Ki hogy van ma? Hogy telt a napotok? Nagyon fáradtak vagytok? Csinált valami extrát a baba?
Sziasztok! Itt Ági.
Jövök hólapátolásból. :(
Tökre betaknyosodtunk, én, Alexi és Apa is.
A 16 fokot bírtuk, most meg nem tom mi bajunk lett. Nátha. Láz az nincs szerencsére.
Igen Kata, ha iwiw-en jól van kitöltve a születési dátumod, akkor fiatalabb vagyok. Július 6-án születtem ugyanabban az évben. :D
És mit főztök ma?
Én a tegnapi fasírthoz készítek krumplipürét.
Ezt is nehézkesen, semmihez nincs kedvem, percenként fújom az orromat. Holnap rakott zöldbabot szeretnék sütni, de nincs babom, nem akarok elmenni a közértbe, -9 fok körül van és veszettül havazik.
Tényleg, akartam már kérdezni, hogy a férjeitek mit dolgoznak? Az enyém vegyianyag-beszerző egy nagy cégnél. Azért Zsuzsáéknál 4 gyereket eltartani, mi ezt nem bírnánk anyagilag. Mindig valami kell ennek a kettőnek is, hol az egyiknek veszek cipőt, hol a másiknak, és persze akármi nem jó nekik, csak a Nike...
Mondjuk nekem is az van, de nekem 4 év alatt megy szét, Márknak meg fél év alatt. Alexi meg kinövi. De kínait biztos nem veszek neki, hogy a lábacskája beleizzadjon.
Zsuzsa! Réka hány kiló? Alexi még mindig rajtam akar csüngeni a nap nagyrészén, de alig bírom el. 13 kiló fölött van ruhástul. Nálatok ez hogy van?
No puszi!
Sziasztok!
Zsuzsa! Köszi az infót Montenegróról, mindjárt nekiesek a linknek! :)
Ági! Hát, jobbulást Nektek. Egyszerre betegnek lenni a gyerekkel elég rossz lehet. Remélem hamar meggyógyultok.
Ma nálunk rakott krumpli van, tegnap fokhagymás pecsenye volt. Szakad a hó, még mindig nagyon hideg és ááá de nincs kedvem semmihez.Megint nem jutottunk ki sétálni, már minden bajom van idebent. A páromnak autószerelő műhelye van, egy barátjával dolgoznak benne.Néha elég későn jön haza, mert van olyan, hogy 5-6 autó is áll náluk, de miindig próbál hazasietni fürdetésre legkésőbb.:)Amúgy én sem adok kínait a gyerekre. Nem azért, mert hogy az ciki, hiszen mindenki maga dönti el. Hanem azért, mert meg tudom neki venni olcsón a jó minőségűt vateráról, teszveszről vagy akár turiból. Persze, amiből nem egészséges nem veszek használtat, de az ilyen kis kertészfarik, ingek, kapucnis vagesz felsők, stb. nagyon sokba lennének újból, főleg, hogy hip-hop kinövi.Ameddig ilyen iramban nő, addig nem is fogom másképp csinálni. Viszont cipőből tuti újat és jót veszek majd csak.Ha minden így maradna, mint most nem lenne gond a költözés után sem anyagilag. Sőt, kicsit ráfizetős ez nekünk, hogy hazaköltöztünk a terhességem elején.Persze ott lesz majd a bérleti díj meg minden, de ennek a háznak(ez apukámé) iszonyat sok a rezsije, a kaját is mi vesszük. Apu csak a villanyt meg a telefont fizeti. Jó lenne venni is házat, de nem akarunk belevágni, mert ha a műhely már nem menne annyira, akkor megyünk ki vissza Angliába, de akkor már végleg.
Zsuzsáéknak jó utat, Ágiéknak gyógyulgatást és szép délutánt mindenkinek!:)
Sziasztok!
Ki hogy van ma?
Ági! Jobban vagytok már? Egy ismerősömnek van iwiw-meghívója, ha mégis regisztrálnál csak szólj!
