Másnak is integet ennyire korán a babája? 5 hós, de régóta csinálja
Ha nem látnánk a saját szemünkkel nem hinnénk el. Ha nekem ilyet mondana valaki azt hinném túloz.
Kb 3 hónaposan apukám integetett neki és felemelte a jobb kezét, picit az ujjait mozgatta. Nevettem egyet. Ezt eljátszotta apukámmal később is.
Ma a férjem integetett neki töb alkalommal is és a jobb kezével szabályosan visszaintegetett, teljesen tudatosan.
Kukocsozni is szokott kb 1,5-2 hó napja teljesen tudatosan és 1 hete pacsit ad nekem. Utóbbi nem biztos, hogy tudatos, mert csak akkor csinálja, ha cici pózban van, de megnézi a tenyerem és odacsap. Utóbbit előszőr idegrendszeri érettlenségnek hittem.
Ez ritkának számít?
"Tegyétek a szivetekre a nézeteket: ha a ti gyereketek jobb, fejlettebb valamiben az átlagnál, nem vagytok rá büszkék?"
De, de én ezt nem tagadom le, hogy büszke vagyok, mert ügyes és nem írok ki ilyen áldicsekvős kérdést, hanem akkor nyilván úgy mesélem, hogy Julika ezt-azt csinálja. De nem megkérdezek más anyukát, hogy ez ritka-e, miközben tudom, hogy igen :D
Érted, nincs azzal baj, ha valaki büszke, csak minek ez a megerősítő körítés mellé?
Köszönöm annak aki rendes kommentet írt.😊
Én szivesen meghallgatom, ha másnak is csinál ilyesmit a gyereke, tényleg érdekel. Ha valamit rendellenesnek tartok a gyerekeimmel kapcsolatban akkor is kiírok ilyen kérdést. Én ha ilyen kérdést látok, hogy pl: "Más babája is beszél-e 10 hónaposan?" nem állok bele a kérdezőbe és oltom meg kívánom, hogy rohadjon meg, mert az ő gyereke már tudja és minek jön ide dicsekedni.
1x kitettem egy kérdést, hogy másnak mi volt élete legviccesebb/kellemetlenebb esete? Akkor most tolakodó is vagyok?
Aki szerint ezzel tönkreteszem a gyereket az az illető is valahol tönkre lett téve...🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!