Homokozós jelenet; hogy kellett volna lereagálnom? (lent)
09:46-os vagyok
Én is írok/gondolok olyanokat,mint a kérdező,de 100% hogy nem tenném meg soha. Most akkor szar alak vagyok?
Néhány gyereket igenis el tudnék tángálni,de nem az én gyerekem így nem fogom megtenni.
Hú,de egy gonosz ember vagyok!!
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:04
na itt a pont !!
Látjátok, ezért tart itt az ország, ahol... már egy kétéves is bármit megtehet egy nála kisebbel, anélkül, hogy az anyja rászólna, netán még el is magyarázná neki, hogy miért is nem szabad a másikat bántani, a kisebb meg tűrjön, és tartsa oda a másik arcát is. Ha meg a kisebbet valaki megvédi, vagy csak szóváteszi, hogy ezt nem kéne, akkor már ő a köcsög, hagyja hadd legyen szivatva a gyereke.
Gondolom, akkor nektek OV nyugdíj csökkentéséről, korhatár kitolásáról, stb sincs semmi negatív véleményetek, teljesen jogos, szocializálódni kell alapon! Gratulálok, akkor ti tűrjetek! De én a fiamat is inkább elviszem egy olyan helyre, ahol olyan gyerekek vannak, akikkel foglalkoznak a szülei. Ugyanúgy "kimenekítem" őt a szarból, egy jobb helyre, ahogy mi is elmegyünk ebből a tetü országból.
A pontozás kapcsán meg cskak annyit, hogy most léptem be, de látom már vannak 30-40%os válaszok, tehát nem én pontozok negatívan, csak vannak olyan anyukák, akik inkább nem írnak, csak pontozással fejezik,ki nemtetszésüket a válaszaitokra.
De akkor most hogy is van ez? Titeket sérelem ér, mert negatív pontot kaptatok, szóvá teszitek, akkor most ti is ugyanazok vagytok, aminek engem elmondtatok?! Köszönöm! :)))))))))))
Az én lányom 4 hónapos volt, a kisfiú 17 hónapos.
Nem bántotta soha a kislányomat, legalábbis szándékosan, csak érdekes volt számára, hogy a lányom milyen picike, hogy hogyan sír és, hogy neki miért nincs fütyije, mint a kisfiúnak.
Az anyja nemigen neveli, senkire nem hallgat a kisfiú, semmi nem hat rá.
Néha hallom, ahogy a szülők kiabálnak vele.
Szóval az a lényeg, hogy egyszerr egy pillanatra nem figyeltünk rájuk, és a kisfiú csokipapírt tömött a hordozóban pihengető kislányom szájába, én meg csak azt vettem észre, hogy vamain nyammog a lányom.
Kivettem a szájából a csokipapírt és rászóltam a kisfiúra kissé erélyes hangon, hogy ezt nem szabad, ő még nagyon picike.
A kisfiú megszeppenve nézett rám és látszott, hogy megértette amit mondok neki.Az anyja meg rám szólt, hogy ne kiabáljak a gyerekkel!
Ad 1:nem kiabáltam vele, csak megemelt hangon szóltam neki
Ad 2:valakinek muszály tudatni a gyerekkel, hogy ezt nem szabad mert veszélyes és neki esze ágában nem volt ilyesmi
Ad 3:pont ő mondja, hogy ne kiabáljak, mikor ő egész nap üvölt vele.
Na erre jól berágtam, azóta nem volt hasonló eset sem köztük, de fokozottan figyelem is a 2 gyereket, ha egy méteres távolságon belül van a kissrác.
Érdekes, hogy én soha nem kiabáltam a kisfiúval, hanem mindig leguggoltam hozzá és elmagyaráztam, hogy ezt nem szabad, mert...
És még én vagyok lehurrogva!
Egy szó mint száz:nem érzem magam rossz anyának, mert megvédtem a gyerekemet és voltak/vannak a gyerekek között kisebb atrocitások, de akkor nem szólok, hiszen nem akarom burokban nevelni a lányomat.
De egy anyának igenis kötelessége megvédeni a gyerekét, vagy ha az rosszat csinál, akkor kötelessége megnevelni is!
Pont.
6,5 hónapos, első babás, következetes anyuka
utolsónak:
úgy tudom nem keféltünk együtt, hogy szívemnek szólíts!
anyám borogass, OV, mert egy 2,5 éves homokozott a gyereked mellett és megdobta a HOMOKOZÓBAN homokkal?????????????????????? akire nyilván rászólt az anyja is, csak te a hisztidtől nem láttad, a káromkodások közepette pedig nem arra figyeltél............ o.O
édes istenem, nem nekiment a gyerekednek, kikaparni a szemét vasvillával, hanem homokozott a homokozóban :-o
le vagyok döbbenve :-o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!