10hónapos babám csak azt hajlandó megenni amit mi. Nagyon nagy baj ha adok neki? Semmi kiütése nem lett még eddig tőle se más baja nem volt. Rossz anya vagyok?
mondd csak te miről beszélsz? :)
10 hónaposnak mégse adhatsz bébipapit, nem???
az a lényeg, hogy úgy főzz ami nem terheli meg a pocakját, tehát kevés fűszerrel és nem allergizáló ételeket.
ennyi idősen már az én fiam is azt ette amit mi, és a legtöbb baba így van ezzel, nem értem miért lennél rossz anya?!?
Akkor engem 1-2 ismerősöd agyon ütött volna!
A lányaim szintén azt ették már ennyit idősen,mint mi! Ha piskótát sütöttem,abból is kaptak,a nokedlis levesből is kapták a nokedlit- a tojás fehérjét amúgy nem adtam nekik,csak így tészta formájában. Nem lett tőle bajuk!!! Ahogy előttem írták,óvatosan a fűszerekkel,és pl a pörkölttel,zsírosabb levesekkel- babgulyás leves- várj 1 éves korig. Egyébként kenőmájas,vajas,felvágottas... kenyeret,kiflit,zsömit is adhatsz neki!
Üdv: 3 gyerkőcös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!