Kisfiam igazi erős fiú. Testfelépítése is igen masszív. Nem duci és nem is sovány, erős arányos gyerek. 10 hónapos. De érdekelne, hogy tapasztaltatok olyat ha megüti magát, akkor kb 5 másodpercet ordít, és megy tovább. Magas lehet a fájdalomküszöbe?
Figyelt kérdés
júl. 13. 12:33
1/12 anonim válasza:
Akkor az én lányom szuperhős? Ha megüti magát, annyit mond, hogy ajajj és megy tovább.
2/12 anonim válasza:
Ez csak egy gondolat. Szerintem maga az ütés miatt sír.mármint meglepődik a helyzeten aztán ràjön hogy ez nem is fàjt.
3/12 anonim válasza:
Szerintem semmi köze a testfelépítésnek a fájdalom küszöbhöz. A fiam vékony sokat, de neki is elég magas a fájdalom küszöbe.
5/12 A kérdező kommentje:
Akkor jó, szuper! Köszönöm a válaszaitokat! 😊
júl. 13. 13:00
6/12 anonim válasza:
Sír, mert meglepődik. Hidd el, ha tényleg fájna neki akkor tovább sírna.
Az én kisfiam sem volt soha sírós ha elesett, kivéve amikor nagyobbat zuttyant és tényleg odavágta magát.
7/12 anonim válasza:
Fiam beverte a fejét a nagy kukasautoja szelebe.
Pup is lett neki, meg lila lett neki, erre azt mondta, hogy kicsit beutottem a fejem 🤷
8/12 anonim válasza:
Érdekes, én gyerekként nagyon sírós voltam, sose voltam szuperhős. Még emlékszem is arra a kétségbeesésre, ami elöntött hirtelen, ha elestem, és sokáig kérdezgettem anyut, hogy lesz-e bajom. Sokáig kellett nyugtatni.
Csodálkozom, hogy a mai gyerekek milyen bátrak.
9/12 anonim válasza:
A lányom kifejezetten vékony alkat és baromi magas a fajdalomküszöbe. Preparaltak nála vénát, lumbáltak, katétert is kapott többször, sima oltásoknál se mukkan, vesemedencegyulladast is némán tűrte....
10/12 anonim válasza:
A lányom általában akkor sírt, ha vér is folyt. :D
A fiam meg egy picit beüti valamijét, és már jön, hogy "Bibiiiiiiiiiiiiiiis." Gyerek függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!