Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam igazi erős fiú....

Kisfiam igazi erős fiú. Testfelépítése is igen masszív. Nem duci és nem is sovány, erős arányos gyerek. 10 hónapos. De érdekelne, hogy tapasztaltatok olyat ha megüti magát, akkor kb 5 másodpercet ordít, és megy tovább. Magas lehet a fájdalomküszöbe?

Figyelt kérdés

júl. 13. 12:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az én lányom szuperhős? Ha megüti magát, annyit mond, hogy ajajj és megy tovább.
júl. 13. 12:53
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Ez csak egy gondolat. Szerintem maga az ütés miatt sír.mármint meglepődik a helyzeten aztán ràjön hogy ez nem is fàjt.
júl. 13. 12:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi köze a testfelépítésnek a fájdalom küszöbhöz. A fiam vékony sokat, de neki is elég magas a fájdalom küszöbe.
júl. 13. 12:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
*vékony alkat
júl. 13. 12:58
 5/12 A kérdező kommentje:
Akkor jó, szuper! Köszönöm a válaszaitokat! 😊
júl. 13. 13:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Sír, mert meglepődik. Hidd el, ha tényleg fájna neki akkor tovább sírna.

Az én kisfiam sem volt soha sírós ha elesett, kivéve amikor nagyobbat zuttyant és tényleg odavágta magát.

júl. 13. 13:00
 7/12 anonim ***** válasza:
69%

Fiam beverte a fejét a nagy kukasautoja szelebe.

Pup is lett neki, meg lila lett neki, erre azt mondta, hogy kicsit beutottem a fejem 🤷

júl. 13. 13:09
 8/12 anonim ***** válasza:
34%

Érdekes, én gyerekként nagyon sírós voltam, sose voltam szuperhős. Még emlékszem is arra a kétségbeesésre, ami elöntött hirtelen, ha elestem, és sokáig kérdezgettem anyut, hogy lesz-e bajom. Sokáig kellett nyugtatni.

Csodálkozom, hogy a mai gyerekek milyen bátrak.

júl. 13. 13:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A lányom kifejezetten vékony alkat és baromi magas a fajdalomküszöbe. Preparaltak nála vénát, lumbáltak, katétert is kapott többször, sima oltásoknál se mukkan, vesemedencegyulladast is némán tűrte....
júl. 13. 13:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

A lányom általában akkor sírt, ha vér is folyt. :D

A fiam meg egy picit beüti valamijét, és már jön, hogy "Bibiiiiiiiiiiiiiiis." Gyerek függő.

júl. 13. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!