Meddig engeditek a babátokat hintázni?
Figyelt kérdés
Lányom most tanult meg ülni nem tudom, hogy idén beleültessem e hintába vagy esetleg várjak most már jövőévig. :D
Ti meddig ültetitek bele?
2011. okt. 28. 15:09
1/6 anonim válasza:
A játszótéri hinta kontra hideg a kérdés lényege???
Én télen is engedtem a lányaimat hintázni. Persze csak pár percig, és alaposan fel voltak öltöztetve.
Szerintem felesleges jövőig várnod, a hintázás amúgy is jót tesz az idegrendszer fejlődésének is!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. :) Igen ez lett volna a lényeg.
2011. okt. 28. 15:16
3/6 anonim válasza:
tegyél a fenek alá egy kispárnát, vagy valami pokrócot és hajrá!
4/6 anonim válasza:
mi télen, hóban is hintázunk, vízhatlan, meleg overállban.
5/6 anonim válasza:
Persze. A hintázás segíti az egyensúlyérzék fejlődését. A hideg ellen meg kispárna vagy pléd a popsija alá. :)
6/6 anonim válasza:
7 hónapos nagylegénykém van, már egy ideje fel tud ülni. Ma először csücsült hintában, szerintem soha nem kacagott még lent ennyire. :)
Amúgy nem sokáig hintáztunk, csak néhány percet, a hideg miatt. De ha még hidegebb lesz, viszek pokrócot, és tuti megyünk, mert ez hatalmas élmény volt neki is, nekem is. :)
Jó hintázást nektek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!