk el valami élményfürdős helyre,Gyula,Nyíregyháza.olyan helyet keresek ahol más is van.Zsuzsa tényleg szép lehet Kiskörös.jó közel voltunk hozzátok mikor a busójáráson voltunk.szóval várom az ötleteket,ki hová megy,menne?
Mi már készülünk a tavaszra.készül Tomi homokozója,kinti játszótere.most lesz a névnapja,kap homokozójátékokat,dömpert meg ilyeneket.mit főztök én ma karajat csinálok,valami ujj recept szerint.sült krumplis,tejfölös hagymás,egyben sajttal megsütött receptet találtam.itt találtam a receptet ha valakit érdekel,nem ördöngösség,de jó lehet:
Szép napot mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!