Mindennap viszitek sétálni a pici babátokat?
Ha nem akarsz vele sétálni, elég ha csak felöltözteted és kiviszed az erkélyre, teraszra. Végülis ott is levegőzik, de nem is kell órákat ácsorognod ott vele.
Ha nincs se erkély, se hasonló, akkor is öltöztesd fel, jól bugyoláld be a kiságyában és nyisd ki az ablakot.
Így is olyan mintha kint sétálnátok.
Egy babának szüksége van levegőzésre, amúgy az anyukának is szerintem. Jót tesz a séta az alaknak is - napi 2 óra sétával rendesen fogyni lehet!
De mindettől függetlenül szerintem igenis ki kell vinni a piciket is. Az én fiam (ő már 14 hós, de mindig is így csináltuk)tegnap is két és fél órát aludt odakinn a babakocsiban. Szerintem a mostani időjárás sok minden, de még nem hideg. Mit mondotok akkor télen?
Amúgy pontosan ezért szeretem az overált már ilyenkor is, abba nem kell agyonig öltöztetni, csak belerakom, sapka rá, mehetünk. Ha elalszik a babakocsiban, akkor pluszban még betakarom.
Mondjuk én kénytelen is vagyok menni, vinnem kell a nagyobbat oviba, valahogy be kell vásárolnom, stb., az autót meg a férjem elviszi minden reggel és legtöbbször csak este jön haza. De pl. tegnap estefelé, 6 körül hazaért, felajánlotta, hogy ő viszi ki a kutyákat, vitte magával a fiunkat is, sétáltak még fél órát, a kicsi csudára élvezte! Pedig volt kinn egész délelőtt.
Nekem mindkét gyerek nagyon igényli, hogy menjenek kifelé, ehhez lettek szoktatva, a hároméves lányom is képes reggel hétkor elém állni azzal, hogy ki akar menni az udvarra. :-)
Én mentem vele, de min a teraszra kiraktam.
Én úgy csinálom, felöltözés aztán irány a terasz vagy nyitott ajtó mellé állított babakocsit és utána készülök el én.
Igaz az én lányom már 11 hónapos, de mi megyünk, reggel bolt stb, egyéb intéznivalók. De szeret nagyon kinn lenni, tegnap este több,mint egy órát voltunk kinn,kertes házban lakunk, nézte a kutyusokat, és szó szeritn potyogott a könnye amikor hoztam be:(:(
Amikor kicsi volt,akkor nagyon sokat sétáltunk, délelőtt elintéztem itthoni teenőimet, délután pedig sétáltunk 1-1.5 órát. Sok az ismerős,meg meg álltunk pletyózni,nem volt értelmetlen a séta, ilyenkor a babakocsiban képes volt akár 4 órát is egyhuzamban aludni.
Ha szakad az eső nyílván nem megyünk,de kell nekik a friss levegő!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!