Sír a gyerek ha más vigyáz rá, másnál is volt így? 10 hónapos most, állandóan sír utánunk. Hogy tudnám elkezdeni szoktatni mamakhoz, rokonokhoz?
Anya, apa a minden. Ez rendben is van. De ha 10/20/30 perc mással akkor az sírás. Nagyon sajnálom szegényt. Én is ideges vagyok már ettől.
Köszi ha válaszoltok.
Akkor ne hagyd ott sehol őt még.
Ha sajnálod akkor egyenlőre nem kell erőltetni, hogy mással legyen.
Fiam is ilyen volt.
Két éves és már tök mindegy neki kivel van.
Én nem fektettem le egyik gyerekemnél sem ilyen szabályokat, figyeltem az igényeiket mindig. Pl. a nagyobb lányom egy idegennel elment volna bárhova az esetek 90%-ába már egészen pici korától, de neki is voltak szepás időszakai, amikor csak anya... Ilyen időszakban megadtam neki azt, amire szüksége van és ha nem volt nagyon nagyon muszáj, nem hagytam másra. Normál időszakban meg menjenek csak.
A kisebbik lányom nehezebb eset volt. Őt viszont tudatosan "tréningeztük", hogy kicsit el legyen mással is. Ha csak 5 percet sikerült, akkor annyit, de az is eredmény. :) Szóval, hogyha elmennek 10 percre sétálni, tök jó hogy 10 percet kibírt, örömködünk, utána összebújunk, ennyi. Nem kell felfújni. Anyóst viszont sürgősen leállítanám, ha ilyen beszólásai lennének... 10 hónapos. Pont időszerű, hogy mostmár be-bekapcsol a szepa és anya/apa kell. Az ovikezdő gyerek meg 3 éves. 3 év az 36 hónap, nem 10. És mellesleg nagyon sok gyerek nehezen viseli az oviba szokást is, ami teljesen normális reakció, a francért kell ezzel stresszelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!