Minden bölcsibe van olyan hogy beszoktatás?
Természetesen van beszoktatás.
Azért kell,hogy legyen munkahely, mert különben nem veszik be. Nálunk is kellett munkáltatói igazolás, hogy van állásom.
Bölcsi-, és gyerekfüggő, hogy meddig tart a beszoktatás, hivatalosan kb. 2 hét. Nálunk eddig is tartott tényleg. Bár a 2. naptól egyre tovább voltam távol tőle.
Ha a régi helyedre visszavesznek, akkor ki kell adniuk a szabidat, ami bentmaradt mikor elmentél szülni (ha nem vetették ki előtte)+ a GYED első évére eső szabi.
Pl: ha szeptemberben szültél és kivetették veled az aktuális évit, akkor a következő év szeptemberig járót. 23 nap éves szabi esetén kb. 17 napot. Nem tudom érthető-e. Ennyi időd lesz beszoktatni, ez általában elég szokott lenni (nekem 1 hétig tartott a szoktatás, a 2. héten már ott aludt).
Ha most kezdesz munkát keresni, akkor úgyis megmondod, hogy bölcsibe adod a gyereket és jó esetben biztosan hagynak 2 hetet a kezdésig.
A beszoktatás nem a bölcsöde miatt van, hanem a gyerek érdekében.
A mostani helyedre menj vissza,kérj munkáltatóit. Vedd ki az eddig összegyűlt szabikat,és közben intézd a másik helyet.
Ha szerencséd van, a váltásig beszokik a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!