Másnak is integet ennyire korán a babája? 5 hós, de régóta csinálja
Ha nem látnánk a saját szemünkkel nem hinnénk el. Ha nekem ilyet mondana valaki azt hinném túloz.
Kb 3 hónaposan apukám integetett neki és felemelte a jobb kezét, picit az ujjait mozgatta. Nevettem egyet. Ezt eljátszotta apukámmal később is.
Ma a férjem integetett neki töb alkalommal is és a jobb kezével szabályosan visszaintegetett, teljesen tudatosan.
Kukocsozni is szokott kb 1,5-2 hó napja teljesen tudatosan és 1 hete pacsit ad nekem. Utóbbi nem biztos, hogy tudatos, mert csak akkor csinálja, ha cici pózban van, de megnézi a tenyerem és odacsap. Utóbbit előszőr idegrendszeri érettlenségnek hittem.
Ez ritkának számít?
Már megint egy csodagyerek...
Ez mire jó?
Na az ilyenek tükrözik a megkeseredett magyarok lelkivilágát.😅
Nem tartom csodagyereknek (mozgásfejlődésben pont el van kicsit maradva), de már most udvariasabb, mint ti felnőtt fejjel. Nem a parasztságotok, hanem a tapasztalatotok érdekel.
Kérdező, nem vagyok megkeseredett, de elég sok ilyen szülő volt körülöttem, mikor kicsi volt a lányom. Nem egy rokkant bele lelkileg az anyja viselkedésébe, sajnos.
Ha egy integetés ennyire fontos neked, hogy kiemelekedő-e, még nem késő, mert jobb nem leszel, csak rosszabb. Még abbahagyhatod, hogy másokhoz hasonlítsd és képességeket látsz bele...
Nem értelek. Te is tudod, hogy az átlag 5 hónapos ezt nem csinálja, hisz te magad is írod, hogy nem hiszed el, ha nem látod.
Ergo nyilván csak megerősítést vársz, hogy ilyen különlegesen ügyes gyereked van, ezt akarod követve hallani, ezt magadnak is beismerhetnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!