Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hogy van ma? Hogy telt a...

Ki hogy van ma? Hogy telt a napotok? Nagyon fáradtak vagytok? Csinált valami extrát a baba?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 19:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/300 anonim ***** válasza:
100%

Szia Kati!

Adj neki olyan kajcsikat ami fogja egy kicsit a hasát.

Banán, alma, srépa. KUBU!!!

Tudom az ember mennyire tehetetlen ilyenkor. Márkóm kruppos volt. Hát senkinek nem kívánom, hogy megtudja milyen az.:( Elvileg már kinőtte, 2 éve nem jött neki elő.

2010. jan. 20. 11:21
 72/300 anonim ***** válasza:
100%

Kati vagyok.

igen ezen vagyok.rizsnyákot kap,meg répát banánt.eddig nem sok sikerrel.ezzel még úgy el is lennék,mert a hasmenésünk volt már,de látom mennyire fáj a pocakja.és az hogy igazából tehetetlen vagyok.ez ami kiborít.kap nurofent hogy ne fájjon annyira.úristen,na az rémálmai ne továbja,egy kruppos baba.volt a családba,háát.borzasztó.A volt férjem Chrohn beteg így megtanultam együtt élni gyógyíthatatlan betegségekkel.de egy baba mindig más kategória.most széklet eredményre várok.szép napot mindenkinek.De hogy mit főzzek a nagy fiamnak,őtlet?van csirkemell.

2010. jan. 20. 11:31
 73/300 anonim ***** válasza:
100%

Rántotthús, vagy párizsias panírral (liszt tojás majd olajba). Ananászos csirkemell, borsós csirkemell.

Előző oldalakon van pár ötlet.

Ági

2010. jan. 20. 11:54
 74/300 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Örülök, hogy csatlakoztál hozzánk!Szegény pici kislány, nagyon remélem, hogy hamar meggyógyul. Biztos nagyon nehéz lehet.Én már attól kiakadtam mikor picit folyt az orra, na meg mikor megkapta a védőoltást és este belázasodott. Mindig őt néztem, alig aludtam valamit.Eszméletlen, hogy mennyire lehet értük aggódni.

Mi ma voltunk 3 hónapos oltáson, a kisfiam megint hős volt, csak éppen, hogy nyöszörgött.Na és produkálta is magát. Letettem fordult az oldalára. Mondta a dokinő, hogy tegyem hasra, szépen tartotta magát, nyomta ki a mellkasát, fordult, úgyhogy nagyon büszke voltam rá!:)

Zsuzsa! Hát nagyon szép családod van. A két nagy már szinte felnőtt!A pici lány pedig...tüneményes!:)

A havas story tényleg nagyon aranyos!:):):

Kinél mi a mai menü?

2010. jan. 20. 12:56
 75/300 A kérdező kommentje:

Kati!

A Gyrost szeretitek? Én tuti azt csinálnék belőle most. Valahogy rá vagyok kattanva.

Nálunk ma tejfölös gomba lesz nokedlivel, plusz sütöttem egy adag csokis muffint!Krumplistésztát akartam, de a párom leszavazott!Nagyon jó ötleteket adtak a lányok, van miből válogatni.Hogy van a pici lány???

2010. jan. 20. 14:44
 76/300 anonim ***** válasza:
100%

igen azt csináltam,az gyors is volt,mert a babától sok mindent nem tudok csinálni.egyébként fiú,nem lány,de olyan mintha lány lenne.ma már sétáltunk egy kicsit mert vágytunk ki.lázas volt és igy nem vittem sétálni,csak levegőztünk.már elég sokat megy egyedül.2 métert biztos meg tesz.ki totyogósom.

Kati voltam

2010. jan. 20. 15:57
 77/300 anonim ***** válasza:
100%

Szia Kata!

Megnéztelek titeket, nagyon kis cukorfalat a Zsombor!

Az a legaranyosabb mikor a hasadon fekszik. :)

Meg Alexinek is van olyan Micimackós body-ja, mint a te babádnak az egyik fotón.

Márk fél évig birkózott igen.

Aztán folyamatosan el nem múló gombái keletkeztek (ennél a sportnál megszokott egyébként) úgyhogy mondtam, hogy hagyja abba. Amíg van rajta seb addig nem is gyakorolhat és versenyre sem mehet. A tagdíjat meg fizettük fölöslegesen hónapokig.

2010. jan. 20. 16:51
 78/300 anonim ***** válasza:
100%

Már megnézem mondom milyen díjnyertes fotókat rakott fel apám iwiwjére...

Alexi ott 4 napos volt, aznap jöttünk haza a kórházból.:)

Márkó meg a bátyámmal bohóckodik.

Az a nő meg nem anyum, apu élettársa.

Borzalmas képek....

2010. jan. 20. 16:57
 79/300 A kérdező kommentje:

kati! Ne haragudj. Most néztem végig, amiket írtál és szerintem abból gondoltam, hogy lány, hoyg bújós meg ilyenek és igazából nem írtad, hogy kisfiú! Bocsika, de tényleg! :)

Ági!

Nagyon édes lehetett Alexi, mikor megvédte a tesóját. Amúgy Márkónak igazi csajozós szeme van ám! :)

Köszike, aranyos vagy.Nekem is tetszik a kicsi fiam. Van, hogy néha csak Szerelem-nek hívom.:) Amúgy én pont ilyen kisfiút álmodtam meg magamnak és eszembe sem jutott, hogy lányom is lehetne.

Zsuzsa!

Már tegnap is kérdezni akartam, hogy azóta is alszik-e Réka hajnalig?

2010. jan. 20. 17:05
 80/300 anonim ***** válasza:
100%

Kati vagyok.dehogy haragszom.kislányt vártunk,és sokáig azt is mondták hogy az.aztán volt egy magzatvízvizsgálatom és ott derült ki,hogy pöce van.de mivel lányt vártunk szerintem ezért is olyan nyuszis a viselkedése.igazi kis örökmozgó,bújós,simogatós,incselkedős.már most is nevet sokat.remélem kzd gyógyulni,bár meglátom milyen lesz az éjszaka megint.itt olvastam,hogy valakinek van még nagy gyermeke.tőle kérdezném,hogy ő hogy viselkedik a kicsivel?mert nekem is van egy 17 éves nagy fiam.ő most már kezd barátkozni az 1 éves öcsivel,de ritkán nyer bebocsájtást a kicsi a szobájába.odamegy és addig üti az ablakot még ki nem nyitja.náluk ez hogy megy?

Üdv

K

2010. jan. 20. 18:04
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!