Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » HA 16 évesen szülök akkor...

HA 16 évesen szülök akkor elvehetik tőlem a gyerekem?

Figyelt kérdés
NEm kiosztást szeretnék, hogy mekkora felelőtlenség ez ilyen idősen(kaptam eleget), hanem azt szeretném tudni hogy milyen előírásoknak kell megfelelnem, hogy megtarthassam?ELveheti tőlem bárki is a gyerekem?
2010. dec. 8. 13:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/140 anonim ***** válasza:
88%
a megfogalmazásod nem jó.te nem tudod eltartani, maximum a barátod.ha elhagy nézegethetsz.
2010. dec. 8. 15:00
 32/140 anonim ***** válasza:
82%
Gratula a babához, sok boldogságot. Egyébként, ha összeházasodtok, onnantól nagykorú vagy, megold egypár dolgot...
2010. dec. 8. 15:01
 33/140 anonim ***** válasza:
100%
igen, ha terhes vagy, menj hozzá. könnyebb lesz sok szempontból...
2010. dec. 8. 15:03
 34/140 A kérdező kommentje:

Ha netán úgy történne( remélem nem), hogy elhagyna akkor a szüleimre támaszkodhatok.Akkor itt vannak ők akik segítsenek.

Esküvőt nem szeretnék.

2010. dec. 8. 15:04
 35/140 anonim ***** válasza:
73%
Esküvő nélkül macerás lesz.
2010. dec. 8. 15:10
 36/140 anonim ***** válasza:
27%
Miért kell hitegetni minden hülyeséggel a kérdezőt?Meg tisztellek,mert nem veteted el?Ezért nem kell tisztelni senkit,majd akkor hogyha tényleg ő neveli fel és nem a szülei!Az én véleményem pedig az,hogy nem kellene megszülni ezt a babát,mert most megmondom,hogy ez a kapcsolat nem valószinű,hogy sokáig fog tartani,mert elég fiatalok vagytok.A másik dolog:neked még buliznod és szórakoznod kell.Ha megszülöd,egy év múlva rájössz,hogy te még nem élted ki magad,és a szüleid fogják (jobb esetben) felnevelni a babát!A továbbtanulásról pedig ne is beszéljek!Jelen állapot szerint még érettségid sem lesz.Tömören ennyi!
2010. dec. 8. 15:11
 37/140 anonim ***** válasza:
23%

Utolsónak igaza van.

18 évesen 30h terhes vagyok. Én is így érzem, de most láttam be. Persze nem fogom a szüleim nyakára szülni, de igazuk volt sokaknak. Esküvőnk most lesz nemsokára.

2010. dec. 8. 15:14
 38/140 A kérdező kommentje:
Nem értek egyet veled. Én nem fogom megfosztani senkitől se az életet főleg nem ha a gyerekemről van szó. Igen, a korosztályom mind bulizik piál és satöbbi. Én már régóta nem vagyok benne ezekbe. Utoljára talán fél éve voltam bulizni, inni is csak akkor ittam egy felest. Természetesen ha megszületik a baba akkor kibirom azt, hogy az az évi 2 bulizás elvesszen. Természetesem cigizni már nem cigizek, amióta megtudtam, hogy terhes vagyok. Szeretjük egymást a barátommal de tegyük fel azt amit te mondasz, hogy nem tart minden szerelem örökké akkor is ott vannak a szüleim és felnevelem a gyerekem!
2010. dec. 8. 15:17
 39/140 anonim ***** válasza:
38%
mármint felnevelik a gyereked, te ehhez nem sokban fogsz hozzájárulni csak belőled jön ki.
2010. dec. 8. 15:20
 40/140 anonim ***** válasza:
61%
15:11-es vagyok.Mi az hogy régóta nem vagy benne ezekben?16 éves vagy!Én ennyi idősen kezdtem bulizni!Pedig nem vagyok öreg,mert 25 vagyok.Egyébként te döntesz természetesen,én csak leirtam a véleményemet.
2010. dec. 8. 15:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!