Ki hogy van ma? Hogy telt a napotok? Nagyon fáradtak vagytok? Csinált valami extrát a baba?
Sziasztok!
Most néztem a, mit írtam Nektek utoljára és látom, hogy szinte minden gyerkőc nevét(köztük az enyémet is :P) kisbetűvel írtam. Bocsiiiiiiii! :)
Kati, ha ez megnyugtat az én babám azzal, hogy mosolyog és magyaráz teljesen levesz a lábamról, így aztán én sem haladok szinte semmire, örülök, ha megfőzök és a kötelezőket megcsinálom. A kis pusziosztogató:D biztos aranyos nagyon.
Ági! Látod, Márkó saját maga vezetett rá a megoldásra. Lehet tényleg többre mész, ha a jó tulajdonságait emeled ki nem bünteted. Ha a tanítónénivel nincs gond nem lehet, hogy a társaival van? De ez jó lecke nekem is, először biztos én is a dísérést fogom alkalmazni. Elolvastam a velvet-en a sztorit, nagyon aranyos, tök jól összeszedte a dolgokat az anyuka. Ez a nyakig fosós hadművelet nálunk mostanában kezd divattá válni. Már tud akkorát kakálni, hogy utat vágjon a pelenkán:D Amúgy én úgy csinálom mostanában már a válaszolgatásokat, hogy külön ablakban újra megnyitom az oldalt, nézem amiket írtok és így tuti nem hagyok ki semmit :D
Ma voltunk vásárolni, a párom közben intézte a dolgait, így volt időnk jól körülnézni. Zsombor fel is kelt és komolyan mondom olyan, mint én. Szerintem rendesen élvezi az ilyen 'körmeneteket'. Amúgy ez az anyóstéma nem olyan vészes, csak ha annyira szereti a gyerkőcöt, akkor tisztelje őt annyira, hogy nem ébreszti fel. Nem fogok én ebből ügyet csinálni és nem is akarok tipikus 'elsőgyerekes' anyuci lenni(bár az vagyok:P )
amúgy egyetértek veled Ági, nem szoktam pánikba esni, ha sírdogál Zsombor és nem is kapom fel rögtön.
Jajjj, tegnap itt volt apukám "csaja". Világi a nő, az unokája Zsombortól másfél héttel idősebb, de csoda dolgokat ki tud találni, csak hogy azt higyjük az ő babájuk a 'jobb'. Ha mondok valamit a gyerekről mindig rátromfol. Mikor Zsombor elkezdett hasról átfordulni azt mondta az ő unokája már az ágy egyik végéből a másikba forog :D.Mikor hallotta hogy gőgicsél Zsombor azt mondt az övék már mondja, hogy anya:D Tegnap mondtam neki, hogy ha megfogja Zsombor a két mutatóújjamat húzná fel magát ülésbe. Erre ő: "a miénk is...De méghogy felülni, megkapaszkodik a kiságyrácsba és feláll! :D na meg etetik húslevessel, banánnal, mandarinnal és most figyeljetek KIFLIVEL!:D:D:D Persze a párommal mi ezen jókat derülünk, hiszen tudjuk, hogy minek mikor van itt az ideje, de ő úgy előadja a dolgokat, hogy talán még ő is elhiszi:D:D:D
Zsuzsa! Nigériai férj...hát nem tudom ti hogy álltok ehhez a témához, de nekem angliában voltak afroamerrikai munkatársaim és én nagyon szerettem őket.Komolyan mondom életem egyik legnagyobb pozitív csalódása volt, mikor megismerhettem őket.Ja és az indiaiak is. Nagyon sok jó embert ismertünk meg.
nem értem Zsuzsa miért irigykedsz!Mind a 4 gyerkőcöd gyönyörű szép. Sőt a nagyfiad igazi jó pasi szerintem :D Ági és Kati gyermekei is nagyon szépek, úgyhogy büszkék lehetünk. Egyébként én nagyon büszke vagyok Zsomborra. Szinte minden nap hálát adok, amiért egészséges és, hogy mi lehetünk a szülei. Ma amúgy nagyon jó kedve van, egész nap mosolyog, magyaráz és fújja a buborékokat! :)
Szép estét! Pussz
Persze, ez nem olyan irigység :))) Csak tényleg olyan szépek!!! Persze, az enyémek is azok és büszke is vagyok rájuk, de tudod, imádom a gyerekeket :)) Most volt szombaton az unokahúgom esküvője, de sajnos Nigériában :), így aztán mi nem mentünk..nem is tudom miért? Pedig igazán elugrottam volna Abujába :) Viccet félre téve: szerintem egy embert nem a bőre színe határoz meg, hanem a tettei és az, ami belül van. Szóval felőlem lehet bárki bármilyen származású, ha velem szemben normális. A másik unokahúgom férje is bár amerikai, de ő is félvér. Apukája ír, anyukája filippínó :) A gyerekeik meg gyönyörűek.
