Történt már veletek ilyen? Nem értem a gyerekem! Rossz anya lennék?
21 hónapos, dumál ezerrel és egyszerűen nem értem. még ha 10x elismételi se értem mit akar mondani, csak 1-2 szót veszek ki a mondataiból :((( nagyon el vagyok keseredve, mindig azt mondják a tapasztalt anyukák, hogy mikor elkezdenek beszélni a gyerekek, csak az anyuk érti. hát én nem értem :(
más is járt így? vajon mikor fog ez voltozni?
Nekem egy játszóházban mondta egy "néni", hozzájuk is járt egy kislány és a gyerekek sem értették, hogy mit mond, idővel elkezdett érthetően is beszélni.
Hogy Te nem érted, arra nem tudok mit mondani, az én 19 hónaposom 2 betűket mond, de szinte mindig tudom mit akar.
Jártok közösségbe? Talán nektek is segítene.
Én is vagyok időnként hasonló helyzetben. Tündéri kis drágám sokszor nagy komolyan elmondja a mondanivalóját 2-3-szor is egymás után, néz rám az okos szemeivel és én nem értem. Nagyon édes ilyenkor. Sokszor még mutogat is mellé. Ha rájövök mit akart mondani örülünk nagyon, de ha végképp nem sikerül megfejtenem kacagunk egy nagyot és kész is.
Ettől nem érzem magam rossz anyának és szerintem ő sem érez engem annak. Sőt Te sem vagy rossz anya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!