Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hogy van ma? Hogy telt a...

Ki hogy van ma? Hogy telt a napotok? Nagyon fáradtak vagytok? Csinált valami extrát a baba?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 19:17
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/300 anonim ***** válasza:

Kati, angol tanár vagy???

Márkó keresztanyukája angoltanár, már 2 éve tanítgatja, ezért nem értem, hogy lehet ebből hármas. Minden nagydogája 5-ös lett, mindig megdícséri a tanár...

Többet tud mint az oszttáársai.

Én franciául tanítgattam, de inkább a kicsim szereti a fr. dalokat. Márkóra nem sok ragadt. :)

Youtube-on rengeteg van!

Nem vagyok tanár, csak ebből is érettségiztem és imádom a francia dolgokat.

2010. jan. 26. 12:27
 122/300 anonim ***** válasza:

Szerintem adhatsz neki nyugodtan oldalast!

Nekem is dobhatnál fénypostával, várj, nyitom az ablakot! :D

Ági

2010. jan. 26. 12:29
 123/300 A kérdező kommentje:

Ági átváltott, Mézgagézáné lett! :)

Nem vagyok angoltanár, de éltem kint jó ideig, itthon összesen 14 évig tanultam, jártam magánórákra és megvan a középfokúm. Így, ha ismerőseim gyerkőceinek kell egy kis plusz angol szoktam segíteni! :)Zsombornak is beszélek sokat angolul, néha csak pislog a lelkem:):):)

Hát elég furi, hogy a jó dogák ellenére sem kapott csak közepest. Azért lehet én megkérdezném a tanárt, hogy mi ez!?

Kati!Köszönöm, aranyos vagy!:)Dögös nőci???Hát attól most igencsak messze vagyok, de majd talán nyárra összeszedem magam. Nem híztam sokat a terhesség alatt, de eszméletlen nagy hasam volt, még a dokim is csodálkozott(pedig már 61 éves, úgyhogy nem ma kezdte) és iszonyatosan néz ki szerintem. Mondjuk annyira nem bánt a dolog, hiszen szültem egy csodás gyermeket, na meg majd visszalakulok.:) tényleg ti sokat híztatok? Mikorra alakultatok vissza? Szerintem, ha nem túl fokhagymás meg fűszeres a husi simán adhatsz Tomikának. De majd ezt a tapasztaltabbak megmondják:) Most kezdtem el utána olvasgatni a hozzátáplálással kapcsolatban, hogy mire betölti a kicsim a 4. hónapot tudjak mit kezdeni. Ti hogy csináltátok?

Zsuzsa "régen" írt, remélem minden ok! :)

2010. jan. 26. 13:29
 124/300 anonim ***** válasza:

Kati vagyok.

Én 14 kg híztam és sajnos van még rajtam 3-4 kg,ami oda van nőve.óda szögelték,az az istenért nem akar lemenni.

én 5 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást,nagyjából egy időben a tápszer bevezetésével,eddig akart szopizti,nem fogadta el a cicit,egy darabig még fejtem neki,de aztán már olyan kevés lett a tejem,hogy már nem szenvedtem 10 ml tejért,így jött a tápszer.és rá 2 hétre az első almalé.volt fintorgás,olyan édesen forgatta a nyelvét,rengeteget nevettünk.5-6 kanál almalevet kapott,másnap 7-8 kanállal,utána meg annyit amennyire volt türelme.mert az nem mindig volt,és én nem is erőltettem.aztán baracklevet kapott ugyanúgy,aztán almapépet.barackpépet,és szépen sorba mindent.elég hamar megevett annyit,hogy már nem kellett a tápi utána.

Amúgy be jött neki az oldalas,apával jól elszopogattam a csontról a húsit.le is fényképeztem.hát éhen nem fog halni ez a gyerek az tuti.ma tökfőzeléket csinálok,abból is kap,már evett és ízlett neki.Ma az egész nap az enyém,mert apa focizni megy.ilyenkor későn ér haza.le se lehet vakarni róla ilyenkor.tegnap a cipőjét se tudta levenni,mert rámászott és odabújt hozzá,és nem akart el jönni tőle.hiába akartam elvenni,hogy apa levegye a cipőt,csak apa nyakába csimpaszkodott.volt büszkeség ne féljetek.

Na megyünk reggelizni.

szép napot nektek.

2010. jan. 27. 09:13
 125/300 anonim ***** válasza:

Ági vok,

én is almalével kezdtem (Kecskeméti) aztán baracklé kanalazva majd a gyümipépek. 4 hósan kezdtem.

Mindent megeszik. Kedvence a sütőtök volt, az is elsőként mehet neki. A srépát nem szerette, amikor levesből már lehetett adni neki, onnantól meg imádta.

Márk után 57 kiló voltam, majd évekig 55, Alexivel szülés után (10 kilót híztam csak) 58 voltam. Jelenleg 53. Mindenki azt mondja nagyon vékony vagyok, de én soha az életben nem fogyóztam, sőt, esténként megy a nasika is. Szopit abbahagytuk akkor még 57 voltam, utána már rámjöttek a régi gatyók. 14 hós volt ekkor a baba.

