Engeditek 15hós babátokat pelenka nélkül mászkálni a lakásban?
(fili)
Igen. Főleg ebben a melegben. 18 hón. korukra el is hagyták a pelust. Kis bugyit adtam rá és ha bement a pisi, csere. Egy hét múlva ment a bilire magától.
Nem pisilnek a babák sem percenként.
Utolsónak: Ha normálisan cseréled az eldobható pelust, akkor nem nedves a popsi... ezért találták ki! :)
Egyébként ez a téma ugyanolyan, mint a hozzátáplálás! Sok szülő azt hiszi, hogy azért mert ő szereti az ízeket, a babának is minél előbb ezerféle ízt kell megismernie, és minél előbb fűszeres kaját adni neki, mondván szegény, milyen íztelen kaját eszik. Pelusnál is, a babának az a normális, ha pelus van rajta, ezt az érzést szokta meg, mint a kajánál is az (számunkra) íztelenséget ... azt se tudja,hogy létezik élet fűszeresen és pelus nélkül:)
Szia!
Én a májusi melegben kipróbáltam (17 hós volt akkor) és párszor bele is sikerült a bilibe, de láttam rajta hogy kétségbe van esve mikor csurog a pisi!Sírt....
Így úgy gondoltam, pelus vissza mert frusztrálja!
Most 19 hós bugyipelusa van, és sokszor húzza le és megy a bilire, de ha véga a bilizésnek kéri vissza!Ő gy érzi magát biztonságban!Szóval az én lányom zavarja ha nincs pelus!
Egyedül az udvaron hagyja magát fürdőbugyiban, akkor nem zavarj aha pisil!Megáll majd megy tovább!
De idebent ő nem enegedi!
Én is sajnálom a 15 hós lányomat, de nincs kedvem szőnyeget súrolni.
Épp ma jártunk úgy, hogy levettem róla a bugyipelust, mert szárazat akartam rá adni. Gyorsan elszaladt, aztán hirtelen megállt, majd csurgatott is. Nem keveset!!!
Úgyhogy így járt a kisasszony... Marad a pelus! :)
Anyám szerint próbálkozni kéne a bilivel, de szerintem még korai. Még ha bele is pisilne, tuti, h kiborítaná! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!