HA 16 évesen szülök akkor elvehetik tőlem a gyerekem?
Figyelt kérdés
NEm kiosztást szeretnék, hogy mekkora felelőtlenség ez ilyen idősen(kaptam eleget), hanem azt szeretném tudni hogy milyen előírásoknak kell megfelelnem, hogy megtarthassam?ELveheti tőlem bárki is a gyerekem?2010. dec. 8. 13:51
111/140 A kérdező kommentje:
JA és én sem a szülőktől várom a csodát mint ahogy te mondtad.Én csak azt mondtam, hogy segítenek.NEm csodát várok tőlük.És ezt a segítséget főleg az alatt értem, hogy ha valamit nem tudok pontosan, meg egy PICIT anyagilag segíteni ha nem lenne elegendő az a pénz amit párom keres.Mink is összeházasodhatnánk, de én nem szeretnék esküvőt.Csak a szüleim példájára tudok hagyatkozni de nekemez éppen elég.
2010. dec. 8. 17:35
112/140 anonim válasza:
56% vagyok, 2 pedig képzeld 16 héttől fekszem, mert veszélyeztetett lettem, ehhez kell felelősség mikor kezedben van az élete. Nem mehetek sehova csak autóval. Pisilni kelhetek fel. Ülni se ülhetek. Volt pár rossz nap mikor elegem volt mindenből, de a gyerek egészsége fontosabb mint az én vágyaim.
113/140 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ez lett veled.Mi történt? Miért vagy veszélyeztetett?
2010. dec. 8. 17:38
114/140 anonim válasza:
Megrövidült a méhnyak és kinyílt a méhszáj.
Görcsöltem, keményedek. gyógyszereket szedek.
115/140 anonim válasza:
Irigylésre méltó vagy, hogy te már 18 évesen befejezted a sulit, van jó munkád, ahol annyit keresel, hogy be tudtál a babádnak mindent biztositani, és fedél is van a fejed fölött, mindenféle külső segitség nélkül. És még a szüleidet is tudod támogatni. Elismerésem. Kivánom, hogy maradjon ilyen tökéletes az életed és te is! A kérdező anyagi helyzete is javulhat, sőt hidd el, vannak sajnos olyan családok is, ahol egyik félnek sincs munkája, mégis képesek szeretetben felnevelni gyermekeiket! Kitartást kivánok neked kedves kérdező, sok türelmet és jó egészséget is!
116/140 A kérdező kommentje:
56%-os.Őszintén sajnálok mindent.Tiszta szívből kívánom, hogy se a szülésig hátralévő időben se utána ne legyen gondotok.Remélem egészségben nem lesz hiánya egyikőtöknek sem.Sajnálom ha bunkó voltam de ma nagyon rossza hangulatom volt alapból valami miatt és minden apróságon hisztizek.Remélem nem lép fel semmi komplikáció, és gyönyörű egészséges gyermeketek lesz.
2010. dec. 8. 17:44
117/140 anonim válasza:
köszönöm, én is bocsánatot kérek, de hidd el csak azt írtam le amit érzek, és éreztem. Félelmeimet.
118/140 A kérdező kommentje:
Persze, mindent megértek, nem kell bocsánatot kérned.Gratulálok neked és a párodnak is a picihez és remélem egészséges lezs a baba is és te is .
2010. dec. 8. 17:49
119/140 anonim válasza:
Kérdező, minden elismerésem, hogy 16 évesen bevállalod a babát, és kívánok hozzá sok erőt, és egészséget! Viszont mindig tartsd a szemed előtt, hogy a gyerek mellett is muszáj érettségizned (illetve levelezőn szakmát szerezned). Mindenképpen beszélned kell az iskoláddal, hogy magántanuló lehess. Nálunk is volt egy lány, aki a terhesség mellett magántanuló lett, és rendes időben fejezte be a sulit, és érettségizett le. Nem könnyű, de teljesíthető. Ha pedig a közeletekben van bölcsőde, akkor mindenképpen próbálj majd helyet szerezni a picinek fél-1 éves kortól, mert az megkönnyíti a továbbtanulást számodra. Én egy Budapest vonzáskörzetébe tartozó kisvárosban lakom, és itt igénybe vehették azok is a bölcsit, akik továbbtanulás miatt akarták beíratni a gyereküket. A bölcsit ki lehet húzni az oviig, annyi idő alatt pedig egy szakma megszerzése sem lehetetlen. Mindig légy pozitív, de realista, így menni fog! Egy kisbaba nem a legrosszabb dolog, ami egy emberrel történhet, csak gondos szervezést igényel az élet mellette! Soha ne add fel! :)
120/140 A kérdező kommentje:
Igen énis úgy terveztem, hogy böcsődébre iratom ha megfelelő idős lesz hozzá és addig tanulok levelezőn.MAjd szakmát tanulok és énis mehetek dolgozni.Onnantól minden sokkal könnyebb lesz 2 fizetésből. Szeretném ha a gyerekünk a lehető legtöbbet megkaphassa mint szeretetileg, mint anyagilag.
2010. dec. 8. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!