Könyörgöm mondjátok kinek mennyit,hogy alszik/aludt az 1 hónapos babàja?? Állandóan csikarja a kis hasát,nem alszik még 2 órákat se egyhúzamba. Zombi vagyok. Aki hasonló helyzetbe volt meddig tartott??
10# Egyetértek. Én előtte évekig éjszakáztam,de 5 év alatt nem sikerült megszokni ahogy a hajnali 4 órás kelést sem. Ezt sem lehet,max beletörődni és csinálni. Amúgy én se értem ezt a tudta mit vállal. :D Én pl tényleg megedződtem az éjszakázások miatt,na de még engem is hátba vert az,hogy milyen igazán kimerültnek lenni mikor hónapokig nem alszol. Mert amíg a munkahelyen volt pihenőnap,addig itt soha nincs már. Elképzeltem,hogy nagyon nehéz lesz és számítottam rá,de még így is felülmúlta amikor már hallucináltam tényleg. Életembe nem tapasztaltam ilyet kimerültségnél,szavak nincsenek rá és el se tudja ezt senki előre képzelni szerintem. Mióta alszik sokkal jobb minden amúgy. Tehát hiába számítasz rá és készülsz,ha a valóság sokkal nehezebb lesz fizikailag.
9-esnek csak fáradt napja van,szerintem,különben nem lenne ennyire frusztrált. Kivetíti.
2hós a babám, születésétöl fogva az első hónapban elaludt 23h kor kelt 3 meg 7 kor enni majd visszaaludt 10 ig. Nappal is lehuzott 1x 3 ora szunyát meg 1x 2 órát.
Most 2 hós. Elalszik 21hkor kel ugyanúgy 3 meg 7 kor enni majd visszaalszik 9ig kb.Nem panaszkodom de napi 7orakat alszom.
#14. Tudom,és ne is haragudj,ha úgy hangzik hogy támadás lenne.
Sajnos az én környezetemben sokan vannak,akik szerint én basztam el,mert nekik alszik a gyerek X idős kora óta,és nem fogják fel,hogy ez olyan,hogy ha valaki szilvafat kapott ,akármit csinál,azon nem lesz cseresznye.
Engem sajnos nagyon kikészített az alváshiány,azt hittem egy éves kora után,vagy ha már nem szoptataok,jobb lesz. Nem lett. Sajnos a szervezetem nagy része koffeinbol és gyűlöletből áll.emiatt. egyszer majd csak vége lesz,de több gyereket nem vállalok.
Semmi gond :)
Nem csesztél el semmit sem, egyik ismerősömnek is ugyanannyi idös a babája mint az enyém és éjjel kel többször is illetve nappal alig alszik :( Ezt dobta a gép :( senki sem tehet róla, te sem. Én nem szoptattam. Lehet annyi összefüggés lehet az éjjeli keléseknél egy tápszeres baba nem kel annyit.
Megértelek ha nem szeretnél több gyereket, így én sem szeretnék ha csak túlélés lenne az egész és semmi öröm nem lenne 🥺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!