Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindennap elviszitek valahová...

Mindennap elviszitek valahová a babátokat? Pl. Játszótér, játszóház, ringató stb?

Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 23:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
1. vagyok... társasága van, hisz 3 nagy tesó is van itthon... szóval soha nincs csupán velem. Egyébként akárhogy is akarja valaki megmagyarázni, ennyi idős gyerekek még nem tudnak együtt játszani, csupán egymás mellett.... bár ezt te is jól tudod:)
2010. júl. 10. 21:35
 12/12 A kérdező kommentje:

Kedves Első!

Gratulálok! Te is jól tudod az óvónői tapasztalatodból. Viszont én nem írtam semmit az együttjátszásról, korábbi írásodra utalva a fejlesztésről sem. Azt próbáltam átadni Neked, hogy egy ennyi idős gyereknek szüksége van arra, hogy a szülein kívül mást is lásson. Hát, persze, hogy a baba első életévében az anya a legfontosabb (és utána is), de azért később szüksége van más ingerre is. Saját gyerekemen tapasztalom azt, hogy amióta eljárunk, "ismerkedünk", nem sírós, barátkozóbb. Jaj, ne hogy erre félművelten a szeparációs szorongással+idegen félelemmel reagálj (gyorsan nézz utána mikor van;)).

Tulajdonképpen, azt szerettem volna megkérdezni, hogy azok az anyukák, akik lakásban élnek, nincs kert, minden nap elviszik-e valahová a gyermeküket (mert nálam volt, hogy egy-egy alkalom kimaradt és ilyenkor lelkiismeret- furdalásom volt)? Bár, a kérdést tényleg nem jól tettem fel. Többet nem reagálok az írásodra, mert csak kiforgatod. (A nevtanos pszichológusoknak is ennyit okoskodsz? Szegények. Kérdésre nem várok választ!) A többieknek köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 10. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!