Könyörgöm mondjátok kinek mennyit,hogy alszik/aludt az 1 hónapos babàja?? Állandóan csikarja a kis hasát,nem alszik még 2 órákat se egyhúzamba. Zombi vagyok. Aki hasonló helyzetbe volt meddig tartott??
21 hónapos, még mindig tart😅😅 Semmi bíztatót nem tudok mondani, olyan 7-8 hónap körül kezdtem megszokni a zombi létet. Jobb estéken csak 10x kel, rosszabbakon 20x is. Délutáni alvást se nyomja le egyhuzamban, hogy tudjam tenni a dolgom, beleébred 2-3x…
A megszokásig kitartást!!
2.5-3 hónapos koráig kb. 3 óránként kelt és evett, este 6/8-tól éjfélig ordított a hasfájástól..
Viszont utána 3,5-4 hónapos korától este 10-től aludt hajnali 3-ig, aztán evés, és utána még reggel 6-7-8-ig.
9-10 hónapos kora óta pedig este 8-10 között elalszik, és másnap reggel 8-9 körül kel.
Szombaton lesz 14 hónapos.
Szerintem kb 10 hónapig aludt 2-3 órákat egybe maximum. Ha változott valami,fogzás,betegség volt akkor óránként fent volt. Utána aludt egyre többször egész éjjel már,nyilván visszaesések mindig voltak,például egy hétig nem aludtunk,utána hetekig megint. Most 20 hónapos,most is van hogy felkel éjszaka időnként,van hogy alszik. Bár a 6 órási ébresztőt azt születése óta fixen tartja,sajnos.:D
Tudom,hogy nehéz kérdező,de 1 hónapos a pici. Nagyon kicsi még,rengeteg minden van még előttetek. Az nem elvárható,hogy pl 1-2 hónaptól felnőtt koráig alszik majd. Én is azt hittem az elsőnél az első két hétbe,hogy oo mindjárt jobb lesz ez. Utána ahogy telt az idő rájöttem,hogy mit gondoltam én,hát milyen pici még akkor. Kitartást! Férjed vegye át picit.
Tudta,mit vállal? Honnan a viharban lehet tudni? Elárulom sehonnan. Amíg nincs nyílt toresed sem tudod az milyen,maximum csak elképzelni tudod de az távolról sem ugyanaz. Mellesleg a nem alvast senki sem vállalja,csak beszopja. Van,akinek a fsz legrosszabb véget dobja a gép,több évnyi nem alvast. Nem,ezt senki sem tudja,mit vállal. A mind megszoktuk sme igaz
Én például nem. 14 honapja nem alszom,és nem,nem lehet megszokni. Maximum esetleg aki fiatal,és/vagy van segítsége,annak könnyebb.
Az meg hogy csak nehezebb lesz szintén felesleges komment,nem tudni előre. Lehet az lesz,lehet nem. Jostehetseg kell hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!