Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » HA 16 évesen szülök akkor...

HA 16 évesen szülök akkor elvehetik tőlem a gyerekem?

Figyelt kérdés
NEm kiosztást szeretnék, hogy mekkora felelőtlenség ez ilyen idősen(kaptam eleget), hanem azt szeretném tudni hogy milyen előírásoknak kell megfelelnem, hogy megtarthassam?ELveheti tőlem bárki is a gyerekem?
2010. dec. 8. 13:51
 101/140 anonim ***** válasza:
23%
Párod elmehetett volna hiszen ő nagykorú.
2010. dec. 8. 17:12
 102/140 A kérdező kommentje:
Pedig voltam hidd el.Igazából nem tartozok magyarázattal.De a suliból is tudják igazolni hogy voltam.
2010. dec. 8. 17:13
 103/140 A kérdező kommentje:
Dolgozott a párom, mint ahogy édesanyám is..senkinek se bírtam szólni.
2010. dec. 8. 17:13
 104/140 anonim ***** válasza:
18%
dolgozott? Tanul nem?
2010. dec. 8. 17:16
 105/140 anonim ***** válasza:
41%
azt mondta a doki, hogy sajnálom nem vagy 18 így jobb lesz ha teherbe esel? írd le kérlek az orvos nevét.
2010. dec. 8. 17:18
 106/140 A kérdező kommentje:
Gyakorlaton volt barátom 9-5 óráig
2010. dec. 8. 17:18
 107/140 anonim ***** válasza:
16%
Nem tudom, de kezd kamu szaga lenni.
2010. dec. 8. 17:19
 108/140 anonim ***** válasza:
76%
56 százalékos! Te 18 évesen vagy 30 hetes kismama, a kérdező most 16, tehát 17 lesz, amikor szülni megy! Ez akárhogy is számolom csak egy év különbség! Nem valami sok! És a hozzáálásotokat összehasonlitva, sokkal éretlenebb vagy, mint ő! Te miért nem vetted be a tablettát, ha már meg is volt? Na, kérem, ez a felelőtlenség!!! Miért vagy utólag ily okos, hogy ezt meg ezt kellett volna csinálnia, holott te sem azt tetted???
2010. dec. 8. 17:20
 109/140 anonim ***** válasza:
100%

Igen én nem tettem. Utólag rágtam az agyam hogy mi lesz, hogyan fog felnőni? Miből? Féltem a következményektől ha beveszem. De a helyzetem még így is jobb. Van biztonságos fedél felettem, leendő férjem. és mi segítjük a szüleinket.

Beláttam hogy talán korai még, de jóra fordult a dolog, de mint mondtam jobb helyzetben vagyok mint a kérdező. Tudom nehéz lesz, de nem a szüleimtől várom a csodát hanem magamtól és ez sokat számít. Most leszek 19, párom 23.Felelősség teljes emberek vagyunk. Minden ruhát bútort saját erőmből szereztem, nem kértem szülők segítségét.

Így elmondhatom hogy biztonságos otthont tudtunk teremteni. Szerencsém van hogy párom jó helyen dolgozik mint építész technikus!! Úgyhogy szerintem egy kicsit jobb a helyzetem mint a kérdezőnek.

2010. dec. 8. 17:28
 110/140 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu szaga? Igen tanul.Mivel szakácsnak tanul így van gyakorlata is. Heti 1 napot kell bejárnia iskolába az elmélet miatt, a hét többi napján pedig gyakorlaton van egy itteni étteremben reggel 9-től du 5-ig.
2010. dec. 8. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!