HA 16 évesen szülök akkor elvehetik tőlem a gyerekem?
Igen én nem tettem. Utólag rágtam az agyam hogy mi lesz, hogyan fog felnőni? Miből? Féltem a következményektől ha beveszem. De a helyzetem még így is jobb. Van biztonságos fedél felettem, leendő férjem. és mi segítjük a szüleinket.
Beláttam hogy talán korai még, de jóra fordult a dolog, de mint mondtam jobb helyzetben vagyok mint a kérdező. Tudom nehéz lesz, de nem a szüleimtől várom a csodát hanem magamtól és ez sokat számít. Most leszek 19, párom 23.Felelősség teljes emberek vagyunk. Minden ruhát bútort saját erőmből szereztem, nem kértem szülők segítségét.
Így elmondhatom hogy biztonságos otthont tudtunk teremteni. Szerencsém van hogy párom jó helyen dolgozik mint építész technikus!! Úgyhogy szerintem egy kicsit jobb a helyzetem mint a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!