Mindennap elviszitek valahová a babátokat? Pl. Játszótér, játszóház, ringató stb?
Mi minden nap jarunk setalni.
Berhazban lakunk, igy kenytelenek vagyunk.
Szeretunk parkba jarni, mert itt van ertelme (anglia a rossz idorol es a szep parkokrol hires), mert nem koszosak es kutya kakisak a parkok.Baba clubba jartunk par hetig, de pont a lanyom alvasi idejevel esik egybe ez a program igy mar 2 honapja nem voltunk (nincs ertelme, hogy vegig aludja az egeszet) inkabb addig is a levegon vagyunk.
Nem. De kertes házban lakunk, így sokszor kint vagyunk a kertben, udvaron, vagy pancsolunk.
Amikor kell megyünk boltba, vagy ügyet intézni, most épül a közelben valami új játszótér, na oda elmegyünk majd.
Kedves első válaszoló!
Neked még annyit szeretnék írni, hogy programok terén nem a napi telezsúfolást kérdeztem. A gyerekedet nem ismerem, de azt tudom, hogy egy 22 hónapos kisgyerek már nagyon igényli az anyán kívüli társaságot is (én meg gyerek klinikai szakpszichológus vagyok).
kertes házban lakunk, játszóra héten 2-3x megyünk, ahogy adódik. Szoktunk másfelé is menni.
Játszóházba, ringatóra viszont nem, csak a babúzsásra.
Most délben lemegyünk holnapig a Kis-Dunához, tegnap pl bent voltunk a Szabadság téen a pancsolós szökőkútnál. Múltkor kutyát úsztatni, sétálni, kirándulni...
Lényeg, hogy megyünk valamerre, de nem feltétlenül játszótérre.
Az én lányoma amúgy is vízfüggő, ha vizet lát (Duna, szökőkút, tv-ben pl uszoda, strand teljesen extázisba jön:-)))
Nem, mivel nálunk se játszótér, se játszóház, se semmi.
Kertes családi házban lakunk, lent vagyunk egész nap az udvaron.
Medence, homokozó, csúszda, motor, kutya a program. Néha séta, motorozás, de csak ha apa is jön, mert 2 gyerekkel egyedül húzós:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!