Rossz anya vagyok, amiért rábízom bébiszitterre a babámat?
1 és fél hónapos kora óta vigyáz rá a bébiszitter.Nagyon szereti,eddig semmi gond nem volt.
Délutánonként másfél-2 órát vigyáz rá és néha hétvégén is,hogyha el kell mennünk a párommal valahova.
Szerintetek ettől lehet rossz anya valaki?
Egyébként mindig a kislányommal vagyok,csak délutánonként eljárok tornázni és ha megyek valahova(pl. fodrász,manikűrös,kozmetikus,hivatalos ügyek,stb),ahol tudom,hogy nem érezné jól magát,akkor vigyáz rá a bébiszitter.
Otthon viszont csak vele vagyok,rengeteg helyre járok vele,sokszor megyünk társaságba.
Most tényleg abból következtetett arra,hogy én írtam azt a kérdést,mert úgy írtam,hogy "1 és fél" és nem úgy,hogy "másfél"?
Nem tudtam,hogy ez ekkora hiba egyesek szemében,én néha így mondom.
Nem olvastam azt a kérdést,sőt,nem is látogatom olyan gyakran az oldalt.
Csak most teljesen ki voltam borulva,hogy ettől rossz anya vagyok.
Aki azt mondja rád,hogy rossz anya vagy ezért,az pusztán csak irigy,mert ma M.o.-n sajnos az emberek 90%-ának nincs pénze még enni sem,nemhogy minden nap tornázni,meg manikűröshöz menni:(((Pláne nem fizetni egy bébiszittert...
Többek között nekünk sem,még a hajamat is magamnak vágom le,mert nincs rá keret,hogy elmenjek egy fodrászhoz.
DE ettől függetlenül én nem tartalak rossz anyának.Sőt vagy 2 hétre cserélnék is veled :)))
De miért kellene egy anyának, nőnek a 21, században a négy fal között lennie?
Nem egész délutánok maradnak ki, az az 1-2 óra meg igazi "ajándék". (Pont tegnap tudtam rábírni az egyik nagymamát, h foglalkoztassa az unokát kicsit, 2 órát volt a gyerkőc távol, de olyan energiabomba lettem utána, hogy ihaj! Ez csak egy példa.)
De szeretnék emiatt én is "rossz anya" lenni :)
Örülj, hogy megteheted, a gyerek szereti a bébiszittert, neked is jó, akkor mi ezzel a gond?
Anyós beszól majd még enél durvábbakat is, ha az a fajta típus...
Ez a te döntésed.
Én biztos nem bíznám az ennyire pici babám idegenre, pedig megtehetném.
A férjem balhézna is.
Ápolt vagyok, gondozott mielőtt bárki ezért le...na.
Elmegyek én is a fodrászhoz, addig vigyáz rá a férjem, vagy ha már 6 hónapos vihetem is magammal.
Nyugodtan lepontozhattok nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!