Rossz anya vagyok, amiért rábízom bébiszitterre a babámat?
1 és fél hónapos kora óta vigyáz rá a bébiszitter.Nagyon szereti,eddig semmi gond nem volt.
Délutánonként másfél-2 órát vigyáz rá és néha hétvégén is,hogyha el kell mennünk a párommal valahova.
Szerintetek ettől lehet rossz anya valaki?
Egyébként mindig a kislányommal vagyok,csak délutánonként eljárok tornázni és ha megyek valahova(pl. fodrász,manikűrös,kozmetikus,hivatalos ügyek,stb),ahol tudom,hogy nem érezné jól magát,akkor vigyáz rá a bébiszitter.
Otthon viszont csak vele vagyok,rengeteg helyre járok vele,sokszor megyünk társaságba.
Sajnos legtöbbünkben felmerülne,hogy ettől jó anyák vagyunk e,mert valahogy az vana közvéleményben,hogy egy igazi anya folyton rendelkezésre áll,teljesen háttérbe szorítja a saját szükségleteit,érdekeit a gyermek javára.
Viszont ha ennek valaki teljesen meg akar felelni,azzal a gyerek is csak rosszul jár,mert előbb-utóbb lelki problémák fognak jelentkezni,mert sosincs idő lazításra,feltöltődésre egy picit a gyermek nélkül is.
Igenis nem robotok vagyunk,szeretjük,imádjuk a gyermekeinket és nem önzés egy kevés magunkra fordított idő!
Semmivel sem vagy rosszabb, mint az, akinek időnként a nagyi vigyáz a gyerekére, vagy a szomszéd néni, vagy a testvére, vagy bárki más.
Talán még jobban is jársz, mert a nagyi olyan, amilyen, de a bébiszitterek között te választhattad ki, aki neked megfelel, és akiben meg lehet bízni.
Először ironikusan azt akartam írni, igen, rossz anya vagy, a jó anya az, aki folyton fáradt, koszos pólóban mászkál, tiszta idegbaj, a vécére se tud elmenni nyugodtan, és azt is megbánta, hogy valaha eszébe jutott gyereket szülni. :)
Nem kell foglalkozni másokkal, nem nekik szültél, nem is nekik neveled, és nem is kell megfelelni senkinek.
te nem vagy normális!!!! menj már tanuld a leckédet hétfőre!!!
(csajok, kamu kérdés, ez írta ki délelőtt, hogy a 10 hónaposát elvette az apja de közben kiderült rákos a gyere...)
annyira nem vagy vicces.
és tanuld már meg, hogy nem 1 és fél, hanem 1,5 vagy másfél!!!!
Kedves Utolsó!
Szerinted a kérdező foglalkozik másokkal? Szerintem nem, inkább magával, nagyon helyesen. Nemde?
Akkor megnyugodtam...Csak mert anyósom elkezdte mondani,hogy milyen anya vagyok,hogy másra bízom a gyerekemet.
Kedves 12:38
Nem tudom,hogy miről beszélsz,én semmilyen kérdést nem írtam ki ma,most jöttem fel először az oldalra.
Nem is olvastam azt a kérdést,amiről te beszélsz.
A lényeg,hogy jól esik megosztani egymással az anyai lét problémáit,nehézségeit.
Nekem tetszik a kérdés és a válaszokból is tanulhatok,kevésbé lesz lekiismeretfurdalásom a magam tekintetében is.
Amúgy 12:38
Az emberekre nem szoktunk olyat mondani,hogy "ez".
Nem értem,hogy te miről hadoválsz.Nincs rákos gyerekem,a párommal boldogok vagyunk.
Neked mi bajod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!