Homokozós jelenet; hogy kellett volna lereagálnom? (lent)
B.szki, olvassatok is, ne csak a saját igazatokat hajtogassátok! Mióta kiírtam a kérdést, eltelt több óra, amit akkor írtam az az első gondolatom volt, és nem azt mondom, hogy én ezentúl az összes ilyen szituban nekimegyek a gyereknek, csak sokkolt, hogy ilyen is lehet, mert velünk ilyen még nem történt. Valószínű a következő ilyen helyzetben már én is másként fogok cselekedni! OKÉ? mindenki megnyugodott?
Egyébként vicces, valaki nebántsvirágnak minősít, mások meg egy agresszív kisgyerek-verőnek:)))))))))
"Egyébként vicces, valaki nebántsvirágnak minősít, mások meg egy agresszív kisgyerek-verőnek:))))))"
Egyik nem zárja ki a másikat :))
Hű, te Kérdező, nagyon felspanoltad magad! Miért is? Mert a többség úgy látja, hogy nem volt igazad, és mert a bolhából csinálsz elefántot?? Nyugodj már le! Gondold át, túlspiláztad, nincs ebből semmi baj, csak ne bizonygasd, hogy mindenki hülye, egyedül te vagy normális.
Köszi 23:02, Végszónak akár tökéletes:)
Mindenkinek mást jelent az anyai ösztön, az anyai védelmezés!
szia
csak az első oldalt olvastam végig, de ámultam.
szerintem te nagyon is jól reagáltad le az esetet! Nem értem miért ugranak itt neked a többiek, csak mert megkérdezted mi az illendő viselkedés?
pl: lányom 2 hónappal hamarabb született,azt sem tudtuk életben marad e? 11 hetes koráig 3-szor volt kórházban.11 hónapos koráig 12-szer vettek vért tőle. volt egy félrekezelése, és mai napig hetente kétszer járunk gyóygtornára.
nos, kb. 1 hónapja egy 2,5 éves fiúcska is ott volt a játszón. lányom ült a földön, lába között egy labda. erre a fiúcska odament és puff bele a labdába, szegény lánykám meg csak lesett, szerencse hogy nem esett baja. kb. 5 perc múlva a fiú becélozta a labdával a lányomat hogy megrúgja-anyukája szólt rá...nos ha akkor megrúgta volna,vagy akárcsak előtte megsérül bizony én megfogtam volna a fiúcska cuki kis karját (aki pl. nemrég egy 1,5éves babát is meglökött passzióból, illetve homokot szór mindig a kicsik fejére), szóval engem nem érdekelt volna anyuka sem, úgy kitettem volna a babát a játszóról hogy hiba nincsen! És nem tartom burokban a gyerekemet, de hogy más miatt sérülése legyen azt nem hagyom!
persze a homokszórás az más, de akár megsérülhetett volna a pici szeme is ha mondjuk egy apró kavics belekerül.
szóval én azt mondom jól reagáltad le...
...és akkor most beállok melléd mint egy szívtelen anya :)
Szerintem igazad is volt,meg nem is!
Ami tök gáz sztem az az,hogy leírsz egy sztorit,felteszel egy kérdést és ha nem olyan válaszok jönnek,amik a te álláspontoddal futnak párhuzamosan,akkor már támadsz!
Véleményt kértél nem?? Mire számítottál?Hogy minden válaszoló majd megsimizi a buksidat,hogy te mindetn jól gondoltál és csináltál? A vélemények eltérőek lehetnek,legyen az akármilyen téma!
Bár ezen a portálon ez tt szokás,h ha valami negatív kritikát kap a kérdező,akkor besérül és bunkó modon elküldi a "rossz" választ adókat...
Nekem 13 hónapos a lányom,és lehet,h én is annyra besokkoltam volna,h kerülve a konfliktust,inkább elhúztam volna a helyszínről,és majd legközelebb próbálkoztunk volna újra. (Persze nem azzal felvértezve magam,h majd legközelebb viszek én is lapátot,aztán visszaadom...)Ebben teljesen megértelek! A kérdésedben tök normális anya benyomását keltetted. De a hsz-eiddel sikerült degradálnod magad.
Szia kérdező, én is így kezdtem a játszóterezést, el is vittem a fiam onnan, ahol esetleg agresszív gyerekek és felelőtlen anyukák ücsörögtek. Nem biztos, hogy jól tettem, de legalább megvédtem a gyerekemet.
Azóta már nem viszem el, de szépen megmondom az agresszor gyereknek, hogy menjen oda anyukájához és kérdezze meg lehet-e a homokot szórni a homokozóban két kézzel mások szemébe.
Persze anyuka épp a fenekét mereszti általában a játszótér másik végébe (ún. életre nevelés, mamóka jártatja a képét a barinőkkel a SEMMIRŐL, a gyerek meg belepisil a szökőkútba, megveri a másikat, levetkőzik pucérra....)
Volt már, mikor anyukának is megmondtam, hogy ha nem hajlandó a gyerekére vigyázni húzzon onnan a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!