7 honapos fiam, aki egyebkent mai napig hasfajos HAROM napja ejszakai eves utan elkezd orditani es fesziti hatra a fejet, gerincet. Ezt edfig Nem csinalta es csak eves utan csinalja ha almaban eszik . Vajon miert csinaja?
A vedonok kozul sokan Magyarorszagon sem (sot, sok gyerekorvos sem). Gasztroenterologus a szakember neve, aki ezzel foglalkozik. Nekem szoptatott gyermekkel van tapasztalatom, le kellett allnom a tejtermekrol, tojasrol (atment az anyatejbe), illetve miota hozzataplalas megy, ezeket nem kaphatja, es at kellett allnunk a 2-3 orankenti szoptatasrol babakoraban a fel-1 orankentire. Ez a ket dolog+egy ideig emelle probiotikum azt eredmenyezte, hogy megszunt a nyeldekles, a bukas, a hasfajas, onnantol bufiztetnem sem kellett tobbet (kb 6-8 hetes koratol, most 1,5 eves, probaltuk azota a tejtermekeket, a reflux mellett bortunetei is lettek, igy egyelore megy tovabb a dieta).
Interneten is kereshetsz gasztroenterologus szakembert, en megneznem a helyedben facebookon a Tapszeres taplalas csoportot, es ott feltennem ezeket a kerdeseket, illetve ajanlom az igeny szerinti tapszeres taplalasrol szolo cikkeket. A sok levego nyelese eves kozben utalhat arra, hogy mar nagyon ehes, mire kap, ezert mohobban eszik, tobb levegot nyel a zaklatottabb eves miatt, ettol fajhat a hasa. De a tejfeherjetol is. Utobbinak szoktak lenni mas tunetei is (bar nem feltetlenul jon elo tobb), a leggyakoribb a pattanasszeru bortunet, nem szoktak piros pottyok lenni az arcan? Tunet lehet meg a hig, nyalkas kaki, az ekcema, koszmo, pelenkakiutes gombas valtozata, a sulygyarapodas leallasa is.
Próbáltál valami szélhajtó készítményt? Lányom 8 hós, éjszakára még mindig adom neki az espumisant.
Így is van, hogy nehezebb megy a levegő tőle.
Az én babám csak tápszerrel alszik el, de ha ébren van nem kell neki, igy én is etetem éjjel, hogy meglegyen az adagja.
Ő viszont "segit" magán, rögtön hasra fordul és maga alá húzza a lábait....
Ahogy vissza olvastalak, még arra gondoltam, hogy nálunk volt olyan időszak, hogy annyira tekergett etetés közben, hogy nem bírtam etetni. Ezt viszont a colief cseppek oldották meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!