A sok kérés miatt én is úgy írok egy ideje, hogy két ablakban nyitom meg az oldalt és írás közben visszaolvasok, hogy ne maradjon ki semmi :)
Réka is imád vásárolni, nézelődni! Igazi nő! Ma meg egész délután Fanni cipőiben járkált! Nem tudom, mi lesz később, mert már most nagyon lány :D
Én mindig úgy tartottam, hogy ha egy pici gyerek alszik, nem szabad felébreszteni, csak ha valóban nagyon szükséges. Hiszen annál nincs rosszabb, mikor utána a fáradtságtól nyűglődik. Olyankor meg a kedves felébresztő csodálkozik, hogy miért üvölt a gyerek..
A licitálókkal ne foglalkozz, sajnos nagyon sok ilyennel fogsz még találkozni! Itt is volt olyan az oldalon, aki azt írta, hogy a 6 hónapos gyereke már szavakat mond...jó vicc! Az, hogy ő annak hallja, attól a gyerek még nem beszél :) Az etetés meg nehéz téma, mert ahány orvos, védőnő, anyuka, honlap és kedves belekotyogó, annyifélét mond.. Mondjuk nálunk kemény tanulópénz volt Roli esete. Úgyhogy a kicsiknél már csakis a saját józan eszemre hagyatkoztam.
Na mára ennyi! Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok.K vagyok.jó éjszakám volt babóm végigaludta az éjszakát,reggel fél 7-kor ébredt,kapott kis tápszert és még mindig alszik(7-50).ma megint csak egy alvásunk lesz,délben.szegény még nem szokta meg,ezt az egy alvást egy nap.de már kétszer az istennek nem alszik el.őt meg altatni nem nagyon lehet.úgy sem alszik el,csak ha le teszem az ágyába,ajtó be csuk,aztán igy elalszik.Nem is tudom mi lesz ha hétvégén elutazunk,mert egy szobába leszünk,így nem tudom,hogy fog elaludni.Zsuzsi,aranyos vagy hogy így dicséred a gyerkőcöket,de te sem maradsz alul,büszke lehetsz rájuk,bár a szépség egy dolog.Mi újság a tesz-veszes magnóval?Megkaptad már?írtál valakinek?Kata!aranyos vagy ahogy szabadkozol,hogy nem szeretnél első gyerekes féltékeny anyukának tűnni.Ez elkerülhetetlen,majd a többinél már minden más lesz.Nálunk is bárki felvehette a manót,és a család nagyon élvezi is,hogy ilyen rugalmasak vagyunk.nálam is volt olyan,hogy úgy tűnt anyós felébresztette a manót,de nem volt biztos,és tudom,ha el megy és le tettem,úgy is vissza alszik ha fáradt volt.De elmúlt náluk is ez nagy hév,anyám is úgy viselkedik mintha az övé lenne,de jókat nevetek amikor minap is visítva kiabál anyám nekem,hogy menjek segítsek mert nem adja vissza a gyerek a rádiós ébresztőt.röhögve mondtam,hogy de anyu ez csak egy 1 éves,és nem bírsz vele??:-)szóval annyira mégse az övé,csak ha kényeztetni kell,de ez az ő feladatok,ahogy Halász Judit mondja a "nagymama arra való".Nagyon élvezem ujra az anyaságot,sokkal másabb mint az első fiamnál.17 év és 1 méter van a két gyerek közt,de kezdenek közeledni egymáshoz.Ez a kis piszok,mikor meglátja hogy a tesója ki ment a wc-re,rögtön legördíti az kis agyába,hogy hűha,most biztos nyitva van az ajtaja,és addig még a wc-n van ő garázdálkodhat.aztán jön,és röhögve kiteszi a szűrét.mennyi eszük van már ilyen picin is.
Na nem szédítek tovább senkit,szép napot mindenkinek.
Sziasztok!
Tegnap végre utolértem magam! Rend és nyugi van a házban végre!
Megtaláltuk álmaim konyháját, mostmár mégjobban felpörögtem a költözés miatt, alig bírok magammal!:)
Az én kis kalácsképű babám kopaszodik:) Elkezdett gyorsabb ütemben hullani a hajacskája, pedig annyira imádom ilyen kis hajasnak is. De biztos cuki lesz kopaszon is:):):) Tegnap képes volt majdnem 2 órán keresztül rúgdalózni és hadonászni magyarázva, azt hittem megeszem! :)Zsuzsa! Megkaptad a privit? Hogy telt a tegnapi nap? gyuszimnak 13-án lesz a szülinapja, mivel nagy Audis úgy gondoltam vagy egy eredeti audis gyújtót kap vagy egy ugyanilyen órát, erre ma mondta, hogy mi kell neki és azt is, hogy szerinte nekem is az kell. Egy étkezőgarnitúrát nézett ki! Azt hittem besz@rok. Nem gondoltam, hogy ennyire kedvett kapott a lakberendezéshez :D
Úgy veszem észre, hogy egyre nagyobb a szrelem közte és a fia között. Elvileg tegnap ünnepelték a szülinapját a műhelyben, de hazajött inkább, hogy ne maradjon le a fürdetésről :)
Tényleg, nektek apás szülések voltak?
