Mit csináljak? 7 hónapos gyerekem még mindig utál hason lenni.
Figyelt kérdés
7 hónapos múlt a kislányom és még mindig nem igazán szeret hason lenni, pedig tudom hogy ebben a korban már illene szeretnie. Mikor velem van akkor sír ha hasra teszem, de olyan többször előfordul, hogy álmában hasra fordul, magától.
Dévényesnél egyszer voltunk, megkezelte, de változást nem hozott. Védőnő azt mondja nem minden gyerek szeret hason lenni. Na de ennyire? Hogy sír, vergődik. Más babájánál is előfordult? Normális ez?
aug. 5. 13:21
2/6 A kérdező kommentje:
Egyszer egyszer már igen, de szerintem csak véletlenül.
aug. 5. 13:55
3/6 anonim válasza:
Mindenképp elvinném neurológiára. 7 hónaposan már a kúszást kéne próbálgatnia. Sajnos biztos hogy le van maradva valami miatt.
4/6 anonim válasza:
Már át kéne fordulnia mindkét irányába. Én is elvinném fejlődés neurológiára. Védőnő nem értem, miért nem mondta ezt.
5/6 anonim válasza:
7 hónaposan már hason kellene töltenie az ébrenléti idejének nagy részét, saját kezdeményezésre (tehát, hogy ha hanyatt teszed le, akkor is át kellene fordulnia magától, mert már tudja, hogy úgy érdekesebb, izgalmasabb, stb). Mindenképp beszélj orvossal (NE dévényessel!).
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én sem értem a védőnőt, de mindegy is. Engem sem hagy nyugodni a dolog.
aug. 5. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!