Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » HA 16 évesen szülök akkor...

HA 16 évesen szülök akkor elvehetik tőlem a gyerekem?

Figyelt kérdés
NEm kiosztást szeretnék, hogy mekkora felelőtlenség ez ilyen idősen(kaptam eleget), hanem azt szeretném tudni hogy milyen előírásoknak kell megfelelnem, hogy megtarthassam?ELveheti tőlem bárki is a gyerekem?
2010. dec. 8. 13:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/140 anonim ***** válasza:
18%
jól gondold át azért. Ne hozz rossz döntést. Mert 3 életet teszel tönkre.
2010. dec. 8. 16:31
 72/140 anonim ***** válasza:
25%
De ti tehettek, szakadni a nem megfelelő használattól tud, és ne mondd hogy nem vetted észre ahogy csorog ki belőled a sperma.
2010. dec. 8. 16:31
 73/140 anonim ***** válasza:
29%
72 órás tabletta?Tudod mire való?
2010. dec. 8. 16:33
 74/140 anonim ***** válasza:
82%

14.45-ös. Ne bántsátok már szegényt, pont elég "baja" van így is. Igaz, hogy a mamáék besegítenek majd a nevelésbe anyagilag, de ez miért akkora baj. Egy szülőnek az a dolga, hogy kiálljon a gyereke mellett akár mi is történik. A barátja dolgozni fog, gyest kapni fog, ha jól értem a nagyszülőknél élnek majd. Szűken-szépen megoldják majd.

Ja egyik fogamzásgátló módszer sem ad 100%-os biztonságot. Teherbe eshetsz gyógyszer és spirál mellett is. Erről ennyit.

2010. dec. 8. 16:37
 75/140 A kérdező kommentje:

Nagyon sokat gondolkoztam rajta, és arra jutottam, hogy megtartom.Mindent megbeszéltünk párommal a legapróbb részletig. Sokan ellenem vannak, mert így döntöttem. Őket nem tudom megérteni. Szerencsére ha sokan nem is értenek egyet velem, mondták, hogy rájuk mindig számíthatok.Persze azzal is tisztába vagyok, hogy ezek a segítségek csak akkor lesznek valódiak amikor oda jutunk. Addig csak ígéret.De minden erőmmel arra leszek, hogy egészséges legyen, és a lehető legtöbbet megtudjam neki adni.

Nem vettem észre pedig , hogy kiszakadt csak mikor már késő volt akkor szól a párom.

2010. dec. 8. 16:38
 76/140 anonim ***** válasza:
82%
Kommented előtti vagyok. Ha van valami kérdésed írj nyugodtan.
2010. dec. 8. 16:40
 77/140 A kérdező kommentje:

16:37! Köszönöm. Szülőkkel fogunk lakni.

Voltam nőgyógyásznál 72 órás tablettáért de mivel nem vagyok 18 éves elküldött.Nagyon bunkó volt velem, receptet se adott és szó szerint elzavart.

2010. dec. 8. 16:40
 78/140 anonim ***** válasza:
81%
Drága 79, 56-os, és 49 százalékos válaszolók. Menjetek inkább babázni, minthogy osztjátok itt az észt, hogy mit kellene SZERINTETEK csinálnia!!! Eldöntötte, megtarjta! Ez rátok már abszolút nem tartozik. A kérdésre válaszoljatok, ne az abortuszra akarjátok rábeszélni! És ha 30 évesen vállal majd gyermeket, akkor van rá valamilyen biztositék, hogy az akkori bartja, férje nem lép le, és nem maradnak magukra? NINCS! Amúgy, mint ahogy már előttem irték, szüksége lesz a picinek gyámra, lehetnek a te szüleid, illteve anyósodék is, de ha felelősségteljesen neveled, nem veszik el! Sok boldogságot a babához, és kitartás!
2010. dec. 8. 16:43
 79/140 anonim ***** válasza:
21%
Kizártnak tartom,hogy elzavart.Egyébként tudod mit?Szüld meg!Én csak a babát sajnálom!Egy gyerek fog nevelni egy gyereket!
2010. dec. 8. 16:44
 80/140 anonim ***** válasza:
76%
Na előbb azt írtad hogy Pesten albérletben laksz majd nem nagyszülőnél?? Ez az igazság amit hárman elmondtunk.
2010. dec. 8. 16:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!