Ki hogy van ma? Hogy telt a napotok? Nagyon fáradtak vagytok? Csinált valami extrát a baba?
Sziasztok! Ez a szülői dolog nálunk is inkább az általánosságokról szól, meg arról, mire mennyit kell beküldeni :) Igaz, Fanni idén ballag, továbbtanul, így most tényleg fontos volt a a szülői. Egyébként nálunk is úgy megy, hogy bent vagyunk a teremben 1-2 órát, szó-szót követ, az osztályfőnök elmondja, épp mi a helyzet stb., aztán a végén mi anyukák megállunk az iskola előtt és ráhúzunk még egy fél-háromnegyed órát, általában ilyenkor kerülnek elő a fontos vagy kényes kérdések..Volt, hogy a tanító néni meg is kérdezte, hogy nekünk még nem volt elég.... Szorítok, hogy minden rendben legyen Márkóval!
Kati! én se hallgatok a hisztire vagy nem figyelek oda vagy megpróbálom elterelni a figyelmét. Általában bejön, mert abbahagyja :)) Egyébként Réka már szavak nélkül is kitűnően boldogul, mindent megértet, amit szeretne, csak van, mikor jobb kicsit nyafogni..Néha erre elég, hogy vaklaki ránéz :)) Megkérdezhetem, hová utaztok? Szorítok, hogy sikerüljön a torta!!! Biztosan szép lesz és finom is :)))
Ági! Nagyon ügyes vagy! Én sajnos rajzolni sosem tudtam, pedig a képzőben kellett, inkább az ilyen pepecselős dolgokat szeretem (azaz csak szeretném). Mi lesz nálatok az ebéd? Én tegnap főztem levest, meg egy nagy kondér vadast, szerencsére maradt annyi, hogy ebédre elég lesz, csak zsemlegombócot kell csinálni hozzá. Alexi nagyon édes lehet!! Réka is mondogatja, hogy anya, de csak ha kedve van hozzá.Mostanában egyébként dúl a szerelem apa és közte! Szinte néha olyan, mintha belé akarna bújni...már-már féltékeny vagyok :D Persze, örülök, hogy ennyire szeretik egymást, meg minden és tudom, hogy engem is szeret. Ez a normális :))
Én még nem tudom, mi lesz, mikor megyek "vissza" dolgozni, mert sajnos nincs szükség itt a városban se és a környékben se óvónőre se és tanítóra még kevésbé... Augusztus végén lejár a GYED és a Gyes iszonyúan kevés, abból nem lehet kijönni. Azon gondolkodtam, hogy vállalnék korrepetálást..az is hozna egy kis pénzt, még ha nem is sokat... Egyébként az iskolaigazgató azzal kecsegtetett, hogy 2 év múlva úgy néz ki, szükség lesz tanítóra...meg az egyik pap is szólt, hogy evangélikus óvodát terveznek, oda hívnának engem, mert tudok szlovákul (szlovák település és szeretnék az óvodában játékosan tanítani a nyelvet)...Sajna, a válság miatt ez a projekt is lassan halad. Na, majd meglátom, mi lesz...
Képzeljétek! tegnap hatalmasat kirándultunk! Réka is jött velünk, alig tudott a nagy hóban lépkedni, de hősiesen jött! Apa belefeküdt a hóba, angyalkát csinált, a pici meg utána! Feküdt a hóban, járt keze-lába... Ahogy mentünk,kiugrottak a sűrűből előttünk pár méterre őzek, én majd infarktust kaptam, Réka meg csak kacagott. A nagyoknak is meglett az örömük, őket húztuk szánkóval. Volt nagy nevetés, mikor kiborultak..Nagyon élvezte mindegyik. Puszi mindenkinek:Zsuzsa
Ági vagyok,ezt találtam:
Olcsóbb, mintha megvenném a festékeket.:(
Mindig kérdi főnököm, mikor megyek vissza dolgozni, de én inkább azt szeretném, ha beindulna a vállalkozásunk és itthon dolgozhatnék. Ezt majd meglátjuk.
Sziasztok!
Szülői...húúú hol van az még! :)
Drukkolok Ági, biztos nem lesz gond Márkóval.
Mikor az első linket átküldted kiakadtam, hogy az én fiam falán sem lesz festmény! :) de a második megoldás tetszik nagyon, azt talán még meg tudom csinálni:D:D:D
Biztos cuki volt a kis Réka, ahogy a nagy hóban lépkedett. Alig várom már a jövő telet, hogy Zsomborral belevethessem magam a hóba. Feltéve, ha lesz hó.
Mikor a terhességem vége felé jártam a cégünk igazgatója megkérdezte kolléganőmet, hogy nem-e tudja, hogy ki akarom-e használni a GYED-et... Hát a f@szt!Gondoltam magamban... azt hitte talán, hogy megszülöm a babát és megyek vissza dolgozni?! Szerintem, ha muszáj lesz 2 év után visszamegyek majd.Feltéve, ha lesz még hova. Ez az anyagiaktól függ, mert a GYES tényleg semmire nem elég.Bár, ha belegondolok, hogy egy 2 éves gyerkőc még olyan kicsike, a szívem szakadna meg, ha kapaszkodna a nyakamba, mert nem akar maradni a bölcsibe.:(
Ma nagyon elfáradtam, pedig nem csináltam semmi extrát, de valahogy mégis rohantam egész nap. a mai menü: zöldborsófőzelék fasírttal.
