HA 16 évesen szülök akkor elvehetik tőlem a gyerekem?
14.45-ös. Ne bántsátok már szegényt, pont elég "baja" van így is. Igaz, hogy a mamáék besegítenek majd a nevelésbe anyagilag, de ez miért akkora baj. Egy szülőnek az a dolga, hogy kiálljon a gyereke mellett akár mi is történik. A barátja dolgozni fog, gyest kapni fog, ha jól értem a nagyszülőknél élnek majd. Szűken-szépen megoldják majd.
Ja egyik fogamzásgátló módszer sem ad 100%-os biztonságot. Teherbe eshetsz gyógyszer és spirál mellett is. Erről ennyit.
Nagyon sokat gondolkoztam rajta, és arra jutottam, hogy megtartom.Mindent megbeszéltünk párommal a legapróbb részletig. Sokan ellenem vannak, mert így döntöttem. Őket nem tudom megérteni. Szerencsére ha sokan nem is értenek egyet velem, mondták, hogy rájuk mindig számíthatok.Persze azzal is tisztába vagyok, hogy ezek a segítségek csak akkor lesznek valódiak amikor oda jutunk. Addig csak ígéret.De minden erőmmel arra leszek, hogy egészséges legyen, és a lehető legtöbbet megtudjam neki adni.
Nem vettem észre pedig , hogy kiszakadt csak mikor már késő volt akkor szól a párom.
16:37! Köszönöm. Szülőkkel fogunk lakni.
Voltam nőgyógyásznál 72 órás tablettáért de mivel nem vagyok 18 éves elküldött.Nagyon bunkó volt velem, receptet se adott és szó szerint elzavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!