Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossz anya vagyok, amiért...

Rossz anya vagyok, amiért rábízom bébiszitterre a babámat?

Figyelt kérdés

1 és fél hónapos kora óta vigyáz rá a bébiszitter.Nagyon szereti,eddig semmi gond nem volt.

Délutánonként másfél-2 órát vigyáz rá és néha hétvégén is,hogyha el kell mennünk a párommal valahova.

Szerintetek ettől lehet rossz anya valaki?

Egyébként mindig a kislányommal vagyok,csak délutánonként eljárok tornázni és ha megyek valahova(pl. fodrász,manikűrös,kozmetikus,hivatalos ügyek,stb),ahol tudom,hogy nem érezné jól magát,akkor vigyáz rá a bébiszitter.

Otthon viszont csak vele vagyok,rengeteg helyre járok vele,sokszor megyünk társaságba.

2011. szept. 24. 12:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem kár háborogni azon a válaszon. Bizonyára csak összetévesztett valakivel, mert ő is úgy írta, hogy 1 és fél hónapos, pedig általában tényleg mindenki úgy szokta, hogy 1,5. Amúgy tényleg volt egy olyan kérdést, amit az a válaszoló írt, elég durva, nagyon ellentmondásos, sőt kifejezetten kamu szaga van. Ezért gondolhatta, hogy ez a kérdés is ugyanattól a kérdezőtől származik. Ha nem így van, akkor ne is foglalkozz vele.
2011. szept. 24. 13:02
 12/18 A kérdező kommentje:

Most tényleg abból következtetett arra,hogy én írtam azt a kérdést,mert úgy írtam,hogy "1 és fél" és nem úgy,hogy "másfél"?

Nem tudtam,hogy ez ekkora hiba egyesek szemében,én néha így mondom.

Nem olvastam azt a kérdést,sőt,nem is látogatom olyan gyakran az oldalt.

Csak most teljesen ki voltam borulva,hogy ettől rossz anya vagyok.

2011. szept. 24. 13:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Aki azt mondja rád,hogy rossz anya vagy ezért,az pusztán csak irigy,mert ma M.o.-n sajnos az emberek 90%-ának nincs pénze még enni sem,nemhogy minden nap tornázni,meg manikűröshöz menni:(((Pláne nem fizetni egy bébiszittert...

Többek között nekünk sem,még a hajamat is magamnak vágom le,mert nincs rá keret,hogy elmenjek egy fodrászhoz.

DE ettől függetlenül én nem tartalak rossz anyának.Sőt vagy 2 hétre cserélnék is veled :)))

2011. szept. 24. 13:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

De miért kellene egy anyának, nőnek a 21, században a négy fal között lennie?

Nem egész délutánok maradnak ki, az az 1-2 óra meg igazi "ajándék". (Pont tegnap tudtam rábírni az egyik nagymamát, h foglalkoztassa az unokát kicsit, 2 órát volt a gyerkőc távol, de olyan energiabomba lettem utána, hogy ihaj! Ez csak egy példa.)

2011. szept. 24. 13:32
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy ettől rossz anya, ha egyébként meg tényleg úgy van ahogy írod, hogy sokat foglalkozol a gyermekeddel. Akik ezt mondták rád (mert gondolom nem véletlenül tetted fel a kérdést) azok biztos csak irigykednek. Azért ebben az országban nem túl gyakori, hogy bébiszittert fogadnak a gyermek mellé, akár csak 1-2 órára is. Igazából sokan örülnek, hogy jut a napi betevőre, nemhogy még bébiszitter, kozmetikus és hasonlók. Ha te megteheted, örülj neki, így legalább nem fásulsz bele a mindennapokba. Nincs ezzel gond, ha ezek mellett tényleg nem feledkezel meg a kislányról, és te is sokat játszol vele.
2011. szept. 24. 13:34
 16/18 anonim ***** válasza:
28%

De szeretnék emiatt én is "rossz anya" lenni :)

Örülj, hogy megteheted, a gyerek szereti a bébiszittert, neked is jó, akkor mi ezzel a gond?

Anyós beszól majd még enél durvábbakat is, ha az a fajta típus...

2011. szept. 24. 14:26
 17/18 anonim ***** válasza:
72%
nem vagy rossz anya emiatt!
2011. szept. 24. 15:00
 18/18 anonim ***** válasza:
28%

Ez a te döntésed.

Én biztos nem bíznám az ennyire pici babám idegenre, pedig megtehetném.

A férjem balhézna is.

Ápolt vagyok, gondozott mielőtt bárki ezért le...na.

Elmegyek én is a fodrászhoz, addig vigyáz rá a férjem, vagy ha már 6 hónapos vihetem is magammal.

Nyugodtan lepontozhattok nekem ez a véleményem.

2011. szept. 24. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!