Van egy dal, amit imádok egy ilyen fárasztó nap végén hallgatni. Megosztom Veletek, remélem tetszeni fog! :)
http://www.youtube.com/watch?v=9hWPiej0R1M
Jó éjt!
Pussz
Sziasztok!
Zsuzsa! Ugyanez van nálunk is. Már nem tudok mit kitalálni, mivel lefoglalni, mert csak nyávog az én kis cicafiúm. Mondjuk én is olyan kedvtelen vagyok ma.Rgyre jobban rákattantam erre a Montenegró témára, bár nem tudom, hogy ha költözünk, utána lesz-e elég pénzünk a nyaralásra. De szerintem megoldjuk valahogy.Néztem Budvát, jól látom, hogy aprókavicsos a part?Nekem is feltűnt, hogy mekkora pangás van ma itt! :D
Kati! Milyen lett a torta????
Kati vagyok.Nálunk is nyűg van,nem is nagyon érek rá,mást csinálni,csak fogom a kis seggét.most apuékkal van egy kicsit igy megfőztem meg,kicsit netezek.
Na mi volt a szülőin??csakis jót hallottál nem?Egyébként nálunk szülőin sosem szidtak gyereket,azt mindig a fogadóórán tették.Szülőin csak általánosságokról beszéltek.nem akarnak figyelni,rendetlenek,visszabeszélnek stb:)))Nekem is tetszik a falfesték,de nekem se lesz ilyen a szánk az biztos.idén a konyhát alakítjuk át,jövőre meg a fürdőt.tavaly a nappali,háló meg a baba szoba volt.Kata hogy van a derekad?
Ja valaki kérdezte hová utazunk,nos Mohácsra megyünk a busójárásra,na nem csak oda,hanem körbejárjuk a környéket.
szép napot és szép estét nektek.
Kati! Érdekes, hozzánk elég közel van Mohács, de még sosem voltam a busójáráson, pedig annyi ismerősöm mondja, milyen jó..na, majd egyszer.. Hogy állsz a tortakészítéssel?? Szorítok, hogy jól sikerüljön :)
Kata! Nagyon sok strand van a városban is és a környéken is. Mi az első évben beleestünk abba a hibába, hogy csak a városi strandokra jártunk. Ezek mindegyikének más-más a plázsa, mert úgy vannak kialakítva, hogy a homokostól az apró kvicsoson át a nagyobb kövesig mindenféle van. Ezek a strandok elég zsúfoltak, így a következő évben felkerekedtünk és elautóztunk néhány kilóméterrel feljebb vagy lejjebb és szuper strandokat találtunk. Pl. Jazz, Plóce, Plaví horizont, meg olyanokat is, amiknek még a nevét se tudom. Egyébként Budván a legjobb strand a Mogren, biztosan találsz képeket róla és az előbb említettekről is a googleban. Szerintem ti még elég olcsón meg tudjátok úszni, mert igazán csak kettőtökre kell fizetni mindenhol. Puszi: Zsuzsa
Köszike Zsuzsa! Húúú, azt hiszem most már bizti, hogy oda megyünk.:) Horvátország is szép és mi oda szinte már hazajárunk, főként a Rab-szigetet szeretjük nagyon, azon belül Lopar az, ahol homokos a part. Viszont Banjol és Barbat is nagyon jó, ott aprókavicsos a strand. tavaly kicsit csalódottak voltunk, mert más helyet akartunk kipróbálni, így Senj-be mentünk. Foglaltunk online szállást, elvileg 300m-re a strandtól. Na, aztán kiderült, hogy hegyoldalban van az apartman, rá lehetett látni a tengerre, de max. légvonalban volt 300m. Akkor már 28 hetes terhes voltam, nem bírtam gyalogolni, így minden nap autóval jártunk le a strandra. de ott sem tudtam bemenni a vízbe, mert nagy köves volt, féltem, hogy elesek. aztán átmentünk mégis Lopárra, ott jól kistrandoltam magam! :)Viszont a párom élvezte a köves strandokat, mert sok látnivaló volt a víz alatt, én nem mertem búvárkodni sem.
Na, de majd az éven :D
Zsombor még mindig tiszta hiszti, alig várom, hogy elaludjon a kis drágám! remélem holnap már nem lesznek ilyen nyügik a gyerkőcök!
Jó éjt Nektek!
Rékának is ma egyetlen szava van: mindenre nem! Bármit csináltam ma, bármit mondtam, elég volt, ha valaki ránézett, rögtön nyafogott...Booorzaloom! Remélem éjszaka kialussza ezt a hisztit, mert holnap megőrülök!Most apát boldogítja :)) majd1 egy órát fürödtek, addig legalább nem volt hiszti :)) Budván nagyon sok szállás van. Közelebb és távolabb is a strandtól. Biztosan találtok megfelelőt :) Jó éjt Nektek! Zsuzsa
Ez is egy jó oldal: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!