Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » HA 16 évesen szülök akkor...

HA 16 évesen szülök akkor elvehetik tőlem a gyerekem?

Figyelt kérdés
NEm kiosztást szeretnék, hogy mekkora felelőtlenség ez ilyen idősen(kaptam eleget), hanem azt szeretném tudni hogy milyen előírásoknak kell megfelelnem, hogy megtarthassam?ELveheti tőlem bárki is a gyerekem?
2010. dec. 8. 13:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/140 anonim ***** válasza:
44%
amikor alszik a pici te takarítani,összeesni az éjjeli nem alvástól vagy főzni fogsz nem tanulgatni.és amúgy abból látszik ,hogy fogalmad sincs az életről, hogy azt gondolod így működik a munkavállalás.megszerzem a papírt aztán hip hop felvesznek valami tuti kis melóhelyre kisgyerekkel.aha aha ébredj fel.
2010. dec. 8. 15:45
 52/140 anonim ***** válasza:
77%
56% vagyok. Én tényeket közlök. Nekem szerencsém van párom már dolgozik igen jó kereső szakmában, van külön szobánk anyumnál, a párom segíti anyját is nem csak minket. jövőre érettségizem. Így is örülünk ha hó végére marad 10.000 forint. Pedig nem hülyeségre megy el. Rezsibe beszállni, segíteni szülőket, autó részlet mert sajnos veszélyeztetett lettem és autó nélkül nem sokat tudok lépni.
 53/140 A kérdező kommentje:
A szüleim tudnak mindenről. Először sírtak, hogy ilyen fiatalon , de mondták, hogy mindenbe segítenek, elvégre csak a lányuk vagyok .
 54/140 anonim ***** válasza:
66%
És mi van akkor ha a párodat kirúgják? Elszáll az albérlet is. Mert nagyon nehéz munkát találni itthon.
2010. dec. 8. 15:47
 55/140 A kérdező kommentje:
Párom édesapjának van saját vállalkozása, ahova tudunk menni dolgozni.Vele is le van tisztázva már és segít.
2010. dec. 8. 15:48
 56/140 anonim ***** válasza:
81%
Az egészben nem szeretnék állást foglalni, csak az ütötte mrg a fülemet, hogy sokaknak főzni meg vasalni sincs idejük... Hidd el, nagyon sokan csinálják a sulit baba mellett levelezőn. Köztük én is, úgy, hogy mellette a házimunkát is le tudom végezni. Nem azért mert szuperanya vagyok (mielőtt bárki ezzel vádolna) eddig több ezer évig el tudták a nők látni gyerek mellett a háztartást, pedig nem volt az gépesítve.
2010. dec. 8. 15:50
 57/140 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy mellettem vagy. :)

Én is ismerek több olyan embert aki a gyerek mellett levelezőn tanul.(nekem is innen jött az ötlet)

2010. dec. 8. 15:53
 58/140 anonim ***** válasza:
24%
de ők is be mondhatják az unalmast esetleg.
2010. dec. 8. 15:53
 59/140 anonim ***** válasza:
64%
Persze hogy lehet mellette tanulni!De ő még életében háztartást sem vezetett.Én úgy értettem,hogy kicsit sok lesz egy újszülött,háztartás,tanulás...Fogalma sincs ezekről a dolgokról.
2010. dec. 8. 16:04
 60/140 A kérdező kommentje:
De, vezettem háztartást és félig meddig neveltem is gyereket. Ezt úgy értem, hogy amikor apukámékkal laktam( a szüleim elváltak) hát azt tudni kell, hogy ők nagyon igénytelenek. Én főztem takarítottam és mostam utánuk.Én jártam boltba is ha elfogyott valami. Amikor megszületett az apám és az újdonsült feleségével a közös gyerek, akkor őt is én neveltem mert az anyja az lesz*rta. Már édesanyámmal élek, de a kislány azóta is engem hív anyának.Mára már lassan 2 éves.
2010. dec. 8. 16:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!