Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3,5 hónapos baba fejjel esett...

3,5 hónapos baba fejjel esett a parkettára, honnan tudhatom, hogy van e baj?

Figyelt kérdés

40 cmről igazából fordult le a kanapéról, koppant a feje, rá másodpercekre fel is sírt, viszonylag hamar meg is nyugodott 5 percen belül. Lett puklija ami piros volt de vizesborogattam és hideg kanalat tettem hozzá, nem nyomtam (kórházba érve elmúlt neki). Esést követő 20 percre elálmosodott, nem rögtön hanem bóbiskolva aludt el kb 20 percre, magától fel kelt.(védőnő szerint az ijjedségtől elaludt) Nem hányt. Bevittük a Heim Pálba ahol bent is tartottak minket éjszaka, nem mondtak semmit, de én mégis nagyon aggodók, nem elég, hogy a bűntudattal küzdök de folyamatosan figyelem és ott tartok, hogy "fél órával többet aludt akkor biztos a fejsérülés miatt" vagy nem tudom...

Gyerekorvos konkrétan le szar a történtekkel együtt, kórházba annyit mondtak, hogy semmi baj, de csak a reflexeit nézték. Nem kérdőjelezek meg senkit, főleg nem orvost, de elegendő vizsgálatot végeztek?

aug. 13. 16:19
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%

#48! "Fél szemem rajtuk volt." Azzal biztos sokra mentek volna, ha te méterekkel arrébb kezet mosol. Te biztos szemmel is meg tudod fogni.😂

"Ma már sok a degenerált gyerek sajnos."

Hát, még a degenerált szülő milyen sok! Itt vagy rögtön te.

aug. 14. 15:55
 52/55 anonim ***** válasza:
Szegény gyerekek milyen szülői látnak...így tanulják meg már pici korban szavakkal is bántani a másikat...
aug. 14. 17:33
 53/55 anonim ***** válasza:
52, jó, hogy itt irunk, így a gyerekek nem hallják a szavakat. 🤷
aug. 14. 18:16
 54/55 anonim ***** válasza:
53, szerintem jobb is. De ha írni így írtok meg anyaként így viselkedtek, akkor valószínűleg az életben sem lehet másképp
aug. 14. 18:23
 55/55 anonim ***** válasza:
65%

Én mindenkinek úgy írok vissza ahogy megérdemli.

Ez alatt a kérdés alatt csak a veszekedés megy

Degeneraltoznak, szar anya aki vigyáz a gyerekekre, és az a normális akinek pottyan a gyereke akárhonnan.

aug. 14. 18:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!