Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » HA 16 évesen szülök akkor...

HA 16 évesen szülök akkor elvehetik tőlem a gyerekem?

Figyelt kérdés
NEm kiosztást szeretnék, hogy mekkora felelőtlenség ez ilyen idősen(kaptam eleget), hanem azt szeretném tudni hogy milyen előírásoknak kell megfelelnem, hogy megtarthassam?ELveheti tőlem bárki is a gyerekem?
2010. dec. 8. 13:51
 81/140 anonim ***** válasza:
64%
Olvassátok már el rendesen a kommentjeit. AS nagyszülőknél laknak igen, de nem mint albérlet. Felidegesítettem magam. Segítsünk, ne bántsuk és bíráljuk.
2010. dec. 8. 16:51
 82/140 A kérdező kommentje:

Pedig elzavart. Azt mondta, hogy ott az ajtó menjek el.Szó szerint ezt mondta.

A gyereket meg ne sajnáld.LEhet, hogy különb élete lesz mint egynémelyik olyan gyereknek akinek felnőtt szülője van.

2010. dec. 8. 16:51
 83/140 anonim ***** válasza:
74%
ugyan már. miért ne szülhetné meg? képes normálisan reflektálni dolgokra, képes "felnőttként" gondolkodni. vannak 25-26 évesek, akik sokkal inkább gyerekek mint ez a lány... tény, h nem felnőtt, de azért lesznek ott a szülők min2 részről, h támogassák, segítség őket. ne legyetek már ennyire negatívak. nem hal bele, h gyereke lesz. igen, nem lesznek gazdagok, de én 27 vagyok, a párom 32 éves és mi is néha a szülőkhöz megyünk lóvéért, mert ilyen ez a retek világ, miközben a párom 800 eurot keres. ez nem jelent semmit. és nem lesz rögtön 50 éves. mehet bulizni is, hha szeretne. gondolom nem minden pénteken lesz ez a program. és ha a kapcsolat nem is fog örökké tartani, erre azért van esély, akkor sem kell kétségbe esni. lesz 1 gyermeke, aki a legnagyobb támasz lesz neki akkor és meghálálja, h az édesanyja nem a könnyebb utat választja most...
2010. dec. 8. 16:53
 84/140 anonim ***** válasza:
17%
Akkor olvasd el te rendesen!Albérletben fognak lakni!Miért az a segitség,hogy arra biztatjátok tartsa meg?Tényleg kiváncsi vagyok!
2010. dec. 8. 16:54
 85/140 anonim ***** válasza:
23%

Pedig ezt írta: albérletben Pesten. De mind1

Te tudod. Csak ne legyen rossz élete és nélkülözése.

2010. dec. 8. 16:55
 86/140 anonim ***** válasza:
92%

Igen történhet olyan hogy kiszakad a gumi, nálam is megtörtént, csak én szerencsésebb voltam mint a kérdező.

Ha akarjátok a babát, tartsátok meg és neveljétek tisztességben! Ha van hova hazavinned a babát, ráadásul szülő is segit, akkor nem vehetik el tőled a babát. Milyen jogon tennék?

Az én nővérem is 17 évesen szült, és tisztességben felnevelték a gyerkőcöt, aki ma már felnőtt.

Minden jót nektek! :-)

2010. dec. 8. 16:56
 87/140 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak az egy-két embernek aki melletem áll.Ők már csak a puszta gratulálásukkal és a mellettem való kiállásukkal is boldogabbá tesznek.
2010. dec. 8. 16:56
 88/140 anonim ***** válasza:
31%
mesemaci tejszínhabbal, hogy elzavart. a 72 órás tabi nincs korhoz kötve pont az ilyen felelőtlen tinik szedik százával mint te.és ennyivel nyugtáztad az orvost? jó elzavart akkor terhes leszek sebaj???? másik orvos?addig mentem volna míg nem kapok gyógyszert.
2010. dec. 8. 16:57
 89/140 anonim ***** válasza:
19%
Tini sürgősségi ambulancia. Oda kellett volna menned.
2010. dec. 8. 16:59
 90/140 A kérdező kommentje:
PEdig azt mondta, hogy ezt 18 éven aluliaknak nem adhatja ki. Több nőgyógyászhoz pedig ezek után nem volt kedvem menni.
2010. dec. 8. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!