Azért azt még tudni kell, hogy Márkó igencsak korán jött, szal én fiatalabb vagyok mint Kata 3 hónappal. :D

Játszótéren azt hiszik, hogy hoztam az öcsémet meg a kisfiamat játszani. :D

2010. jan. 27. 11:12
 126/300 anonim ***** válasza:

Végre sikerült ideérni! Vacakol a net és nem akar semmit betölteni a gép..Roli valami filmeket tölt a másik géppel, biztosan amiatt van az egész. Jó újra olvasni Titeket lányok! Kata! Ne foglalkozz a keresztanyád kitörésével, nem neki kellene a picit ápolnia, hallgatni a sírását, ha esetleg valami fertőzést átadna neki... Egy felnőtt nőnek meg, akinek gyereke van, több esze is lehetne.... Nálunk a hozzátáplálás a Rolinál még sajnos a régi rendszerben zajlott (tudjátok: 6 hetesen levek, gyümölcsök, 3 hónaposan főzelék...), máig iszom a levét...picinek is sokat volt beteges, de még most is mindent elkap... Fanninál már tanultam a hibámból és bár a védőnő még váltig állította, hogy úgy kell, én bizony nem adtam semmit, csak szopott...a védőnő meg abban a hiszemben volt, hogy a gyerek milyen jól fejlődik a mindenfélétől, amit kap. Balázzsal is csak 6 hónaposan adtam mást, igaz vele annyi tejem volt, hogy még eladni is tudtam belőle... Rékával is kivártam a 6 hónapot, mert ő is csak szopott addig. Utána kezdtem a gyümölcsöket...Bizony nem nagyon kellett neki, eleinte 3-4 kanállal lement, elfordult és kész..csak szopizni akart..Így ment 1 hónapig, akkor kapott natúr főzeléket..ezzel se jártam jobban, ha megevett 1/3 üvegnyit, már örültem. Újabb 1 hónap és tettem a főzelékbe húst is..na, ez már tetszett neki, rögtön meg is evett egy egész adagot... Azóta már mindent eszik, nagyon ritkán főzök neki külön. Egyedül eszik, nem engedi, hogy etessem...ahhoz képest nem maszatos, nem potyog szerteszét az étel :) A hú és a sajt a két kedvence, abból rengeteget meg tudna enni, de nem válogat.

Én mindegyikkel viszonylag keveset híztam. Rolival 9 kilót, Fannival 7-et, Balázzsal 8-at...Rékával semmit. Azaz 62 voltam 12 hetesen és annyival is szültem.... Sajnos mindegyik gyerkőc után a szünetekben jöttek fel a + kilók... Amikor férjhez mentem 21 évesen, 50 kiló voltam, most 59 :((( Mondjuk közben eltelt 18 év... Képzeljétek Réka ma 17 hónapos...el se hiszem. Olyan, mintha csak tegnap született volna...Kati! Én is fent vagyok az iwiw-en! Megkereshetsz! Majd küldök privit! Puszi lányok! Vár az ebéd befejezése!

2010. jan. 27. 11:39
 127/300 anonim ***** válasza:
Rékának boldog hófordulót, Alexim 29-én lesz 19 hónapos. Márkóm jelenleg 121 hónapos és 24 napos.:D
2010. jan. 27. 11:58
 128/300 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a hozátáplálós tanácsokat! :)

Kati! Oda van szögelve??? Nem kell neked leadnod semmit, nagyon csini vagy!!!!Persze úgyis magadnak tudod, hogy hogy érzedjól magad! :)

Ági! Komolyan fiatalabb vagy, mit én??? Ez tök jó!:)

Zsuzsa!Ismerős a letöltős szitu! Párom is állandóan töltögeti a filmeket, de rájöttem, hogy hogy lehet szüneteltetni:)Boldog hónapfordulót a kis Rékának! Múltkor én is elsírtam magam, mikor néztem Zsombor régebbi képeit. Nem hittem el, de tényleg rohan az idő a gyermek mellett. Mikor alszik és ránézek, hogy milyen nagy már teljesen elérzékenyülök. Mi lesz még később... :D

Végre ma már nagyjából jó a derekam, kezdhetem bepótolni a lemaradásaimat!Már úgy be vagyok zsongva a költözés miatt! Nagyon várom már! :)

Szép napot!

2010. jan. 27. 14:02
 129/300 anonim ***** válasza:
Köszi Lányok!!! Olyan gyorsan szalad az idő, néha úgy megállítanám... Kata! Picit irigykedek az új házra, de a költözéssel járó rumlit nem vállalnám..Na, de majd gyorsan túl lesztek ezen is! Hogy tudod leállítani a letöltést? Néha kipróbálnám..:D Egyébként egy nappal "öregítettem " a kiscsajt, teljesen abban a hiszemben voltam, hogy 28-a van...Ági! Akkor csak 2 hónap van a picúrok között :)) Én már nem is merem megnézni, hogy a nagyok így átszámolva mennyi idősek :DDD Kata! Örölök, hogy javul a derekad, túl ne erőltesd, szükség lesz rá a költözéskor is :)) Puszi Nektek, megyek é is takarítani, mert szalad a ház...
2010. jan. 27. 14:42
 130/300 A kérdező kommentje:
Zsuzsa! A fiad gépén lent a jobb sarokban, ahol a hangerőt, stb lehet állítgatni keress egy ismeretlen ikont. Nálunk ez egy kék béka, mert mi az azureust használjuk. Jobb klikk- átvitel szüneteltetése. Aztán, ha újra akarod indítan, akkor az átvitel indítása ugyanígy. Majd szólj, hogy megtaláltad-e.:)
2010. jan. 27. 15:47
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!