A babátokat küldte az orvos kivizsgálásra, ha nem kakál mindennap? Nekem 8-11 nap közt kakil, csak anyatejet eszik,2 hónapos és ez születésétől van.
Én elvinném.8-11 nap nagyon hosszú idő.
Inkább a vizsgálat mint egy bélcsavarodás.
Ne is vidd. Anyatejes babánál ez még belefér, ha közben a pici vidám, gyarapszik, jól eszik és láthatóan nincsenek fájdalmai.
Kár lenne megpiszkálni, csak ártanál vele. Csak akkor vidd, ha a babával van valami egyéb gond, ami a kakilással összefügghet.
Először is: szerintem azért nagy különbség van a minden nap és a 8-11 naponként között...
Nekem szintén anyatejes a babám, és 2 hónaposan még minden nap volt csomag a pelusban, volt úgy hogy többször is.
Az hogy 1-2-3 nap kimarad még egyáltalán nem probléma, de én az egy hétnél is több időt nem tartom szerencsésnek.
Szerintem ebben az esetben hallgass a dokira, egy kivizsgálást megér, valami oka biztos van!
Én is úgy tudom hogy anyatejesnél normális lehet. Van más oka is hogy elküldte vagy csak ez?
Az én babám heti egyszer kakilt általában ilyen idősen. Most 4,5 hós, most már 2-3 naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!