Anyukák, Apukák ti minek örülnétek? Tegyük fel, van egy 1 éves babátok és egyébként mindenetek megvan. Mit vehetnék én a kicsinek?
Valami pakolós vagy fejlesztő játék. Mondjuk mega bloks, tanuló almácska, labda, egymásba pakolható műanyag csészék, ilyesmik.
A lányom pont egy éves, imádja ezeket. Nagyon sokáig leköti magát ezekkel. Vagy én építek, ő meg lerombolja.
Nem tudom hogy család barát vagy rokon vagy-e, de én örülnék annak, ha szerveznél egy baba programot amire akár apa-anya-te-aki-akar-jönni tud csatlakozni.
Tegyük fel: Veszel egy családi belépőt az állatkertbe ahova te is eltudod kísérni a csapatot. Hogy ez most "kupon" szerint működik vagy van-e ilyen előre megváltott belépő, részletkérdés. Csak egy példa volt.
A fiam ugyan még nincs 1 éves, de már most imádja nézni az állatokat. Emiatt jutott eszembe.
Pont egy éves a gyerek, éppen pakolós időszakát éli, ami a korral jár, általánosan jellemző az egy év körüliekre. Egy formabedobós játékkal nem tudsz nagyon mellélőni, de sokan vásárolnak ilyenkor beszélő-tanuló plüssöket vagy asztalkákat, járássegítőt, nagy elemekből álló építőkockákat, babasátrat (sok kis labdával, esetleg hozzá alagúttal), golyóvezetőt, babataxit (ilyen lábbal hajtós cucc), pici zongorát vagy szintiz, esetleg xilofont, babakönyvet, bár az én lányomnak pl. semmi papírból készült dolgot nem lehet még adni, mert elfogyasztaná. Szóval ha képeskönyvet kapna, akkor nem mondom, hogy nem örülnék neki, de eltenném egy "jó lesz ez még jobb napokra" kíséretében.
Úgyhogy a legeslegjobb, ha a szülőket is megkérdezed. Már csak azért is, hogy ne te vedd meg az ötödik formabedobót vagy fürdőjáték készletet.
Köszönöm a tippeket mindenkinek :)
Végül megtaláltam amit szeretnék, nagyon tetszik nekem és az anyuka tudom,hogy szereti ezeket a maradandó ajándékokat.
Megnézhetnétek,hogy ti mit gondoltok róla.
Emellé még veszek valami kis pakolós játékot nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!