Rossz anya vagyok, ha nem viszem ki mindennap sétálni a kicsit? Őszintén: ti mindennap kimentek?
Mi téglában lakunk, de III. emeleten (legfelül). Mindennap kiviszem, kivéve ha esik, fúj, vagy nagyon mínusz van. Igényli és jól érzi magát kint. Én pld. utálok játszótérre menni, de kb. heti egyszer azért elmegyünk. Nyáron kb. kétnaponta mentünk.(Ovis már amúgy).
Nem gondolom, hogy rossz anya vagy emiatt, de azért a kicsiknek nem árt a levegőzés, és lehet, neked se tenne rosszat. :)
Ja, apuék mellett lakik egy család, 2 éves lesz a kislányuk nemsokára, és ha 3x kivitték eddig, az nagy szó. Anyu pld. még sosem látta a kislányt, apu egyszer. Ők sose mennek ki, mondjuk én ezt se értem.
Nem vagy rossz anya!DE ha azért nem viszed, mert macera felöltöztetni,lecuccolni,és mire ez mind megvan szinte mehetsz is vissza.Ezalatt Te 3x lefőssz,és ráadásul még a gyerek is üvölt végig míg sétáltok,akkor elmondom,hogy sajnos ez ilyen mindenkinél :))).Majd megőrültem,mert mire leértünk,már pakolhattam is vissza.tavaly télen volt ez,mikor a lányom4-6 hónapos volt.Totál befordultam,mert ráadásul olyan környéken is lakunk,ahol nincsenek kisgyerekesek,és a séták alatt senkivel nem találkoztam,csak egyedül róttam az utcákat a mínuszban:((Kegyetlen volt.Alig vártam a jó időt.
De a lányom érdekeit tartottam fontosnak,és neki kell a friss levegő.Így saját önös érdekeimet,meg pici lustaságomat félretettem és minden nap levittem,kivéve ha beteg volt és ömlött az eső.
nem ettol vagy jo / rossz anya.
Én egyedul vagyok vele, pocakosan, bevallom, egyszerubb nekem lemenni vele, es elmenni valahova, mint otthon "szenvedni".
kb 4 orara vagyok "hitelesitve", ennyi ideig tudom egyhuzamban lefoglalni a ket es fel evesem, utana kifogyok az otletekben. nekem nem alszik napkozben, es 10tol ejfelig fenn kukorekol.
egyebkent panelesek vagyunk pesten. olcso gyerekprogram: gyerekvasut, ikea, nagyon szereti a bevasarlokozpontokat, jatszoter, ha olyan az ido, neha kalandpark, jatszohaz, stb
Igen, mindennap kiviszem (van, hogy kétszer is). Szüksége van rá!!!
Ha nagyon esik az eső, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!