Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » HA 16 évesen szülök akkor...

HA 16 évesen szülök akkor elvehetik tőlem a gyerekem?

Figyelt kérdés
NEm kiosztást szeretnék, hogy mekkora felelőtlenség ez ilyen idősen(kaptam eleget), hanem azt szeretném tudni hogy milyen előírásoknak kell megfelelnem, hogy megtarthassam?ELveheti tőlem bárki is a gyerekem?
2010. dec. 8. 13:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/140 anonim ***** válasza:
26%
Most még így gondolod, de vissza fogod még sírni a független tini éveket. Mikor pelenkát, gyógyszert, kaját kell venni minimális pénzből. Főleg ha a párod nem tud dolgozni akkor a szüleidnek kell állni a kiadásokat, aztán majd az ovit, sulit. Jól gondold át.
2010. dec. 8. 15:21
 42/140 A kérdező kommentje:
Hidd el hogy nincs igazad. Az én gyerekem, az én felelősségem. Én nem fogom a szüleim nyakára hagyni, hogy neveljék ők.Én vagyok és leszek az egyedüli aki neveli.A szülők csak pénzügyi segítségek lennének, nem az én gyerekem nevelői.
2010. dec. 8. 15:22
 43/140 A kérdező kommentje:

Én hamar kezdtem a bulizást.13 évesen. Erre nem vagyok büszke de már így történt.

Mire oda jutok, hogy óvodába és iskolába kerüljön addigra dolgozni fogok és nem leszek senki terhére. Legalábbis Iskolás korára már 100%

2010. dec. 8. 15:25
 44/140 anonim ***** válasza:
30%

Pontosan pénzügyben leszel rájuk hagyatva. Vagyis több részt ők fogják eltartani a gyereket és téged is. Ez akkor változna valamelyest ha férjhez mennél. Páros mit szólt?

Ezek után el kéne vennie és felelősséget vállalni ha megcsinálta.

2010. dec. 8. 15:28
 45/140 A kérdező kommentje:
Barátom is azt mondja amit én, hogy tartsuk meg.Ha pedig felmegyünk Pestre akkor ott ő fog minket eltartani és csak kevés százalékba kapunk úgy szülői segítséget mert ott van párom aki eltartson minket. Levelező tagozaton kitanulok egy szakmát és mire akkora lesz a pici, dolgozni fogok.
2010. dec. 8. 15:31
 46/140 anonim ***** válasza:
74%
Kedves 56 es 79 szazalekos! Amiert ti ugy latjatok, hogy nem kellene megtartsa a gyereket a kerdezo, azert nem kell am itt az eszt osztani. Ha mar hasznos tanacsot nem tudtok adni, akkor inkabb ne irjatok.Igen is egy 16 eves is lehet felelossegteljes szulo.Kerdezo: kitartast es boldogsagot a babahoz!!
2010. dec. 8. 15:38
 47/140 anonim ***** válasza:
61%
Levelezőn kitanulsz egy szakmát?Itt sokunknak még főzni vagy vasalni sincs néha ideje,nemhogy pici baba mellett tanulni!Miért nem kell addig várni,amig lesz egy munkahelyed és egy lakásotok!Vagy albérletbe mentek a picivel?
2010. dec. 8. 15:38
 48/140 anonim ***** válasza:
77%
Ha tud dolgozni!!!!!! Albérletet fizetni, kaját venni,rezsit állni.
2010. dec. 8. 15:40
 49/140 anonim ***** válasza:
30%
Én lennék a 79 százalékos!Szerintem adtam egy jó tanácsot!Ne tartsa meg a babát!Egyébként arról még nem volt szó,hogy a szüleid mit szólnak hozzá,mert azt hiszem nem kevés beleszólásuk van ebbe,hogyha rájuk akarsz támaszkodni.
2010. dec. 8. 15:42
 50/140 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

Igen levelezőn. Amikor alszik a pici olyankor mindig tanulok,kihasználva azt a pici időt is. Igen albérletbe mennénk.

2010. dec. 8. 15:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!