Mikor tudom bölcsibe adni a gyerekem? Akkor is, ha pl tanfolyamra járnék? Akkor mit kapok, gyed-et, vagy gyes-t?
attól függ. ha nálatok kevés gyerek van bölcsibe akkor nem feltétlenül kérnek munkáltatóit. de ha várólistás akkor a dolgozó anyák gyerekeit veszik előre.
most azt hiszem úgy szól a törvény, hogy ha nappalin tanulsz nincs gyed
Amennyiben állami bölcsibe adod, le kell mondanod a gyedről és gyest kapsz, független a munkavégzéstől.
De előttem szóló is írta, ez hely függő. Nekem nem vették fel a gyerekem, pedig dolgozni megyek vissza, így magán bölcsibe megy, mert még így is megéri. Ha magán bölcsibe adod, szerintem nem kell lemondani a gyedről. És oda lehet úgy, hogy csak a tanfolyam napján viszed, meg mikor vizsga van.
Köszi:) Élni sincs időm baba mellett, minden időmet leköti 1 percre sincs el, ameddig alszik a HT-át csinálom.
Családtól úgy néz ki kapok segítséget:)
Én is a diplomámat szeretném befejezni:)
+ egy nyelvtanfolyam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!