Kati! Én nagyon szívesen olvasom a storykat a kis Tomikáról, úgyhogy írd csak, tök jó olvasni! Mikor mentek pihenni?Ja, és persze ugyanígy szívesen olvasom Zsuzsa és Ági történeteit is!
Ági! Remélem minden ok!
Jó éjt! Pussz!
Sziasztok! Köszi Kata, nagyon aranyos vagy, hogy eszedbe jutott :))) Sajnos nem tudtam ma megnyitni, mert sz@r a Freemail, csak a listát láttam :)) Majd próbálkozom :)) Tegnap apával "kirándultunk" egyet..Gyulán és Szegeden voltunk..nem sikerült eljutni öcsémékhez, pedig úgy babáztam volna :( Hazafelé ettünk a szülinap alkalmából egyet egy szegedi halászcsárdában. Nagyon finom volt..főleg, hogy nem nekem kellett főzni :) Apától kaptam egy csokor rózsát, a gyerekek meg nagyon titkolóznak...nem tudom,mit terveznek, de olyan aranyosak.
Ma voltunk Rékával "pasizni" :)) Az egyik barátnőmnek 4 nappal fiatalabb a kisfia, mint ő. Már amikor a pociban voltak, akkor mondtuk, hogy majd mi összehozzuk őket, ő Réka vőlegénye :) Olyan édes volt a két kicsi, ahogy igyekeztek egymásnak szavak nélkül elmagyarázni, hogy épp mit akarnak. A kisfiú puszilgatta, simogatta volna Rékát, de ő nem engedte..úgy sajnáltam a kissrácot, hogy visszautasították :)
Most este már megint elkezdett esni a hó..jaaaj! Napsütést, tavaszt akarok!!! Szegény Balázs is beteg lett,ma hazaküldték a suliból. Holnap viszem a dokihoz, remélem nem komoly és a többiek nem kapják el. Nálatok minden rendben? Puszi: Zsuzsa
Kata! Végre sikerült megnyitni!!! Ez gyönyörű! Köszönöm!!!
Sziasztok!
Zsuzsa! Örülök, hogy tetszik és annak is, hogy tegnap sikerült kikapcsolódnotok! :)
Réka tényleg igazi nő, van tartása már most, nem hagyja csak úgy magát a pasinak:)Nekem is van egy barátnőm, akinek a kislánya 4 hónappal idősebb, mint Zsombor. Nem gondoltam volna, hogy ennyire érdeklik majd egymást. Mira most állandóan csíp és hajat húz, de Zsombort nem bántotta, mosolyogtak egymásra és Zsombor mindenképpen oda akart fordulni hozzá. Nagyon jól érezték együtt magukat! :)
Nálunk is esett a hó, de reggelre átváltott esőbe...még jobb. Most már végérvényesen meguntam a telet én is, úgyhogy mától télellenes sztrájkot tartok, ha gondoljátok csatlakozzatok :D Voltatok dokinál Balázzsal? Remélem minden rendben.
Nálunk minden ok, a párom ma meglepiből nem ment dolgozni(na jó, nem jött meg egy alkatrész és csak holnap lesz másik autó, így ma nincs mit csinálni), úgyhogy ma jól kigyerekezi magát.
Mi a kaja nálatok? Ma nálunk rántott gomba, petrezselymes rizs. Puszi!
Sziasztok!
Itt Ági. Vasárnap meglepi party-t csináltam páromnak, most volt a szülinapja. Idehívtam anyukáját, apukáját (ők már elváltak) meg anyuékat. Nagyon szupi volt, Laci tökre meglepődött és nagyon boldog volt.
Téli sztrájk?!?! Csatlakozom!!!! :)
Kissrácaimnak van egy unokatesójuk, ő Laura és Alexinél 2,5 hónappal idősebb. Kár, hogy nem talizunk vele túl sokat, mert szüleik elváltak, így csak 2 hetente van apánál (párom öccse) a kislány, így nehéz összefutni velük. De pont ilyenek történtek, hogy az idősebb baba már rángatta tépte a fiamat, meg puszilgatta...
Nagyon aranyosak úgy, ha "többen" vannak. persze ikreket sose szerettem volna.
Apás szülés volt! Párom nagyon élvezte a kis jövevények világrajövetelét,csodálatos dolognak tartja. Ő vágta el a köldökzsinórt is!
De jó neked Kata, otthon van apa. Én megőrülök este 6-ig a két gyerkőccel egyedül. Mindig van valami intézni való, vagy alkatrészért megy munka után, így későn jön csak haza.
Babfőzeléket főztem. Egész hétvégén rántotthús és rántott hal, zöldséges rizs, krumplipüré, aztán paprikáskrumpli ma meg bab. Szombaton Baconbe tekert csirkemájat fogok sütni.
Mennem kell , Alexi nem hagy békén 2 percre sem.
Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!