Mindennap elviszitek valahová a babátokat? Pl. Játszótér, játszóház, ringató stb?
Kedves Első!
Gratulálok! Te is jól tudod az óvónői tapasztalatodból. Viszont én nem írtam semmit az együttjátszásról, korábbi írásodra utalva a fejlesztésről sem. Azt próbáltam átadni Neked, hogy egy ennyi idős gyereknek szüksége van arra, hogy a szülein kívül mást is lásson. Hát, persze, hogy a baba első életévében az anya a legfontosabb (és utána is), de azért később szüksége van más ingerre is. Saját gyerekemen tapasztalom azt, hogy amióta eljárunk, "ismerkedünk", nem sírós, barátkozóbb. Jaj, ne hogy erre félművelten a szeparációs szorongással+idegen félelemmel reagálj (gyorsan nézz utána mikor van;)).
Tulajdonképpen, azt szerettem volna megkérdezni, hogy azok az anyukák, akik lakásban élnek, nincs kert, minden nap elviszik-e valahová a gyermeküket (mert nálam volt, hogy egy-egy alkalom kimaradt és ilyenkor lelkiismeret- furdalásom volt)? Bár, a kérdést tényleg nem jól tettem fel. Többet nem reagálok az írásodra, mert csak kiforgatod. (A nevtanos pszichológusoknak is ennyit okoskodsz? Szegények. Kérdésre nem várok választ!) A többieknek köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!