A baba evőeszközeit/itatópoharait a mosogatógépben hogyan mosod?
Külön vagy a többi dologgal együtt? Utána átsterilizálod az itatópoharait/tányérjait vagy leöblíted vízzel?
Elég csak berakni a gépbe a többi dologgal együtt és utána csak átmosni csapvízzel?
5,5 hónapos, még nem kúszik-mászik, onnantól biztos nem fertőtlenítgetek.
A nővére cumisüvegeit és itatópoharait sosem raktam be a gépbe és addig fertőtlenítettem őket, amíg használatban voltak (2 év!). Immunrendszere nem is lett szegénynek.
Cumisuvegeket en se rakok gepbe, egyszer probaltam, de elszinezodott es csunya lett, nem jott mar le rola a szin sehogy, igy inkabb nem :D
Egyebkent ha be lehet rakni, ra van irva, hogy mosogatogepben moshato, akkor en minden mast beteszek.
Egyedul a szilikonos cuccokat nem celszeru, atveszi a mososzer szagat/izet allitolag, de nincs sajat tapasztalat, pont ezert nem is vettem, nem kell nekem plusz munka, haha.
Kávé közben olvasom ezt a kérdést. Amíg a végére értem, a nagyobbik (3 éves) gyerekem által földre leszórt rizsmaradványokat a kicsi (8 hónapos) felnyalta a padlóról. 🤷🏻♀️
Még csak saját étkészletük sincs, ugyanazt használják, amit mi, tehát simán elmossa a mosogató. Remélem ez válasz a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!