Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos a babám: hajdinából...

10 hónapos a babám: hajdinából hogyan csináljam meg neki?

Figyelt kérdés

Simán megfőzve minden cécó nélkül? Vagy van valami bevált receptetek?

Fűszerezés vagy zöldségek bele? Még én sem ettem.

júl. 22. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A hajdina egy köret, olyan, mint a rizs kb., nem adnám üresen. Olyat csináltam sokat, hogy hajdina plusz banán összetörve, fahéj, kevés kakaó és golyókat csináltam belőle, bele lehet forgatni darált mandulaba pl. De amúgy lehet keverni bármivel, csak nekem snassz egy fűszeres hajdina, kell hozzá még valami.
júl. 22. 21:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Zöldséges hajdina, répa, zeller, brokkoli akár.

Vagy köretnek valami mellé.

Vagy tejbe hajdina.

Pörkölttel esetleg, ha már adsz a picinek

júl. 22. 21:25
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen simán “szemesen” nekem is fura még adni neki, meg a bulgur is. ez nagyon jó ötlet, hogy banánnal “összetapasztani” neki!

2 ezek is jó ötletek, tejbe hajdina is majd tényleg!

Ha koretnem adom a husi mellé: most lesz 11 hós majd, ki kell lapítani amúgy villával neki, vagy már bátran adhatom elé, nem szóródnak szét/nyeli félre már ugye a szemeket?

( a kásákat, apró szemű dolgokat (kuszkusz/zab/rizs pl) nem csípi, próbálok ezért a tészta-krumpli- párolt zöldseg husi melle újakat csempészni, ami gabona)

júl. 22. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!