Végre csak -2 van kint. Megyünk sétálniiiii!!! :)
Szép napot!
sziasztok.K vagyok.
jól vagyunk.csak nincs kedvem mostanában nettezni,eléggé fáradt vagyok.be kapcsolom,megnézem a leveleim,kikapcsolom,ebből áll a nettezés.Ma nem kellett főznöm mert tegnap bajor fasírtot csináltam rizzsel,és ma is van még,csak egy kis levet csin hozzá.ezért reggel takarítottunk a manóval,aztán sétáltunk anyóshoz kicsit,had unokázzon.aztán haza jöttünk,ebédelt,most meg alszik.még mindig nem jöttek ki a felső fogai.a két középső mellett jön,és nagyon szenved vele,persze segítem amivel csak tudom,de azt vettem észre,hogy amikor már nagyon jön,akkor semmi nem használ,ilyenkor tudom,hogy másnap már tuti lesz fog.
Lányok,ki tud tortát sütni??
párom nak szülinapja lesz,ő cukrász,és csak nem csináltatom meg vele a saját tortáját.gondoltam megcsinálom én.Egy kártya alakú és formájú tortát csinálnék,mert nagy pókeres a drága.A lappal és a krémmel semmi gond,csak a díszítést nem tudom.a kör ászt gondoltam megcsinálni,de miből és hogyan?marcipán?
Ha van ötletetek írjátok már meg.
Örülök, hogy újra itt vagy Kati! Mostanában én is kicsit fáradtabb vagyok, mert már kb. egy hete Zsombor felkel minden éjjel. Igaz csak 1x, de nem tudok visszaaludni, állandóan csak gondolkozom, kattogok...Meg ez az idő...
Szerintem marcipánból csináld a díszítést, azt könnyebben tudod formázni. Sosem sütöttem még tortát, de Zsombor 1. szülinapjára tuti én csinálom majd! Remélem Tomikának kibújik végre az a fogacska. Jó neked, hogy le tudtok sétálni anyósodékhoz. Mi nem egy településen lakunk, úgyhogy csak autóval tudunk menni, Ők pedig csak akkor tudnak jönni, mikor párom elhozza őket, mert jogsijuk nincs, vonatozni pedig errefelé kész életveszély a sok vandál miatt. Tényleg, ti jóban vagytok az anyósotokkal??
Én nem panaszkodom, jól ki lehet jönni vele és apósommal is.
Sziasztok! Sajnos én nem vagyok ilyen szerencsés anyós szempontjából..már az első pillanattól nem talált a kisfiához megfelelőnek és azóta is ahol csak tud, piszkál, keresztbe tesz, kukacoskodik...Ő csak egy gyereket vállalt, ahányszor én terhes lettem, mindig jött és balhézott...pedig kettőnk döntése volt minden gyerkőc, még ha soha nem is terveztünk előre, hány gyerekünk lesz. mindig én voltam a rossz, mert így majd "nem jut elég szeretet a nagynak"... na, mindegy én igyekszem azért elfogadni úgy, amilyen, megváltozni már úgysem fog... Szerencsére anyuékkal nagyon jó a kapcsolatunk, de még így, hogy itt laknak a városban, csupán heti 2-3 alkalommal tudunk menni, mert a gyerekeknek sok a programjuk, meg anyu még dolgozik.
Kati! remélem már hamar kibújnak azok a fogacskák! Szerencsére Rékát nem kínozták meg..kopp-kopp... Szerintem is marcipánnal díszítsd a tortát. Nincsenek ilyen pici süti szaggatóid (esetleg homokozójáték darabja (szív alakú)? Vagy egy kartonból vághatsz ki a tortának megfelelő méretű szívet, az lehet a sablon a díszek kivágására. A betűt meg olyan cukormázzal rajzolhatod, mint amit a mézeskalács díszítésére használunk, csak egy pici ételfesték kell hozzá... Jó éjt nektek és holnapra jó pihenést, Kati Nektek jó szórakozást holnapra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!