Ki hogy van ma? Hogy telt a napotok? Nagyon fáradtak vagytok? Csinált valami extrát a baba?
Örülök, hogy közben jöttek még válaszok! :)Igen nagy pillanatok, ami lehet, hogy másnak, akinek nincs gyereke tök hülyeségnek tűnik, de mi tudjuk mekkora fejlődés ez és, hogy mi segítettük hozzá őket.
Ma bartánőmmel beszéltem telefonon, mikor a kislánya először húzta fel magát állásba. Annyira jó volt hallani, hogy mennyire örül és persze én is örültem. :)
Köszönöm, hogy segítetek a felpontozásban.
Az előbb villant be egy kép, mikor még a kórházban voltunk és hozták be az apróságomat. Meg is könnyeztem. Sürgősségi császárral szültem és mikor este behozták az intenzív örzőbe(nem lett volna szabad, de a csecsemős rendes volt nagyon)oda tette a mellkasomra és az a pillanat, ahogy először éreztem Őt örökre meg fog hatni.
Pár slukk a ciciből, ez tetszik nagyon! :D
Jó Neked, hogy még mindig van tejed.Nagyon tündér lehet, ahogy gyakorolja az új szavát.
Nagy nehezen végére értem mindennek,amit mára terveztem. Mit főztetek ma?
Vécélehúzós anyuja vagyok, egyébként Ági :),
petrezselymes krumpli rántott csirkemellel olivabogyóval.
Estére meg főztem gyümilevest mert imádja a picikém.
Holnap gyümileves szintén meg túrós palacsinta.
Kedves Ági! :)
Köszönöm, adtál egy jó tippet holnapra, de az előző válaszoló pennéje is felkerült a listámra. ;)
örömmel közlöm mindenkivel, hogy az én egyetlen drága pici pasikám tegnap este egyszer, ma egésznap 7x fordult át hasáról a hátára!
Egyem meg, azóta, hogy rájött hogy működik ez a dolog ha leteszem hasra már fordul is! :D:D:D Hanyatt fekvésből is sikerül neki oldalra fordulni, de onnan hasra még nem. Olyan büszke vagyok ráááááá!!! :)
Jó éjt mindenkinek!
Nagyon ügyes babuci!!!
Gratula Neki! Meg az anyujának.
Főzéstippek:
paradicsomos húsgombóc krumplival, túróstészta, sztrapacska, tejfölös szaftos csirkecomb tésztával,
mondjuk nem tudom eheti-e még picike hozzá???,
rakott zöldbab, ezek a fiam kedvencei. :)
Ági
Sziasztok!
Köszönjük a gratulációt!
Még nem ehet a kisfiam normális kajákat, csak 12 hetes. De mi annál inkább!:D Én is nagyon köszönöm a tippeket, jövőhétre meg lesz oldva a kaja:).Csinált-e valami csibészséget a kisfiad???
Kedves 16 hós kislány anyucija!Látod, megérezte a kicsi lányod, hogy szükséged van a pihenőre:)Hátha így maradna és ha már csak 5-ig tudnál aludni az is jó!
Felétek is nagyon jó idő volt?
Mi akkorát sétáltunk, hogy csak na.:)
Sziasztok!
Csibészséget...
Csak azt tud csinálni. :) A naggyal együtt egész nap visítoznak meg fogócskáznak, estére zúg a fejem...
Aranyosat is csinál, énekel. Persze csak úgy halandzsázva, nem is igen beszél még. De nagyon aranyos.
Beleolvastam a napokban a babakönyvünkbe, hogy mikor mit csinált a kiscsillagom, 4 hósan már simán végigaludta az éjszakát, úgyhogy szörnyen sajnálom azokat akiknek még a nagy culájuk is felébredezik éjszaka.:(
Az 5 az már haladás.
Az enyém 6-kor kel,olyankor vissza sem alszik, kezdődik az eglsz napos csibészkedés, nappal már csak egyszer alszik ami kb 1 óra.
Jópofa reggel, átszalad a bátyjához, bekapcsolja a tévét, majd bebújik az ágyába.:D
További kajaötletek nagyoknak:
pörkölt nokedlivel (ma volt), krumplipüré rántott csirkemájjal, kukoricás rizs sülthússal, paprikáskrumpli, krumplis tészta, spagetti, vadas mártás és teflonon pirított csirkemellel szoktam készíteni.
Üdv, Ági
Sziasztok, Ági vagyok.
Én a csirkét hasonlóan elősütöm, majd jénaiba teszem és ananászt rakok a tetejére majd arra a sajtot.:)
Lehet őszibarackkal is készíteni, ilyenkor konzervből.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!