Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hogy van ma? Hogy telt a...

Ki hogy van ma? Hogy telt a napotok? Nagyon fáradtak vagytok? Csinált valami extrát a baba?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 19:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/300 anonim ***** válasza:
100%
Szia!14 hós fiamhoz jött a 4 éves uncsitesója, szó szerint fetrengett a szőnyegen, gurult és hangosan kacagott, annyira feldobta a látogató:) jót játszottak, aztán jöttek a nagyszülők is, pedig már 8 óra volt, de még produkálta magát:) enni nem eszik, mert jön az egyik rágófoga, nem is értem hogy nem volt nyűgös egész nap és honnan jött ehhez a hacacáréhoz az energia:)
2010. jan. 11. 22:15
 22/300 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Délelőtt rekordot aludt a lányom: 1,5 órát. Nála ez nagy szó, aminek nagyon örültem. Délután, meg előszedte mászó tudását. Miközben porszívóztam, utánnam mászott a másik szobába. Eddig csak 3-at tappogot, mert utánna mindig felakarta, vagy felhúzta magát állásba. Mától viszont mászik :)

Azt hittem, nálunk kimarad a mászás, mert már vezetve jó ideje lépeget, és mindenhol felhúzza magát.

Beteg babáknak esetleg mamáknak jobbulást, mindenkinek örömteli babázást és nyugodt éjszakákat kívánok!

2010. jan. 11. 22:27
 23/300 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, hogy már reggel van, de remélem nem baj, ha én is beszállok.

7 hónapos múlt a kisfiam, tegnap délelőtt volt valami nyűg, tízóraira nem kellett a gyümölcs, csináltam gyorsan más fajtát, az sem kellett, tápszer is csak 50 ml. :( Ez volt a rosszabb dolog.

A jó hír pedig az, hogy négykézlábra állt és pár mp-ig tartotta is, ha esetleg mögé ültem és támasztottam, a lábával el tudott rugózni. :) Ja és a szokásos giii, gage, agu helyett új duma van "dáj-dáj-dáj" és közben édes fejet vág. Szóval azért szép volt a tegnap. :)

2010. jan. 12. 07:43
 24/300 anonim ***** válasza:
100%
Szia,mi vagyunk a fáraszto naposok.Most az éjjelunk jobb volt,én is tudtam kicsit aludni.4hos kissrác anyukája.
2010. jan. 12. 10:53
 25/300 anonim ***** válasza:
100%

A vécélehúzós kisfiú anyuja vagyok,

este már aludt a babám, olyan 10 felé jött egy sms-em.

Tudni kell, hogy az ő hangja szól ilyenkor, hogy "Baba-baba-baba-baba". Erre felébredt, elkezdett mosolyogni és mondta, hogy babababaab... Majd rámpillantott és aludt tovább.

Azt hittem megzabálom olyan aranyos volt!

:D

2010. jan. 12. 11:10
 26/300 A kérdező kommentje:

Szép napot mindnenkinek!

Örülök, hogy van "új beszállónk" is! Persze, írjon mindenki mindig mikor gondolja, tök jó olvasni!::

Na végre pihentetek kicsit. felkelt éjjel a babám, de csak enni. Reggel, mikor elment a párom odavettem magamhoz és 11 óra után keltünk fel mindketten. Tiszta ciki, mert a ház szalad, a hűtő üres, kaja nincs, úgyhogy elment a fél napom a lustizással! :)

A wc-lehúzós kisfiú tündér lehetett. Na ez az, mikor akármit is csinál egy másodperc alatt jóváteszi. Lehet örülnöm kellene, hogy az én babám még nem elég nagy az ilyen csibészségekhez, de azért bár félve, de várom azt az időszakot! :):):)

Várom továbbra is mindenki hozzászólását!

Valaki segítsen már felpontoni légyszi,mert én mindenkit felpontozok, de egymagam kevés vagyok a 100%-okhoz! :)

2010. jan. 12. 12:27
 27/300 anonim ***** válasza:
100%

A vécélehúzós anyuja vagyok,

mindig élvezd ki a pillanatot, mert nagyon hamar felnőnek, és ne azt nézd, hogy a másik gyereke már mekkora. Ne várd, hogy felnőljön! :)

Nekem 10 éves a nagyfiam, olyan mintha tegnap született volna, de mégis ő már nagy. Már nem baba, mégha nekem az is marad örökre.

:D

Mindenkinek jó babázást és boldog pillanatokat kívánok!

Felpontozok mindenkit!

2010. jan. 12. 21:07
 28/300 anonim ***** válasza:
100%

7 hónapos anyuja vagyok, aki ma reggel csatlakozott. Köszönöm, hogy beszállhattam. Jó olvasni ilyen sztorikat.

Néha már én is várom, hogy kis totyogó legyen a kisfiamból, mindemellett nagyon élvezem az adott pillanatokat és imádom látni, ahogy fejlődik. Nagy dolgok ezek, mikor megfordul, szájába veszi a lábát, négykézlábra áll. :)

Én is felpontoztam!

Szép estét mindenkinek!

2010. jan. 12. 21:29
 29/300 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! én vagyok az éneklős kisány anyukája! bizony nagyon hamar felnőnek! sajnos!!! Nekem már van 3 nagy (17, 14 és 12 évesek) és bizony sokszor úgy érzem, hogy csak most születtek... Amíg ilyen picik, minden percet ki kell használni, hogy velük lehessünk, mert később már nem kell nekik a mi társaságunk... Most meg még mi vagyunk számukra a világ :D De jó, annak, akinek alszik éjjel a babája, az enyém még mindig ébred éjszakánként..pár slukk a ciciből éa már alszik is...na, de édes teher ez. Kibírom, majd csak elhagyja : Egyébként ma új szót mondott a kislányom, eddig csak anyát,mamát, papát meg a nemet mondta tisztán, ma kibökte: "api, api"! Kis falat.Üdv mindenkinek!
2010. jan. 12. 21:32
 30/300 A kérdező kommentje:

Kedves Vécélehúzós mamija!(ez már marad:D)

Gratulálok a nagyfiúhoz is!

Igazad van. Olyan hip-hop telnek a hetek és hónapok. Nézegettem a képeket és olyan pici volt, olyan törékeny, pedig alapvetően nagy baba volt már akkor is.

Most pedig...minden nap mutat valami újat. Most azzal szórakozik, hogy próbál oldalra fordulni(sokszor sikerül is) és mikor hason van már nem csak az alkarján akar támaszkodni, hanem ki akarja nyújtani a karjait.Magyaráz és a szájába vesz mindent, mindeközben vigyorog, mint a vadalma.:) Iszonyat nehéz volt az első pár hét, mert abszolut mindent egyedül kellett megtanulnom, de nem adnám semmiért azt az időszakot. Persze mellettem volt/van a párom is, de ő azt hiszi én mindent tudok a gyereknevelésről:)Azért aranyos tőle, hogy így bízik bennem.

Attól félek én is, hogy olyan gyorsan felnő majd, hogy hiányozni fog a kötődése és a rámutaltsága. Dehát hagyni kell élni:)

Minden jót!

2010. jan. 12. 21:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!