Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » HA 16 évesen szülök akkor...

HA 16 évesen szülök akkor elvehetik tőlem a gyerekem?

Figyelt kérdés
NEm kiosztást szeretnék, hogy mekkora felelőtlenség ez ilyen idősen(kaptam eleget), hanem azt szeretném tudni hogy milyen előírásoknak kell megfelelnem, hogy megtarthassam?ELveheti tőlem bárki is a gyerekem?
2010. dec. 8. 13:51
 121/140 anonim ***** válasza:
83%

jaj, gyerekek, itt, amiről olvasok, hogy miért ne tartsa meg a gyereket, mert mi van, ha elhagyják, vagy mi van, ha kirúgják a melóból.... hát ez bármikor, bárkivel megtörténhet, függetlenül attól, hogy hány évesen, és kire támaszkodva szülte meg a gyermekét!

és arról is hallottunk már, hogy bizonyos nőknél csak olyan 40 körül jön az a nagy anyai érzés, miért ne lehetne ez akár fordítva is. Lehet, hogy ő 16 évesen ugyan olyan jó, vagy jobb anya lesz, mi közülünk bárki..., vagy nem, de szerintem ez nem kortól függ..

szóval, én sok boldogságot kívánok, de valóban nem lesz könnyű, mert senkinek sem az :-D viszont csodálatos

2010. dec. 8. 18:31
 122/140 anonim ***** válasza:
26%
nekem is válaszolj légyszi, fontos tudni ki volt az az orvos aki azt mondta egy 16 évesnek hogy nem ad 72 órás tabit inkább legyen terhes.
2010. dec. 8. 19:01
 123/140 anonim ***** válasza:
13%

Hát

Elolvastam az első pár oldalt... Bátor vagy, meg rendkivül buta... Persze elitélni el lehet az abortuszt... de van amikor az a jobb megoldás, ha már védekezni nem volt eszetek... Persze most irod hogy az apuka meg a család támogat... és ha elhagy és a szüleiddel történik vmi??? Akkor mi lesz??? Gondolkozz egy kicsit... 10-20 éves kapcsolatok is tönkremennek, itt van egy kis suhanc 18 éves... nevetséges..

Az a kérdés ha megszületik a baba és egyedül maradnál tudnád e gondozni??? Nem hiszem.

Nézz néha tv-t hogy hány család van 3-4 gyerekkel, akik annak idején bevállalták, mert volt biztos anyagi háttér, aztán most meg nincs mit enniük. Akkor szülj ha megtudod adni a babának amire szüksége van, szerintem fogalmad sincs mivel jár egy baba. Habár tudod feleslegesen irok, me aki hülye az az is marad. A pasidat meg lesittelhetik, kiskor megrontása miatt, majd mehetsz látogatóra a babával, szép kis kezdet...

2010. dec. 8. 23:33
 124/140 anonim ***** válasza:
8%
Úgy látom sokan álom világban élnek. Utolsónál a pont.
2010. dec. 9. 08:39
 125/140 anonim ***** válasza:
100%
Reméljük a legjobbakat!
2010. dec. 9. 10:27
 126/140 anonim ***** válasza:
100%
23.33-nak. Nem kiskorú fiatalkorú már a leányzó. Nem mindegy. Így nem vonhatják felelősségre az apukát. Na meg ha kiskorú lenne, és bíróság előtt nyilatkoznak, hogy mindketten akarták az együtt létet akkor meg nincs gond. Csak a bíróság előtt kell ilyen esetben nyilatkozni.
2010. dec. 9. 11:50
 127/140 anonim ***** válasza:
76%
De bölcsibe se veszik fel, mert ahhoz munkáltatói kell. Magán meg drága.
2010. dec. 9. 11:53
 128/140 anonim ***** válasza:
84%

Még jó hogy van olyan ember is aki nem egyből a legrosszabbakra gondol.Ha elhagyja a párja majd fizeti gyerektartást.Sok olyan család van főleg mostanság akik a nagyszülőknél laknak.És akkor mi van?Akkor felelőtlenek mert nem szórják albérletre a pénzt?

Mindenre van idő amire az ember akarja.

A kérdés pedig nem az volt,hogy elvetesse-e a babát,úgyhogy kedves abortuszra tukmálók menjetek kampányolni máshova.Majd a kérdező eldönti,hogy megtartja-e.Gondolom a szülőkkel mérlegelik a jövőt is.

Boldog babavárást!

2010. dec. 9. 14:03
 129/140 anonim ***** válasza:
14%
itt is eltűnt a kérdező, lám lám.
2010. dec. 9. 17:19
 130/140 anonim ***** válasza:
89%

Es mia a garancia arra , ha ma valaki csak 30 evesen szul, hogy el tudja tartani a gyereket. Es mi a garancia arra, hogy 30 evesen nem hagy ott a parod. Rengeteg ismerosom van akik diplomasak es egyik naprol a masikra tengodnek, sajan. Szoval a mai vilagba teljesen minden , hogy 30 vagy 17evesen valalsz gyereket.igy is ugy is fele-fele az arany, hogy el tudod tartani.

Nem ertem a sok okoskodast, eldontotte, megszuli hat sok sikert meg kitartast hozza. Es sok szerencset!!!

2010. dec. 10. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!