Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hogy van ma? Hogy telt a...

Ki hogy van ma? Hogy telt a napotok? Nagyon fáradtak vagytok? Csinált valami extrát a baba?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 19:17
 271/300 anonim ***** válasza:

Hali, itt Ági.

Ritkán járok ide, csak az e-mailemben láttam, h jött válasz...

Minden ok nálunk. Ma tartottuk Alexi 2. szülinapját mivel apa kedden úgyis dolgozik. Kapott tőlünk egy csúszdát. Nagyon szuper. Meg egy állathangokat kiadó valamit. :)

A család csak kedden jön.

Márknak 4-es lett a bizije.

Élvezi a nyarat... :D

Lassan megy táborba. Mezőtúrra.

Írjatok Ti is mi van Veletek Kata és Zsuzsa!

2010. jún. 27. 21:01
 272/300 A kérdező kommentje:

Hát akkor nagyon boldog születésnapot ALEXINEK!!!!!!!!!!!

Tök jó, hogy végre hallunk Rólatok.

Kati, Zsuzsa! Mizu?

2010. jún. 27. 22:06
 273/300 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Nálunk is minden rendben. Alexinek nagyon boldog szülinapot így utólag is!!!!! Nálunk a nagyok is élvezik a szünidőt. Fanni elballagott, már be is iratkozott az új suliba. A ballagási ebédet meg összekötöttük a keresztelővel. Így egy füst alatt megvolt mindkettő és a családot elég volt egyszer összehozni. Kicsit sokfelé vannak, így nehézkes olyan időpontot találni, ami mindenkinek jó :) Képzeljétek, a papot sikerült kihívni hozzánk, így itthon volt a szertartás! Mindenkinek nagyon tetszett így, mert olyan meghitt volt, családias. Kata! Szoktam nézegetni a képeiteket! Zsombor tényleg nagyon nagy fiú már :))) Puszi: Zsuzsa
2010. jún. 29. 17:46
 274/300 anonim ***** válasza:

Köszike, de semmiről nem maradtál le (így utólag), mert 29-én született. :)

Nálunk is kéne már egy keresztelő... Mindkét fiúcskának.

Alexit felvették bölcsibe!

Ma voltunk ilyen nyílt napon, nagyon élvezte,

játszhatott mindenen. Szeptember 1-én kezdjük a beszoktatást.

Puszi!

2010. júl. 2. 21:55
 275/300 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Örülök, hogy minden rendben Veletek!

Bizony Zsuzsa, Zsombor már nagy fiú.

Egyfolytában állna, a napokban megtanult felülni, úgyhogy most gyakorolja ezerrel. Integet, ad és dob puszit, ha kérdezem mekkorára fog nőni mutatja. Ha mondom neki, hogy símogassa meg az arcát megsímogatja. Olyan aranyos. Egy csoda.Ja és be nem áll a szája.

Ági! Így, hogy már tuti bölcsis lesz Alexi nincs rossz érzésed? Nem hiányzik már előre a babázással töltött idő?

Múltkor szóba jött, hogy kimegyünk vissza Londonba és, hogy akkor Zsombor bölcsibe kerülne. Hát egy másdperc alatt eldöntöttem, hogy nem. Egyszerűen annyira jó vele lenni, hogy nem akarom. Persze tudom, hogy ha betöltötte a 2 évet vissza kell majd mennem, de bele sem merek gondolni.

Katiról tudtok valamit?

Pusszantás

2010. júl. 3. 13:41
 276/300 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Zsombor még nagyon picike, ezért gondolod így, de majd rájössz, h a gyerek otthon veled unatkozik.

Nagyon érdekes a bölcsi egy ilyen kis kíváncsi picike emberkének. Haláli a pici mosdó meg a pici vécé! Ezeket egyedül is tudják használni, önállósulnak. Márk is járt bölcsibe, nem bántam, persze, ha tehetnénk akkor itthon maradnék "babázni" inkább, de nem lehet.

Képzeljétek!!! Nagy hírem van!!

Augusztus 7-én lesz az esküvőm! :)))

Párocskám hétfőn így jött haza, ezzel a hírrel, remek, egy hónapunk van mindent megszervezni, de azért alakul!

És nagyon boldog vagyok!

Puszi!

2010. júl. 7. 21:05
 277/300 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.Kati vagyok.Minden oké.Kata köszi a köszöntést.Még jó,hogy van egy kis szőke manóm,igy nem érzem magam annyira öregnek.Amúgy minden rendben.Tamás egy igazi kis pasi,most a szobatisztaság van képbe,kisebb nagyobb sikerrel.Sokat beszél,már több szót is összerak,nagyon édes,és én is élvezem minden percét hogy itt lehetek vele.Én sem adnám bölcsibe csak ha minden kötél szaladna,bár imádja a gyerek társaságát.Gratulálok a friss házasoknak:))))nem is tudtam,hogy ez a papír még nincs meg,remélem nagy buli lesz.mi nagyon nagyon mulattunk a mienken,és hála minden okésan is sikerült.a szervezés is flottul zajlott.

Puszi mindenkinek.legyetek jók.

2010. júl. 7. 21:17
 278/300 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de jó! újra itt van mindenki!!!! Ági4 hát, gratulálok a nagy eseményhez! Biztosan nagyon jól fog sikerülni! A bölcsiről csak annyit, hogy Rékát én se szeretném beadni, pedig ő ritkán jut maga korabeli gyerekek közé. Én az oviban láttam, hogy még a 3 éveseket is megviseli :(( Persze, a muszáj nagy úr! Ha nagyon kellene és találnék munkahelyet, én se csinálhatnék mást. Kata! Mennyi idős is most zsombor? Csak, hogy már feláll... Kati! Örülök, hogy nálatok is minden rendben! Képzeld, Réka már egyre folyamatosabban beszél. Néha csak nagyot nézek, amikor elmond egy-egy hosszú mondatot. Holnaptól csak 5-en leszünk itthon, mert Balázs nyaralni megy az osztályával Balatonöszödre. Remélem, jó idejük lesz :) Puszi Nektek! Zsuzsa
2010. júl. 7. 21:36
 279/300 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Na, végre teljes a csapat.

Ági! Gartulálooooook! Aztán kérünk ám képeket a nagy eseményről. Tök jó! :)

Igazad van, kicsi még Zsombor és annyira de annyira jó vele együtt lenni egész nap, hogy számomra tényleg elképzelhetetlen még, hogy bölcsibe adjam. Biztos aranyosak a kis mosdók meg ilyenek, szívesen szétnéznék egy ilyen kis kuckóban.

Kati! Örök 23 és kéééész!!!! Nagyon tündér Tomika, olyan nagy fiú....Hova mentek nyaralni??

Zsuzsa! Zsombor 8 és fél hónapos. Még magától nem áll fel csak próbálkozik és, ha egy alkalma van már húzatja is fel magát állásba. Szíve szerint állandóan állna, de van, hogy már nincs elég erő a lábában és úgy csinál, mint ha szörfözne :)Néha már a könnyem is folyik a nevetéstől, mikor elemében van. Hova megy nyaralni Balázs? Ti mentek valahova?

Mi nagyon terveztük, de nem jön össze sajnos.Nem baj, majd jövőre akár 2x is:D:D:D

Mit főztök?

Pussz

2010. júl. 9. 07:47
 280/300 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Lányok! Kata! Még igazán nem tudjuk, összejön-e idén a nyaralás, sajnos a piszkos anyagiak :((( De ha megyünk, akkor valószínű, hogy Montenegro. Balázs Balatonőszödön van (no nem a Gyurcsány-üdülőben!) az osztályával... Jól kifogták a jó időt, szerencsére! Tudod, nálunk a nagyok már elég önállóak, így sokszor van, hogy csak hármasban megyünk, mert ők már külön szerveznek maguknak programot :((( Pedig olyan jó lenne elmenni együtt.. Egyébként Rolinak 2 éve van barátnője (2 éve ugyanaz a kislány!), ő legtöbbször vele van.. Fanni meg a barátnőivel... Még jó, hogy Réka itt van, mert élhetnénk az "öregecskedő" szülők életét :))) Zsombor nagyon ügyes! Nem baj, hogy még néha összerogy a lába! Napról napra erősebb lesz :)))

Na, megyek, mert vendégeink jönnek, barátok Sopronból. Valami vacsorát kellene összedobni, hogy ne kelljen már ma étterembe menni velük... Sarkadi pecsenyét csinálok sonkás rizzsel... meg valami hideg levest talán... puszi mindenkinek!!!! Zsuzsa

2010. júl. 12. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!